2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benide eklesen msn den senden elektrik aldım..tabii istersen istemezsen saygı duyarım emin ol

şimdi geldim gezmeden ve hemen soruna cevap yazayım tabi bilgim dahilinde:) bölünme 4 8 16 şeklinde katlanarak gidyo ve doğal olarak ne kadar büyükse o kadar iyi yani benim gibi 3.gün transfer olanlar 8 hücreli. 16 hücreye kadar dışarda kaliteli olarak kalabiliyo ve o zaman transfer ediliyos abu gayet iyi bişey. ama tutunma yinede biraz kısmet meselesi yanlış hatırlamıyosam leylikonun 2.gün transferiydi ve şuan o bir anne adayı:)) yani birazda nasip kısmet... ama benim bildiğim 5.gün transferleri daha şanslı. seyehate gelince ben 2. gün karşı binaya gittim. 3gün alışverişe markete gittim. sonra alışveriş merkezine gittim:))) ani hareket yapma kendini çok yorma normal yaşa yeter....

canım benimkiler 3.gün transferi bi tanesi 8 hücreli bi tanesi 13 hücreli demişti dr um sanırım ve birinci kaliteydi merak ettim sadece..hücre sayısının önemli oldugunu burdan ögrendim dr uma sordum o da önemli dedi..elimden geldigince kasmıyorum canım rahatım.sadece yolculuk için endişelendim size sorayım dedim:))yarın inş.sagsalim bebişlerimle evimizde olcaz..ohhh siz gezmelerede başladınız ne güzel,sefanız olsun canım..bende bi gideyim evime gezecem burda yat otur sıkıldım

paşalarınla mı ilgileniyosun millistone ilemi yazışıyosun???:44:

iyi geceler hanımlar,malum yarın yolculuk var yatıp dinleneyim..hoşcakalın..ALLAHA EMANET OLUN..byyyyy

dedimya canım ben transferde sonrda eşimin bütün ısrarlarına ve kızmalarına rağmen doğru dürüst yamadım. doktorum bana kendini hasta moduna sokma daha dikkatli olarak nasıl yaşıyosan nelerden keyif alıyosan öyle devam et demişti bende öyle yaptım:) sende gönül rahatlığıyla al bebişlerini babalarının yanına evine git güzel haberlerini bekliyorum....

hanımlar yakaladım sizi nihayet..ya bi iki sorum vardı okudunuzmu?bi okuyup cevaplasanız be anacım..bekliyom burda

canım geçmişi okuyacak vaktim olmadığı için sorularına ilk fırsatta cevap vercem...sende iyisindir inşallahhh...özledim valla...

benide eklesen msn den senden elektrik aldım..tabii istersen istemezsen saygı duyarım emin ol

aaaaa tabiiiii çooook sevinirim özelden mesaj at adresini bende atayım kuzummmm...

paşalarınla mı ilgileniyosun millistone ilemi yazışıyosun???:44:

ayyy evet onlar bütün günümü öyle bir dolduruyorlarki....şu anda gece uykusundalar bende hemen bi topiğe gireyim dedimmm...

tüp bebek tedavisine başlıcam bana önereceğiniz bitkisel ilaç vs ne var ne yiyip içmeliyim transferden sonra yumurtalıklarım sağlamsa hamile kalabilirmişim nasıl sağlamlaştırabilirim

öncelikle tedavin hayırlı olsun. Sabah aç karnına 1 kaşık bal 1 kaşık polen ye arısütü ile karışımda olur.

iyi akşamlar herkese.

ızlar yaa benim canım sigara istiyorrr offf strese giriyorum valla ((((((( ne yapacam bennnn

canım iğnelerden dolayı bende öyleydimm.. birinin sayesinde şunu öğrendim ılık suyla iğne yapılan yerlere pansuman yaptır.. sabah akşam yap.. bir kaba sıcak su doldur. havulu yu ıslat ve o bölgeye koy ve iyice ovvv. acayip rahatladımm... ben hiç oturamıyordum bile çok rahatladım...

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun ve nihayet yarın transferimiz olucak bakalım sonuç nasıl olucak stres yapmayayım diyorum ama elimde değil eylül ayından beri bu işe kalkıştık ilk denememi eylül ayında yaptırmıştım ama olmadı kasım ayında laparoskopi oldum üstüne 2.tüp bebek tedavisi derken her tarafım delik deşik oldu dayanamıyorum artık ne bilim umarım emeklerimiz boşa gitmez eğer buda olmazsa rabbim gücenmesin uzun bi müddet ara vericem çünkü 2.denememe ara vermeden başladık pisikolojik olarak çöktük sanki buda olmicakmiş gibi yer edindi beynime boşuna uğraşıyomuşum gibi geliyo ne bilim Allah görüyo halimizi yardımını esirgemez bize umarım bi gün bizede anne olmayı nasip eder((

çok teşekkürler, sıcak havluyu deniyorum hemen :)

benim de transferim pazartesi günü.cuma sabah toplanmıştı yumurtalarım.benim 12 yumurtadan 7 si döllenmiş 4 tanesi sağlıklı gelişiyormuş.bugün tekrar aradılar o dört tane hala gelişmeye devam ediyormuş.eğer bir aksilik olmazsa yarın transfer edilecek bir tanesi.tabi ben paranoya sınırlarını zorlamaya başladım yine.yarın olabilecek en kötü şey ne olabilir acaba? yani hücre bölünmesinde herhangi bir aksilik olabilir mi nasıl bir aksilik söz konusu olabilir ki? bir de opu günü sayılmıyor değilmi transfer günü hesaplanırken yani benim cuma toplandı pazartesi transfer 3. gün embriyosu olacak değil mi ??? offf çok endişheliyim allah yardımcımız olsun...

senin de tedavin hayırlı olsun tulincim, üst üste fiziksel ve ruhsal çok yorulmuşsun seni çok iyi anlıyorum...ben de haziran ayında dış gebelik geçirdim, baya ileri safhadaydı ve acil bir ameliyatla iki tüpüm birden alındı..anca toparladım işte kendimi..bu ilk tedavim, sonuç ne olacak inan hiç bişey hissedemiyorum..olumlu düşünsem bu sefer olmazsa çok üzülürüm diye korkuyorum...bunca ilaç,iğne, emek... dediğin gibi uzun ve yıpratıcı bir maraton. ama moralimizi yüksek tutmamız lazım, bak yarın hayırlısıyla alcaz onları eve gelicez :) bu sefer olacak diye telkin et kendini, biz bebeklerimiz için onlar daha ortada yoklarken bile fedakarlık yapmaya başladık, bunların hiç biri boşuna değil unutm...bugünleri onlar kucaklarımızdayken tebessümle anıcaz inşallah..buradaki herkes için dua ediyorum..haberleşemezsek yarın için bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…