2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ablamın sonucu 400lerde cıkmıstı sımdı ıkızlerı var bence hayırlı olsun hamıle oldugun kesın allah kucagına almayıda nasıp etsın

benimde 10aralıkta 5.gün transferi yapıldı coookkkk heyecanlıyım

ablanızında tüp bebekmiydi? kaçıncı günde 400 dü? doktorla konuşamadım çok heyecanlıyım.
Allah yardımcınız olsun inşallah sizinde 2 gün kalmış, ben iki gün önce idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silikde olsa çıkmıştı.

evet şimdi 4yaşındalar bizim sıpalar 12.gündü sanırım tam hatırlamıyorum ama

tebriklerr öncelikle hayırlısı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sormak istediklerim var benim 3. Denemem ilk 2 tanesi izmirde yaptırdım ama 3.istanbulda 22 aralık test tarihim heycandan ölüyorum şuan sanırım sen ege ünv.yaptırmışsın erol tavmergendemi yaptrıdın memnun kaldınmı hastanede durumlar nasıl ilgi alaka vs birde sizde sorun neydi ??? Benim kız kardeşim ilk denemesini erol tavmergende yaptı ama olmadı o hiç memnun kalmadı sonra istanbulda denedi ve şimdi 2 yaşında ikizlerimiz bana azıcık bilgi verirsen sevinirim inşallah pozitif olur benimde gerek kalmaz ama bornovada oturuyorum bana kolay olur diye düşünüyorum...bide herhangi bir ağrı sancı vs bişiler oldumu

bugün öğleden sonra 1 adet 5.gün transferim var, kalanlar da donduruluyor.. çooook heyecanlıyım
sonuç bekleyenlere bol şans, hepinizin iyi haberlerini alırız inşallah :)

arkadaşlar benimde cumartesi günü 3.gün 1.kalite 8 hücreli embriyo tranferim oldu test tarihim 29 aralık listede düzeltirseniz sevinirim, inşallah hepimizin bebekleri tutunur,pozitif sonuçlar alırız :)

arkadaşlar benimde cumartesi günü 3.gün 1.kalite 8 hücreli embriyo tranferim oldu test tarihim 29 aralık listede düzeltirseniz sevinirim, inşallah hepimizin bebekleri tutunur,pozitif sonuçlar alırız :)

cm benım 3 embrıyosu 1.kalıtede 8 hücrelıydı oldu cnm su anda 3 aylık oldu darısı senın basına ıns bebekın sana sıkı sıkı tutnsun aminnnnnn....

ben dayanamıyorum test yapmak istiyorum cok mu erken sizce transfer tarihim 10 aralık

transfer tarihimiz aynı hayırlısı olsun ben istanbul asm de yaptırdım...izmirden gittim geldim :) 22 aralık test tarihim ama bu 2 gündür rahmime sancılar giriyor kısa sürüyor saniyelik ama güçlü krampşar oluyor buyüzden endişelendim ve doktorla görüştüm bugün test yaptır dedi bana ama sanırım yaptıramıcam heycandan 6 aralıkta toplandı yumurtalarım 15 tane 11 döllendi 2 tane 10.hücreli 1.kalite embriyo transfer edildi erkek faktörlü sorunumuz ama bendede var yani sorun yok değil:) sizde nasıl durumlar?

5aralıkta yumurta toplamam oldu 10aralıkta transferim 14 yumurta toplandım 10u döllendi 1 i transfer edildi 5tanesi donduruldu erkek faktörlü problem bende sorun gözlenmedi bende cok streslıyım kendımı dınlemeyı bıraktım kendımı dınledıkce gerılıyorum hakkımızda hayırlısı ama nalttıgın sorunlar bende de var artı durumlarda ama onları dusunup arastırdıkca daha gerılıyorum saldım gıttı artık ne yapım bugun kan testıne gıdım mı onda bıle emın degılım korkuyorum

ay ben neden salamıyorum bilmiyorum :) 3.deneme olduğu için sanırım ama kendi kendime söz vermiştim araştırmıcam diye yok yapamıyorum elimde değil artık doktorum bugün git test yaptır da bitsin şu stresin dedi ama onuda yapamıcam herhalde.....senin 5.gün blastomermi transferin yoksa sadece 5.günmü benim 4.gün ama 4.günden 1kaç saat gerideydi o şekilde anlatmıştı embriliyog bilemiyorum rahmime giren sancılar beni mahvetti... neyse birazdan en başında her şeyi yazıcam belki ben yardımcı olurum belkide bana yardımcı olanlar olur sevgiyle kal...inşallah herkesin bebekleri annelerindedir...

5.gün evet ama okadar ayrıntılı bılmıyorum ama doktorum herseyın cok ıyı oldugunu soyledı amın allah herkese bebeklerını kucagına almayı nasıp etsın test yaptırırsan hbrını beklıyorum bende yaparsam buraya yazıcam

hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin deriz ne diyelim:)))))))) sonucun gayet iyi gün sayarken transfer gününü dahil etmiyolar. benim 3. gün embriyosuydu ve 11 gün test yaptırdım sonucum 167 çıktı iki gün sonra tekrarladım 407 ye yükseldi. yani seninkiler ikiz olabilir........ tekrar tebrik eerim...
bugün öğleden sonra 1 adet 5.gün transferim var, kalanlar da donduruluyor.. çooook heyecanlıyım
sonuç bekleyenlere bol şans, hepinizin iyi haberlerini alırız inşallah :)

hayırlı olsun canım inşallah bebişin sıkıs sıkı tutunur sana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…