masadayken mi.sonda mı takıyorlar.Allahımmm ne zor anne olabilmek.Allah yardım etsin hepimize...
Slm kızlar sürecimi kısaca özetliyim çikolata kistim var ve sol tüpüm kapalı geçen ay tüp bebek transferim yapıldı 10 aralık test tarihimdi şükürler olsun 317.6 çıktı üç gün sonra tekrar yaptırdım 1114.7 çıktı doktor çoğul gebelik olduğundan şüphelendi test tarihinden birgün önce kıvrana kıvrana adet sancısı çektim ve lekelenmelerim oldu sonra hepsi geçti taki düne kadar yürürken birden bardaktan boşalırcasına kanamam oldu çarşıdaydım hemen bir mağazanın kabinine girdim kızlar inanamazsınız hertarafım kan olmuştu çok korktum ve kesinlikle düşürdüm dedim nasıl eve geldim üstümü değiştirip doktora gittim bilmiyorum benim doktorum kayseri de ben maraştayım hemen burda bir doktora göründüm ultrasonla göremeyince vajinal baktı ve bebeği kaybediyorsun sakin ol dedi!!!!!iki gözüm iki çeşme geldik eve ağlama nöbetim biraz dinmeye başlayınca kayseri de ki doktoru aramak geldi aklımıza beynim durdu önce doktorunu arasana değil mi neyse doktor önce beni güzelce fırçaladı sonra acil progesteron iğnesi vurdur sabah betachg yaptırıp beni ara dedi iğnemi vuruldum testimi yaptırdım değer 6500 küsür çıktı doktoru aradım herşey yolunda görünüyor tüp bebekte böyle kanamalar normal ama senin ki fazla olduğu için net birşey diyemiyorum görmeden dedi pztesi tekrar test yaptırıcam cumada kayseriye gidiceğiz sizlerde de böyle şeyler oldu mu benim kafam çorbaya döndü sevinemiyorum bile....
arkadaşlar çarşamba opu olmuştum bugün hastaneden aradılar p tesi transferim olucak 9yumurtam döllenmiş sadece 2tanesi çok iyi kalitedeymiş diğerleride 7 ,8hücreliymiş onlarda iyi sayılır opudan sonra 5.gün transferim olucakmış diyo doktorum... offf ya dün akşam da kasıklarıma çok şiddetli bi ağrı girdi acaba kabız olmamla bi alakası varmı?????gercekten dayanacak gücüm kalmadı(((
Slm kızlar sürecimi kısaca özetliyim çikolata kistim var ve sol tüpüm kapalı geçen ay tüp bebek transferim yapıldı 10 aralık test tarihimdi şükürler olsun 317.6 çıktı üç gün sonra tekrar yaptırdım 1114.7 çıktı doktor çoğul gebelik olduğundan şüphelendi test tarihinden birgün önce kıvrana kıvrana adet sancısı çektim ve lekelenmelerim oldu sonra hepsi geçti taki düne kadar yürürken birden bardaktan boşalırcasına kanamam oldu çarşıdaydım hemen bir mağazanın kabinine girdim kızlar inanamazsınız hertarafım kan olmuştu çok korktum ve kesinlikle düşürdüm dedim nasıl eve geldim üstümü değiştirip doktora gittim bilmiyorum benim doktorum kayseri de ben maraştayım hemen burda bir doktora göründüm ultrasonla göremeyince vajinal baktı ve bebeği kaybediyorsun sakin ol dedi!!!!!iki gözüm iki çeşme geldik eve ağlama nöbetim biraz dinmeye başlayınca kayseri de ki doktoru aramak geldi aklımıza beynim durdu önce doktorunu arasana değil mi neyse doktor önce beni güzelce fırçaladı sonra acil progesteron iğnesi vurdur sabah betachg yaptırıp beni ara dedi iğnemi vuruldum testimi yaptırdım değer 6500 küsür çıktı doktoru aradım herşey yolunda görünüyor tüp bebekte böyle kanamalar normal ama senin ki fazla olduğu için net birşey diyemiyorum görmeden dedi pztesi tekrar test yaptırıcam cumada kayseriye gidiceğiz sizlerde de böyle şeyler oldu mu benim kafam çorbaya döndü sevinemiyorum bile....
inş. çok endişeleniyorum
masadayken mi.sonda mı takıyorlar.Allahımmm ne zor anne olabilmek.Allah yardım etsin hepimize...
bana sonda takmadılar canım. underpedler varya (altımıza serdikleri bez) onun iki ucunu kendime doğru çekip tutup yapmamı söylediler. :)))) 5 dk çiş yaptım :))))
geçmiş olsun... 5.güne dayananlar süper kalite sayılıyo. 8 hücreliler bile gayet iyi sayılır o yüzden endişe etme. ama transferden önce kabızdan kurtulmaya çalış duphalac diye bi ilaç var bağırsak düzenleyici onu kullanabilirsin.
bana sonda takmadılar canım. underpedler varya (altımıza serdikleri bez) onun iki ucunu kendime doğru çekip tutup yapmamı söylediler. :)))) 5 dk çiş yaptım :))))
masadayken doktorum benimde mesanemi boşaltmıştı. bana söylemedi dedim ne oluyo yapıyorum sanırım :))) merak etme mesaneni boşaltıyorum dedi :)) ben tabi yerin dibinde :)))
nasıl boşalttı tatlım...
ewt doktorum o şuruptan verdi bugun itibariyle içmeye başladım biraz rahatladım sanki bide bişey daha sorcam bu ilacı günde 3 defamı içmem gerekiyo bide progestan iğnelerim var benim akşamları yaptırıyorum bu iğnelerin herhangi bi yan etkisi varmı??kalçamın üstüne oturamıyorum...
valla bilemicem ki doktorumla aramda 60 cm yüksekliğinde örtü vardı. sanırım sondaya benzer bişeyle boşalttı.
sana tavsiyem transferden 2-3 saat önce yap. sonrada fazla abartmadan az su iç. fazla sıkışınca tutamayanlar oluyo.
allahım yardımcın olsun umarım bebişlerin çok inatçıdırlar ve sana sımsıkı tutunurlar.
stres yapma bol bol dinlen hatta hiç bişey yapma.
doktorun tüp bebekte kanamaların olması normal demiş bana ilginç geldi.
İnşallah canım ya hepimize sağlıklı bebişler nasip eder Allah ımcanım çok geçmiş olsun.. kanama hepimizin korkulu rüyası.. rabbim meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah....
Canım heyecanını cok iyi anlıyorum..malum bende test günü bekliyorum ama bana kalırsa sen vücudunu cok dinliyosun..daha erken şimdiden belirti arama gögüs şişkinligi bendede var o ilaclardan,karın ve kasık agrılarını jel kullanıyosan o yapıyodur sanki recetesinde öle okumuştum..panik ve stres yapma elbet test günü gelecek,bu kadar bekledik biraz daha dişimizi sıkalım..lütfen senin içinde dua ediyorum inş.sonucun pozitif cıkar..ama lütfen sakin olkorkma inş.agrı sebebin bebişinin tutunuyo olmasıdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?