2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masadayken mi.sonda mı takıyorlar.Allahımmm ne zor anne olabilmek.Allah yardım etsin hepimize...

canım sonda falan takmıyolar çok sıkıştıysan ve dayanamıyosan lazımlık veriyolar sende yavaş yavaş yapıyosun... ama aşırı sıkışık olmaya gerek yok zaten dr.un ulturasonu göreceği kadar sıkışık olsan yeter.

canım çok geçmiş olsun.. kanama hepimizin korkulu rüyası.. rabbim meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah....

geçmiş olsun... 5.güne dayananlar süper kalite sayılıyo. 8 hücreliler bile gayet iyi sayılır o yüzden endişe etme. ama transferden önce kabızdan kurtulmaya çalış duphalac diye bi ilaç var bağırsak düzenleyici onu kullanabilirsin.

allahım yardımcın olsun umarım bebişlerin çok inatçıdırlar ve sana sımsıkı tutunurlar.
stres yapma bol bol dinlen hatta hiç bişey yapma.
doktorun tüp bebekte kanamaların olması normal demiş bana ilginç geldi.

Son düzenleme:
masadayken mi.sonda mı takıyorlar.Allahımmm ne zor anne olabilmek.Allah yardım etsin hepimize...

bana sonda takmadılar canım. underpedler varya (altımıza serdikleri bez) onun iki ucunu kendime doğru çekip tutup yapmamı söylediler. :)))) 5 dk çiş yaptım :))))

bana sonda takmadılar canım. underpedler varya (altımıza serdikleri bez) onun iki ucunu kendime doğru çekip tutup yapmamı söylediler. :)))) 5 dk çiş yaptım :))))

masadayken doktorum benimde mesanemi boşaltmıştı. bana söylemedi dedim ne oluyo yapıyorum sanırım :))) merak etme mesaneni boşaltıyorum dedi :)) ben tabi yerin dibinde :)))

ewt doktorum o şuruptan verdi bugun itibariyle içmeye başladım biraz rahatladım sanki bide bişey daha sorcam bu ilacı günde 3 defamı içmem gerekiyo bide progestan iğnelerim var benim akşamları yaptırıyorum bu iğnelerin herhangi bi yan etkisi varmı??kalçamın üstüne oturamıyorum...

hakkaten anacım muayene yumurtla toplama transfer derken ammada yüz göz oluyoz haaa.:)))

nasıl boşalttı tatlım...

valla bilemicem ki doktorumla aramda 60 cm yüksekliğinde örtü vardı. sanırım sondaya benzer bişeyle boşalttı.
sana tavsiyem transferden 2-3 saat önce yap. sonrada fazla abartmadan az su iç. fazla sıkışınca tutamayanlar oluyo.

ben pregestanın yumuşak kapsül olanını kullanıyorum dr.um iğneyle aynı oldunu söledi ama iğne ağrı yapar. kabızında etkisi var kalçalarının ağrımasında, içimdeki gaz bombasından dolayı aynı ağrı bendede vardı. ilacı ihtiyacın kadar iç ama tavsiyem transfer gününden önceki akşam içme ertesi gün seni zorlamasın.

canımm çok sağol cevabın ve tavsiyelerin için.
ahhh bende başlayabilseydim tedavime.çoook heyecanla bekliyorummm...
Allah hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.............

inşallah canım ya tutunmuşlardır hiçbirşey yapmadan yatıyorum.Tutan diğer hastalarında da oluyormuş ama benim kadar kanaması olan hiç olmamış hatta dış gebeliken bile şüphelendi.

canım çok geçmiş olsun.. kanama hepimizin korkulu rüyası.. rabbim meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah....
İnşallah canım ya hepimize sağlıklı bebişler nasip eder Allah ım

canım hayırlısı olsun,inş.melegin kendiliginden gelir..saglıgımız ve imkanımız oldugu sürece anne baba olmaya calışcaz elbette..inş.rabbim dualarımızı tez vakitte kabul eder hepimizin yüzü güler canım..kendini en kısa zamanda toplaman umudunu kaybetmemen dilegiyle..

sanada coook gecmiş olsun canım eminim cok korkmuşsundur..bide cogul gbelik gözküyo demişsin inş. ikizdir diyim(ben öle istiyom ya)kendine ve bebeklerine dikkat et fazla ayakta kalma ve yatmaktan kabız olma sakın..RABBİM evlatlarını size bagışlasın saglıkla kucagınıza alın inş...

Canım heyecanını cok iyi anlıyorum..malum bende test günü bekliyorum ama bana kalırsa sen vücudunu cok dinliyosun..daha erken şimdiden belirti arama gögüs şişkinligi bendede var o ilaclardan,karın ve kasık agrılarını jel kullanıyosan o yapıyodur sanki recetesinde öle okumuştum..panik ve stres yapma elbet test günü gelecek,bu kadar bekledik biraz daha dişimizi sıkalım..lütfen senin içinde dua ediyorum inş.sonucun pozitif cıkar..ama lütfen sakin olkorkma inş.agrı sebebin bebişinin tutunuyo olmasıdır..

Canım senide tebrik ederim inş.saglıkla hayırlısıyla kucagınada alırsın bebişinihemen sanada nazarlıkinş.bende önümüzdeki cumartesi yazarım kocaman hamileyim diye..dualarına bizide kat canım..sizin melekleriniz var daha cabuk kabul olur duanız heralde

ben jel kullanmıyorum canım fitil kullanıyorum ama jel olanlardan degil bilmiyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inş. hepimize :) senin test günün ne zaman?

Kızlar cişş muhabbetinize cook güldüm..ama benimkide eger okuduysanız tam bi trajik komediydianlatamam hala aklıma geldikce gülüyorum..okadar su içtim ki 2 .sefere bile sıkıştım tabi ilk ciş bi gitti tutamadım:))normalde hemen gelen çiş heyecandan bi gitti 12 de alcaktım meleklerimi saat 3 te aldım düşünün:))yataktan kaldırmadan altıma büyük naylon poşet taktılar yap rahatca dediler yaptım.bide pecete verdiler..kadına dedim hakkını helal et,helal olsun dedi sagolsun:))dr un üstüne yapcam diye ödüm koptu..maşallah içimde ayna gibi parlıyodu monitörde..bebeklerimiz için ayıp mayıp kalmadı napalım heryer foraaaaayeterki onları rabbim bize nasip etsin..önce utanıyodum nasıl yapcam accam diye sonra umruma bile gelmedi napıyım..keyfimizden göstermiyoz yahadi banada dua edin meleklerim benimle olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…