canım benimkiler 3.gün transferi bi tanesi 8 hücreli bi tanesi 13 hücreli demişti dr um sanırım ve birinci kaliteydi merak ettim sadece..hücre sayısının önemli oldugunu burdan ögrendim dr uma sordum o da önemli dedi..elimden geldigince kasmıyorum canım rahatım.sadece yolculuk için endişelendim size sorayım dedim:))yarın inş.sagsalim bebişlerimle evimizde olcaz..ohhh siz gezmelerede başladınız ne güzel,sefanız olsun canım..bende bi gideyim evime gezecem burda yat otur sıkıldım
hanımlar yakaladım sizi nihayet..ya bi iki sorum vardı okudunuzmu?bi okuyup cevaplasanız be anacım..bekliyom burda
benide eklesen msn den senden elektrik aldım..tabii istersen istemezsen saygı duyarım emin ol
paşalarınla mı ilgileniyosun millistone ilemi yazışıyosun???:44:
tüp bebek tedavisine başlıcam bana önereceğiniz bitkisel ilaç vs ne var ne yiyip içmeliyim transferden sonra yumurtalıklarım sağlamsa hamile kalabilirmişim nasıl sağlamlaştırabilirim
iyi akşamlar herkese.
kızlar yaa benim canım sigara istiyorrr offf strese giriyorum valla((((((( ne yapacam bennnn
iyi akşamlar herkese.
ızlar yaa benim canım sigara istiyorrr offf strese giriyorum valla((((((( ne yapacam bennnn
herkeze iyi pazarlar.... ataşehir im sana günaydın.....
masadayken mi.sonda mı takıyorlar.Allahımmm ne zor anne olabilmek.Allah yardım etsin hepimize...
ben de çarşamba opu oldum ve aynı şekilde bugün arayıp pazartesi transfer olacağını söylediler..12 yumurta döllenmişti, bugün çoğu 7-8 hücreliymiş..bakalım 5.güne kadar dayanabilecekler mi, umut ve endişeyle bekliyorum.ben de senin gibi feci bir kabızlık çekiyorum. ayrıca progesteron iğneleri sağolsun artık zor yürüyorum ve en fenası balon gibi şiştim gazdan patlıycam yakında - bu yüzden tüp bebek diyolar heralde :)
birazcık daha sıkalım dişimizi, transferden sonra daha bir güç gelir sanıyorum..sabahları kayısı ye, üzerine ılık su iç biraz olsun faydası oluyor. allah hepimizin yardımcısı olsun :44:
ben de çarşamba opu oldum ve aynı şekilde bugün arayıp pazartesi transfer olacağını söylediler..12 yumurta döllenmişti, bugün çoğu 7-8 hücreliymiş..bakalım 5.güne kadar dayanabilecekler mi, umut ve endişeyle bekliyorum.ben de senin gibi feci bir kabızlık çekiyorum. ayrıca progesteron iğneleri sağolsun artık zor yürüyorum ve en fenası balon gibi şiştim gazdan patlıycam yakında - bu yüzden tüp bebek diyolar heralde :)
birazcık daha sıkalım dişimizi, transferden sonra daha bir güç gelir sanıyorum..sabahları kayısı ye, üzerine ılık su iç biraz olsun faydası oluyor. allah hepimizin yardımcısı olsun :44:
canım iğnelerden dolayı bende öyleydimm.. birinin sayesinde şunu öğrendim ılık suyla iğne yapılan yerlere pansuman yaptır.. sabah akşam yap.. bir kaba sıcak su doldur. havulu yu ıslat ve o bölgeye koy ve iyice ovvv. acayip rahatladımm... ben hiç oturamıyordum bile çok rahatladım...
canım öncelikle tedavin hayırlı olsun ve nihayet yarın transferimiz olucak bakalım sonuç nasıl olucak stres yapmayayım diyorum ama elimde değil eylül ayından beri bu işe kalkıştık ilk denememi eylül ayında yaptırmıştım ama olmadı kasım ayında laparoskopi oldum üstüne 2.tüp bebek tedavisi derken her tarafım delik deşik oldu dayanamıyorum artık ne bilim umarım emeklerimiz boşa gitmez eğer buda olmazsa rabbim gücenmesin uzun bi müddet ara vericem çünkü 2.denememe ara vermeden başladık pisikolojik olarak çöktük sanki buda olmicakmiş gibi yer edindi beynime boşuna uğraşıyomuşum gibi geliyo ne bilim Allah görüyo halimizi yardımını esirgemez bize umarım bi gün bizede anne olmayı nasip eder((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?