hayırlı akşamlar herkese arkadaşlar bu konuda rahatsızlık veriyorsam baştan özür dilerim ama benim şöyle bir maruzatım var eylülayında raporla devlet hastanesinde tüp bebek denedim boş folikülden dolayı iptal edildi tedavim ama rapor hakkım duruyordu ilaçlarını kendi imkanınla alırsan tekrar tedaviye başlarız demişlerdi ... uzun lafın kısası ben ilaçlarımın bir kısmını burda bazı arkadaşların desteğiyle tamamladım ve bugün tedaviye başladık ama gonal f ve cetrodite yetmiyeceğini söyledi yani şöyleki arkadaşlar biliyorsunuz gonal f açılınca sulandırıldıktan sonra yani 28 gün içinde tüketilmesi gerekiyor bana bu süre içinde açılmış ve daha kullanılmayacak olan yarım kalan yani ilaçlarınızdan varsa gönderebilirmisiniz yani bana 150-200 doz daha gerekebilecek bu yüzden yeni bir ilaç almam gerekebilir fiyatlarıda biliyorsunuz yüksek yani yine uzattım kısacası elinizde yarım kalan ilaçlarınızı atmak yerine kullanmak üzere bana gönderebilirmisiniz ayrıca 2 adet te cetrodite e ihtiyacım var 1 haftaya kadar zamanım var şimdiden herkese çok teşekkürederim anlayışınız içinde ayrıca teşekkür ederim rabbim herkese tedavisinden olumlu sonuç almayı nasip eder inşallah
arkadaşlar çarşamba opu olmuştum bugün hastaneden aradılar p tesi transferim olucak 9yumurtam döllenmiş sadece 2tanesi çok iyi kalitedeymiş diğerleride 7 ,8hücreliymiş onlarda iyi sayılır opudan sonra 5.gün transferim olucakmış diyo doktorum... offf ya dün akşam da kasıklarıma çok şiddetli bi ağrı girdi acaba kabız olmamla bi alakası varmı?????gercekten dayanacak gücüm kalmadı(((
Canım senide tebrik ederim inş.saglıkla hayırlısıyla kucagınada alırsın bebişinihemen sanada nazarlık inş.bende önümüzdeki cumartesi yazarım kocaman hamileyim diye..dualarına bizide kat canım..sizin melekleriniz var daha cabuk kabul olur duanız heralde
Cevaplayın demem gerekiyodu sanırım..canlarım ben antalyada artık cook sıkıldım ve evime gitmek istiyorum.malum eşim döndü bende yarın evime gitmek istiyorum cok özledim evimi ve testi evimde ögreneyim istiyorum.otobüsle gitcem,antalya afyon 5 saat sizce nasıl?yani tehlike bişey olurmu dr um transfer günü dön evine dedi ama korktum şimdi gitmek istiyorum siz hiç yolculuk yaptınızmı?ikinci sorum embriyolar kac hücreli olursa iyi oluyo yani sizin embriyolar kac hücreliydi söledilermi?size göre kac hücreli olursa hani tutunma şansı az oluyo merak ettim lütfen bilenler cevaplasın..şimiden teşekkürler..:26::26:
Cevaplayın demem gerekiyodu sanırım..canlarım ben antalyada artık cook sıkıldım ve evime gitmek istiyorum.malum eşim döndü bende yarın evime gitmek istiyorum cok özledim evimi ve testi evimde ögreneyim istiyorum.otobüsle gitcem,antalya afyon 5 saat sizce nasıl?yani tehlike bişey olurmu dr um transfer günü dön evine dedi ama korktum şimdi gitmek istiyorum siz hiç yolculuk yaptınızmı?ikinci sorum embriyolar kac hücreli olursa iyi oluyo yani sizin embriyolar kac hücreliydi söledilermi?size göre kac hücreli olursa hani tutunma şansı az oluyo merak ettim lütfen bilenler cevaplasın..şimiden teşekkürler..:26::26:
inan bu saatte topiğe gireceğini biliyordummm...bende yeni açtım...özelden mesaj atcam sana...
At bana atttt balımmmmmmmmm..
Bu arada ben bugün akupunktura gittim kızlarrr...İnanın ne kadar işe yarayacağını bilmiyorum ama sanki vücudumm,yumurtalıklarımmm yeniden çalışmaya başladıı gibi hissediyorummmm..Koca koca iğnlerrrr kafammda ayaklarımdaaa,karnımda ve yumuoşların üstündeeeee..Çokkkkkkk değişik bir deneyimdi.Yanii psikolojik yönü bile rahatlattı ve güçç verdi sannki banaa..Bebişimm içinn birşeyler yaptığımı hissettirdi banaaaa.Canımmm yandıııı evett ama dualarla 50 dk yı tamamladımm gıkım çıkmadannnn..Dr maşallah dediii ve inşşş şifa olucakk dediii...Ne olur banada dua edinn Hepinizii öpüyorumm çokk..
arkadaşlar benim bugün 10 buçukta yumurtalarım toplandı 7 tane olmuş acaba bu sayı az mı? yarın yumurtalar hakkında bilgi verilecekmiş, doktor ilaç ve fitil verdi bugün kullanmaya başlıcam şimdiden bende heyecan başladı hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar :) bide bundan sonra nelere dikkat etmem lazım arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?