2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sanırım ben bilgileri karıştırdım sen hamiley mişsin,ben seni tedavi olcak sanıyom..kafa gitti iyice ya:))ben seni tebrik ettimmi canım:))etmediysem tebrikler coook sevindim..:26:

Slm canım seninle aramızda bigün var..sen cuma ben cumartesi ögrencem inş.güzel haberleri:))inş.bebeklerimiz tutunmuştur..ve bende hemen sana sorayım cok erken ama belirti varmı sende??ben cok aramak istemiyorum sadece meraktan

Cevaplayın demem gerekiyodu sanırım..canlarım ben antalyada artık cook sıkıldım ve evime gitmek istiyorum.malum eşim döndü bende yarın evime gitmek istiyorum cok özledim evimi ve testi evimde ögreneyim istiyorum.otobüsle gitcem,antalya afyon 5 saat sizce nasıl?yani tehlike bişey olurmu dr um transfer günü dön evine dedi ama korktum şimdi gitmek istiyorum siz hiç yolculuk yaptınızmı?ikinci sorum embriyolar kac hücreli olursa iyi oluyo yani sizin embriyolar kac hücreliydi söledilermi?size göre kac hücreli olursa hani tutunma şansı az oluyo merak ettim lütfen bilenler cevaplasın..şimiden teşekkürler..:26::26:

güncel..............................

ben de çarşamba opu oldum ve aynı şekilde bugün arayıp pazartesi transfer olacağını söylediler..12 yumurta döllenmişti, bugün çoğu 7-8 hücreliymiş..bakalım 5.güne kadar dayanabilecekler mi, umut ve endişeyle bekliyorum.ben de senin gibi feci bir kabızlık çekiyorum. ayrıca progesteron iğneleri sağolsun artık zor yürüyorum ve en fenası balon gibi şiştim gazdan patlıycam yakında - bu yüzden tüp bebek diyolar heralde :)
birazcık daha sıkalım dişimizi, transferden sonra daha bir güç gelir sanıyorum..sabahları kayısı ye, üzerine ılık su iç biraz olsun faydası oluyor. allah hepimizin yardımcısı olsun :44:

tüp bebek tedavisine başlıcam bana önereceğiniz bitkisel ilaç vs ne var ne yiyip içmeliyim transferden sonra yumurtalıklarım sağlamsa hamile kalabilirmişim nasıl sağlamlaştırabilirim

ALLAH razı olsun canım.cumartesi günü güzel haberlerini alırız inşallah.sakın belirtilere takılmayın benim bu üçüncü ilk 2 negatif ve bütün belirtileri yaşadım ama bunda hafif bel ağrısı dışında hiç belirti yaşamadım açıkçası onuda enfeksiyondan diye düşündüm meğer bebeğim tutunuyomuş.en önemlisi stres yapmamak bu arada süreki yatmayın ben transferin 2.günü normal hayatıma döndüm sadece ağır kaldrmamaya çalıştım birde çoook dua ettim.RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah...

inş.simpat cım güzel haber veririm.belirti hiç aramıyorum aramıycamda rabbim ol dediyse olmuştur zaten..

Embriyolar hakkında çok bilgim yok benimkiler 8 hücreliydi fakat tutunma da etkisini bilmiyorum.Yolculuk konusunda da transferden sonra kalacak yeri olmayanlar ertesi gün bile yola çıktı bu forumda,bende transferden sonra 4 gün kayseri de kaldım sonra evime geldim 4 saatlik bir yoldu canım.

Selam canım hiçbirşey olmaz sen dikkat et çok eğilip kalkma ağır kaldırma yeter. Allahın izniyle birşey olmaz yurtdışına giden bile var uçakla.. canını sıkma Rabbim ol desin yeter. Çok yorulma yeter

Kızlar selam. Nasılsınız ..Hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. Ben okuyorum hepnizi anck çok fazla cevap vermek nasip olmuyor. İşlerim yoğun biraz. ama burda olmasam da sizler için okudukça dua ediyorum. Tedavisi devam eden arkadaşlara bol şans diliyorum. Umarım mucizelerine kavuşurlar. bol şans. sevgiyle kalın.

1 saat sonra çatlatma iğnemi yapacağım.ve artık son iğne inşaallah..bir poşet dolusu ilaç kullandım.yiterrrrrr artıkk...delik deşik oldum..analık gerçekten kutsal birşey :)

egunallllllllllımmmm yakaladımm seniiiii..Ne msn ne facee nasılll kısmetsizimm yaaaaaaaaaaaaaaaaa..Neden olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

inan bu saatte topiğe gireceğini biliyordummm...bende yeni açtım...özelden mesaj atcam sana...

inan bu saatte topiğe gireceğini biliyordummm...bende yeni açtım...özelden mesaj atcam sana...

At bana atttt balımmmmmmmmm..

Bu arada ben bugün akupunktura gittim kızlarrr...İnanın ne kadar işe yarayacağını bilmiyorum ama sanki vücudumm,yumurtalıklarımmm yeniden çalışmaya başladıı gibi hissediyorummmm..Koca koca iğnlerrrr kafammda ayaklarımdaaa,karnımda ve yumuoşların üstündeeeee..Çokkkkkkk değişik bir deneyimdi.Yanii psikolojik yönü bile rahatlattı ve güçç verdi sannki banaa..Bebişimm içinn birşeyler yaptığımı hissettirdi banaaaa.Canımmm yandıııı evett ama dualarla 50 dk yı tamamladımm gıkım çıkmadannnn..Dr maşallah dediii ve inşşş şifa olucakk dediii...Ne olur banada dua edinn Hepinizii öpüyorumm çokk..

hanımlar yakaladım sizi nihayet..ya bi iki sorum vardı okudunuzmu?bi okuyup cevaplasanız be anacım..bekliyom burda

aaaaaa çoooook ayıppppp cadııııı valla bu saatte gireceğini tahmin ettimm ay delimi ne ayol yemin edeyim istersen küs yaptım işteeee...
küsüm ama yinede cevap yazcam hıhhhh...ben bu akapunktur işini çooook önceden deneyimlemiş bir hatunum ama bizzat kendim de değil..şöyleki üniversitedeyken çok samimi bir arkadaşım vardı ve obez boyutunda kiloluydu ne yaptıysa kilo veremedi özel diyestisyenlerle çalıştı spor vs...olmadı veremedi...taaa kiiii akapunktura kadar...gayet huzurlu ve rahat bir şekilde kilo verdi gözümün önünde kilo verme sorunu kronik bir hale gelmiş ve psikolojisi bozulmuş bir insan resmen hayata döndü desem abartmış olmam...o yüzdendirki ben akapunkturu onaylıyor ve tavsiye ediyorum mutlaka bu konuda da faydasını göreceksin....şifaaaa olsuuuunnn inşallaaahhhhh......

teşekkürler kızlar cevaplarınız için bende aynı şeyi düşünüyorum..kalcak yer sorun degil görümcemde kalıyorum ama evde tek başıma olmaktan sıkıldım evimi özledim,inş.güzel haberi evimde alayım istiyorum..ne kadar olsada insanın kendi evi gibisi yok:))görümcemde calışıyo o evde olsa vakit gececek ama neyse yeter bu kadar antalya..bi dahaya bebişlerimle gezmeye geleyim inş..

merhaba tasuhi..biz aşılamayı da aynı zamanlarda yaptırmıştık.mayısta...kaderde tüp bebek denemekte varmış..benimde p.tesi toplanacak yumurtalar.bu sefer olsun hayırlısı ile..Allahım daha fazla bekletmesin bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…