benim de transferim pazartesi günü.cuma sabah toplanmıştı yumurtalarım.benim 12 yumurtadan 7 si döllenmiş 4 tanesi sağlıklı gelişiyormuş.bugün tekrar aradılar o dört tane hala gelişmeye devam ediyormuş.eğer bir aksilik olmazsa yarın transfer edilecek bir tanesi.tabi ben paranoya sınırlarını zorlamaya başladım yine.yarın olabilecek en kötü şey ne olabilir acaba? yani hücre bölünmesinde herhangi bir aksilik olabilir mi nasıl bir aksilik söz konusu olabilir ki? bir de opu günü sayılmıyor değilmi transfer günü hesaplanırken yani benim cuma toplandı pazartesi transfer 3. gün embriyosu olacak değil mi ??? offf çok endişheliyim allah yardımcımız olsun...
tedavin hayırlı uğurlu olsun :) benim de transferim yarın, şimdiden sana bol şans, inşallah sımsıkı tutunacaklar bize sıpalar..aksilik olacağını çıkart aklından, bak ne güzel gelişmeye devam ediyorlarmış. evet opu günü sayılmıyor, seninki 3.gün olacak.
inşallah hepimize hayırlı uğurlu olsun tatlım.ama keşke rahatlayabilsem.oysaki tedavinin başında okadar rahattım ki hastanede görenler bile maşallah ne kadar sakinsin diyorlardı.ama birsürü soru dönmeye başlıyor kafamda giderek elimde olmadan.3. gün embriyosu kaç hücreli oluyor ve tutunma şansı ne olur acaba? fazla dayanamayacak ta ondan mı 5. güne bekletmeden transfer edecekler acaba? acaba?acaba?bu acabalar yedi bitirdi beni
Slm canım seninle aramızda bigün var..sen cuma ben cumartesi ögrencem inş.güzel haberleri:))inş.bebeklerimiz tutunmuştur..ve bende hemen sana sorayım cok erken ama belirti varmı sende??ben cok aramak istemiyorum sadece meraktan
iyi akşamlar kızlar :) nasıl gidiyor bekleyişler,valla benim son 5 günüm kaldı ve inanılmaz heycanlıyım sanki günler geçmiyor ,geceleri uyku tutmuyor artık.bişey sorcam sizlere belli başlı bi belirtisi yada şikayeti olan varmı varsa ne gibi mesala benim bu güne kadar hiç yoktu bu akşam bayagı hissedilir bel agrım var.???
iyi akşamlar kızlar :) nasıl gidiyor bekleyişler,valla benim son 5 günüm kaldı ve inanılmaz heycanlıyım sanki günler geçmiyor ,geceleri uyku tutmuyor artık.bişey sorcam sizlere belli başlı bi belirtisi yada şikayeti olan varmı varsa ne gibi mesala benim bu güne kadar hiç yoktu bu akşam bayagı hissedilir bel agrım var.???
canım bende cumartesi öğrenicem.senin gibi acayip merak içindeyim ve korkuyorumbenim 3gündür midemde yanma ve kasıklarımda batma var ilaçlandandır diye düşünmeye çalışıyorum.
benimde 2-3 gündür bel ağrım varbide göğüslerim çoookkkk şiş ve acıyor 4günüm kaldı benimde hakkımızda hayırlısı canım
canım bende antalyadayım sen nerde yatırdın ben antalya tüp bebek merkezi.çok bi belirtim yoktu bugün belim ve bacakım çok agrımaya başladı okadar.
ay bendede midemde yanma var bende ilaçlardan diyorum batmalar var birde bugün bel agrısı başladı
tedavin hayırlı uğurlu olsun :) benim de transferim yarın, şimdiden sana bol şans, inşallah sımsıkı tutunacaklar bize sıpalar..aksilik olacağını çıkart aklından, bak ne güzel gelişmeye devam ediyorlarmış. evet opu günü sayılmıyor, seninki 3.gün olacak.
inşallah hepimize hayırlı uğurlu olsun tatlım.ama keşke rahatlayabilsem.oysaki tedavinin başında okadar rahattım ki hastanede görenler bile maşallah ne kadar sakinsin diyorlardı.ama birsürü soru dönmeye başlıyor kafamda giderek elimde olmadan.3. gün embriyosu kaç hücreli oluyor ve tutunma şansı ne olur acaba? fazla dayanamayacak ta ondan mı 5. güne bekletmeden transfer edecekler acaba? acaba?acaba?bu acabalar yedi bitirdi beni
zaten çoğunlukla 3.gün embriyosu transfer ediyorlar..benim bildiğim en az 8-10 hücreli oluyor ve bu gayet yeterli..ben buradan bir sürü 2.gün transferi olup ta pozitif sonuç alan okudum, hiç canını sıkma. baştaki sakinliğin asıl şimdi lazım sana, yarından itibaren olabildiğince pozitif ve sakin olmalıyız..bunu kendime de söylüyorum çünkü ölücem heyecandan :) 5.gün transferinin tutunma şansı yüksek olsa da onu beklemesi de risk ona bakarsan. beni 3.gün aradılar ve 5.güne gideceklerini söylediler..benim de yarına kadar bölünmeleri duracak ve transferim iptal olacak diye ödüm patlıyor.
Arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlı uğurlu olsun...Allah hepimize hayırlı sonuçlar almak nasip etsin...Benim transferden sonra 5.günüm.2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi.Elimde değil stres basmaya başladı.Belirtilere takılmamaya çalışıyorum ama 3gündür midemde yanma var.İlaçlardan olabilir mi?
canım bende antalyadayım sen nerde yatırdın ben antalya tüp bebek merkezi.çok bi belirtim yoktu bugün belim ve bacakım çok agrımaya başladı okadar.
canım bende cumartesi öğrenicem.senin gibi acayip merak içindeyim ve korkuyorumbenim 3gündür midemde yanma ve kasıklarımda batma var ilaçlandandır diye düşünmeye çalışıyorum.
benimde 2-3 gündür bel ağrım varbide göğüslerim çoookkkk şiş ve acıyor 4günüm kaldı benimde hakkımızda hayırlısı canım
ay bendede midemde yanma var bende ilaçlardan diyorum batmalar var birde bugün bel agrısı başladı
perşembe sonuç öğrenecek var mı? kaderdaşım yani :)
bennnnnnnnnnn :)))) inş. pozitifleri görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?