cm benım 3 embrıyosu 1.kalıtede 8 hücrelıydı oldu cnm su anda 3 aylık oldu darısı senın basına ıns bebekın sana sıkı sıkı tutnsun aminnnnnn....[/QUO
ne kadar güzül senin ki tutunmuş inşallah benimki de tutunur bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımızada alırız :)
en az senin kadar heycanlıyım bende... sanki bugün test yaptırsan çıkar gibime geliyo ama seni yanıltmakda istemiyorum lakin heycanlıyım işte pozitifi görde beraber sevinelim istiyorum
ayyyy inş. canım benim ablam gelirken test alcak bi idrar testi yaptırım dıyorum kanada yarın gıdım offff bıde sımdı cıkı gıdım dıyorum karısıgım anlıyacagın
canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun... epey zorlu bi süreç geçirmişsin ama sonu inşallah güzel olur ve sen meleğine kavuşursun..
1tane 35 yaş altına devlet yasaklamış 1embriyo sadece
ay ben neden salamıyorum bilmiyorum :) 3.deneme olduğu için sanırım ama kendi kendime söz vermiştim araştırmıcam diye yok yapamıyorum elimde değil artık doktorum bugün git test yaptır da bitsin şu stresin dedi ama onuda yapamıcam herhalde.....senin 5.gün blastomermi transferin yoksa sadece 5.günmü benim 4.gün ama 4.günden 1kaç saat gerideydi o şekilde anlatmıştı embriliyog bilemiyorum rahmime giren sancılar beni mahvetti... neyse birazdan en başında her şeyi yazıcam belki ben yardımcı olurum belkide bana yardımcı olanlar olur sevgiyle kal...inşallah herkesin bebekleri annelerindedir...
bende 32 yaşındayım ama bana 2 tane koydular...
2basarısızdan sonra hakkım varmıs bu ılk denemem umarım pozıtıf sonuclanır bı tane olsun saglıklı olsunda sorun degıl ben arastırdım mart 2010da gercekten boyle bır yasa yururluge gırmıs
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 3. tüp bebek denemesindeyim yarın transferim olacak hayırlısıyla inşallah. 30 yaşındayım sebebi bilinmeyen infertilite umut tüp bebek merkezi benide listeye eklermisiniz. 5. gün transferi olacak. hepinize iyi haberler olsun.
selm arkadşm hakkında hayrlı olsun inşallah bu sefer son olsun hepimiz için buarada ben de izmirdym ilk denemem de ist la gittmek beni korkutmştu irenbe dn pek memnun kalmadın galiba bu da benim onlara son şans verişim bu hafta transfrim var dondurlmş buda olmaz sa o zaman sıfırdn başlayarak kendimi istnbula atıcam irenbe de birşey dikkatimi çekiyor herşey mükemmel hiç sorun yok deneme sonçları hep yüksek ama bu sayfalarda okuyunca inanki aklım karışıyor senin düşüncen ne arkadşm paylaşırmısın benimle
bende 32 yaşındayım ama bana 2 tane koydular...
8 aralıkta 5. gün transferi yapıldı. Bugün 12. gün ve test yaptırdım. 395 çıktı, doktoruma ulaşamadım hemşire hanımda iki gün sonra tekrar bakıp kesin bilgi veririz dedi.
Siz ne dersiniz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?