2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tedavin hayırlı uğurlu olsun :) benim de transferim yarın, şimdiden sana bol şans, inşallah sımsıkı tutunacaklar bize sıpalar..aksilik olacağını çıkart aklından, bak ne güzel gelişmeye devam ediyorlarmış. evet opu günü sayılmıyor, seninki 3.gün olacak.

inşallah hepimize hayırlı uğurlu olsun tatlım.ama keşke rahatlayabilsem.oysaki tedavinin başında okadar rahattım ki hastanede görenler bile maşallah ne kadar sakinsin diyorlardı.ama birsürü soru dönmeye başlıyor kafamda giderek elimde olmadan.3. gün embriyosu kaç hücreli oluyor ve tutunma şansı ne olur acaba? fazla dayanamayacak ta ondan mı 5. güne bekletmeden transfer edecekler acaba? acaba?acaba?bu acabalar yedi bitirdi beni

zaten çoğunlukla 3.gün embriyosu transfer ediyorlar..benim bildiğim en az 8-10 hücreli oluyor ve bu gayet yeterli..ben buradan bir sürü 2.gün transferi olup ta pozitif sonuç alan okudum, hiç canını sıkma. baştaki sakinliğin asıl şimdi lazım sana, yarından itibaren olabildiğince pozitif ve sakin olmalıyız..bunu kendime de söylüyorum çünkü ölücem heyecandan :) 5.gün transferinin tutunma şansı yüksek olsa da onu beklemesi de risk ona bakarsan. beni 3.gün aradılar ve 5.güne gideceklerini söylediler..benim de yarına kadar bölünmeleri duracak ve transferim iptal olacak diye ödüm patlıyor.

Arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlı uğurlu olsun...Allah hepimize hayırlı sonuçlar almak nasip etsin...Benim transferden sonra 5.günüm.2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi.Elimde değil stres basmaya başladı.Belirtilere takılmamaya çalışıyorum ama 3gündür midemde yanma var.İlaçlardan olabilir mi?

iyi akşamlar kızlar :) nasıl gidiyor bekleyişler,valla benim son 5 günüm kaldı ve inanılmaz heycanlıyım sanki günler geçmiyor ,geceleri uyku tutmuyor artık.bişey sorcam sizlere belli başlı bi belirtisi yada şikayeti olan varmı varsa ne gibi mesala benim bu güne kadar hiç yoktu bu akşam bayagı hissedilir bel agrım var.???

canım bende antalyadayım sen nerde yatırdın ben antalya tüp bebek merkezi.çok bi belirtim yoktu bugün belim ve bacakım çok agrımaya başladı okadar.

canım bende cumartesi öğrenicem.senin gibi acayip merak içindeyim ve korkuyorum benim 3gündür midemde yanma ve kasıklarımda batma var ilaçlandandır diye düşünmeye çalışıyorum.

benimde 2-3 gündür bel ağrım var bide göğüslerim çoookkkk şiş ve acıyor 4günüm kaldı benimde hakkımızda hayırlısı canım

canım bende cumartesi öğrenicem.senin gibi acayip merak içindeyim ve korkuyorum benim 3gündür midemde yanma ve kasıklarımda batma var ilaçlandandır diye düşünmeye çalışıyorum.

ay bendede midemde yanma var bende ilaçlardan diyorum batmalar var birde bugün bel agrısı başladı

canım bende antalyadayım sen nerde yatırdın ben antalya tüp bebek merkezi.çok bi belirtim yoktu bugün belim ve bacakım çok agrımaya başladı okadar.

merhabalar transferleri olan arkadaşlar lütfen kendinizde belirti arayıp kendinizi strese sokmayın zira belirti dediklerimiz ilaçlardan kaynaklanan yan etkiler ben 3 denememde bel ağrısı batmalar falan oldu 4.denememde hiç birşey hissetmedim ve Rabbime şükürler olsun bebeğim tutundu bana umarım sizinde bebişleriniz tutunur.

ay bendede midemde yanma var bende ilaçlardan diyorum batmalar var birde bugün bel agrısı başladı

sende cumartesi öğreniceksin sanırım:) sabah erkenden gidicem vallahi dayanamicam.Aslında cumadan eşime söylemeden idrar testi yapsammı diyede düşünmüyo değilim:) cumartesi haberleşelim:)

hepinizin tedavisi hayırlı olsun.

ben,m 2.gün embryosuydu. çok şükür hamileyim

benimde transferden sonra mide yanmam, bulantı ve de bel ağrısı çok olmuştu. birde geceleri ağzım kup kuru oluyordu. damaklarım sanki birbirine yapışmış oluyordu. ayrıca çok rüya görüyordum.

benimde 2-3 gündür bel ağrım var bide göğüslerim çoookkkk şiş ve acıyor 4günüm kaldı benimde hakkımızda hayırlısı canım

merhaba arkadaşlar bende çarşamba günü gonal f ve menogon iğneye başladım, yarında kontrolüm var .of oooooffffff

arkadaşlar bugün 6 gündür adet gecikmem oldu sabah test baktım negatif sonra da kanda baktırdım negatif öleceğim ağlamaktan çok korkuyorum bana ne oldu diye bu ay tüp bebek yaptıracaktım gidemedim haliyle ne olur yardım çok kötüyüm neden olmuştur böyle bişey ilaç falan da kullanmıyordum bu ay

8 aralıkta 5. gün transferi yapıldı. Bugün 12. gün ve test yaptırdım. 395 çıktı, doktoruma ulaşamadım hemşire hanımda iki gün sonra tekrar bakıp kesin bilgi veririz dedi.
Siz ne dersiniz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…