idrarda ikinci çizgiyi gördümmmmmmmm :)))))
tebrik ederim :)) değerin çok güzel. ikiz olabilir belkide :)) hayırlısı olsun...
bu iki gün hiç geçmez artık acaba artıcakmı ne kadar artıcak :)) içini kemirmeye başladımı bu sorular :))
tedaviye yeni başlayan arkadaşlar umarım en yakın zamanda sizlerde bu güzel duyguyu tadarsınız....
ayy çok sevindim darısı başıma hayırlısı olsun .... allah devamını nasip etsin inşallah kendine dikkat et....
napıyon tatlım? nasıl geçti hafta sonun demicem çünki biliyorum paşalarınla muhteşem geçmiştir. tabloyla uğraştığına göre bugün yalnızsın?
saol canım aminnn perşembeyi dört gözle bekliyorumbide kanda görsem
inşallah canım inşallah ben senin kadar cesur değilim korkudan yapamıyorum test falan :) ama sen en önemli olan şeyi atlattın bundan sonra zaten daha pozitif olursun hiç korkma evel allah ...
kendi sonucumu almış gibi sevindim... çok şükür rabbime emeklerini boşa çıkarmadı ay gözlerim doldu valla.. çok sevindim arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... çok mutlu oldum senin adına... çok güzel ya.... inşallah devamı gelir bu çift çizgilerin rabbim herkeze tattırır bu sevinci... ama gün senin günün tadını çıkar ataşehirim...
vallahi ben sana şu kadarını söleyim benim fikrim bu işin yeri istanbul burdaki doktorlar ayda atıyorum yani 5 hasta görüyosa istanbul 10 hasta görüyor ve en önemlisi izmir bu konuda ticarethane olmuş artık insanları sömürüyolar resmen çünkü oraya gidiyosun sığınıyosun resmen düşünsene anlatıyosun hikayeni diyosun ki belki son şansım onlar biliyolarki senin dönüp dolaşıp gideceğin yer gene orası çünkü zaten sınırlı merkez var labrotuvar yetersiz mesela irenbede ben sormuştum sperme nasıl bakıyosunuz diye normal en geri tekniklerde bakıyorlar erkek infertelitesi olanlar için çok önemli gelişmiş cihazlar haa pozitif olan yokmu tabiki var ama şans ben 2 defa denedim ve gördüm ....ben asm de önce onu sordum tekniğin adını unttum şimdide bişi deniyo :) ama bilmem kaç kat büyütüyolar spermi o şekilde seçiyorlar...ayrıca irenbede bana yumurtalar toplandı ertesi gün transfer edildi düşün moralim çok bozulmuştu ki ben aradım ne durumdalar diye aa bizde sizi arıcaktık saat 1,5 ta size transfer düşünüyoruz dedi aa zahmet etmişsiniz bende hazır bekliyodum dedim işteyim düşünsene stresten koşa koşa eve ordan merkeze gttim... embriliyog ne dedi biliyonmu lütfen moralini bozma dışarda yaşıyosa içindede yaşar dedi ulen ne yaşaması ertesi gün transfer ettin demek senin umudun yokki transer ettin parayı kaçırmamak için...böyle yanii bakalım ben 3.denememi asm de aydın arıcıda yaptım kız kardeşimle başladık daha sonra oraya okadar çok insan yolladık önerdikki hepsi bebekle döndü inşallah darısı başıma diyorum:) hakkında hayırlısı canım inşallah şans yüzüne güler çok zor bir süreç onu diyorum para bi şekilde toplanıyor bulunuyor yada borç kredi vs halloluyor ama psikoloji alt üst....ben çok yorgunum artık bilemiyorum hakkımızda hayırlısı....
artık pozıtıftır dımı kanda da pozıtıf cıkar dımı :) ayyyy yere goge sıgamıyorum
testi pozitif olanlar bize bi belirti ne bileyim neler yaşadı nereniz ağrıdı nerenize ne oldu :)) bi yazsanızda karşılaştırsak :))))) mesela benim rahmime çok sancı girdi 2 gün kesildi ve azıcık kahverengi lekelenmem oldu bu şekilde sancı yaşayan varmı mesela merak ediyorum benim neden oldu diye ....cevaplarınızı bekliyorum lütfennnn
ay ne kadar doğru şeyler yazmışsın t ederimmm sana bende aynı sözü duyudm irenbede ki embriyolgtan bakalım bu sefer transferde ne diyecek ve ben kendi dr umla görüştüm biliyorki bu son şansları buda olmaz ise ist blla gidiceğimi ve ben çok arkadşımı getirdim iranbeye tedavi için benm sonucu bekleyen var geçen gittiğimde bu seferde olmazsa izmrde kötü bir durum olucak sizin adınıza üzgünm ama çevrem çok geniş yapıcak birşey yok arkadşlar ben de olumlu cvb bekliyr dedim biz elimzdn geleni yapıyrz herşey çok iyidi neden olmadı bizi çok şaşırttınz dediler cumartesi 2.transferm olucak dua et bize ben ce sen hamilesin bu belirtileri çok duyduk rahim sancısı gibi hakkında hayrlısı olsun cnmmmm inşallah kucağın bebeklerle dolsun rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallahhhh
senin içine hayırlısı olsun inşallah bu sefer olumlu olur ama inanki ben şöle düşünüyorum izmir benim hem zamanımı hemde paramı çaldı...yazık oldu yaşımız ilerliyor sen 80 doğumlusun sanırım ben 79 doğumluyum onun için kaybedecek zamanımız yok artık inşallah gerek kalmaz ama eğer negatif olursada izmirdeki tedavilerini çıkar hayatından unut ilk denemen gibi isanbula git canım...güzel haberler inşallah....
cnmmmm gözün aydın çook sevindim eee gidip versen yaaa bir kan hemen bakalım değerin kaç walla süper çok sabırlısın şimdi ben senın yerinde olucaktım ooo uçmuştum kan vermeyeee rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh darısı başımıza hadi şimdi siz bize dua edin
artık pozıtıftır dımı kanda da pozıtıf cıkar dımı :) ayyyy yere goge sıgamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?