ayyy çok sevindimmmmmmm gözün aydın hayırlı olsun inşalah
iki çizgide belirginmiydi, benimki silikti ama kanda da çıktı biliyorsun
canım benim yüzde yüz pozitiftir:)) idrar da çift çizgiyi görüyosan bunun hata payı yok hamilesindir. yarıın sabah gider hemen verirsin kan
başlayamadım e2 90 inmiyor yasmin kullandımm ee kasım aralıktı ocakmı olacakkkkkkkkkkkk durumum
etmez miyim ben hep ediyorum bana kalsa simdi kanı vermıstımde esımle annem tutuyor
senin içine hayırlısı olsun inşallah bu sefer olumlu olur ama inanki ben şöle düşünüyorum izmir benim hem zamanımı hemde paramı çaldı...yazık oldu yaşımız ilerliyor sen 80 doğumlusun sanırım ben 79 doğumluyum onun için kaybedecek zamanımız yok artık inşallah gerek kalmaz ama eğer negatif olursada izmirdeki tedavilerini çıkar hayatından unut ilk denemen gibi isanbula git canım...güzel haberler inşallah....
maaşallah topik o kadar hızlı ilerliyor ki siz de bilgilere yetişemiyorsunuzbenimde bugün transferim vardı.1 tane 3. gün 8 hücreli embriyo tansfer ettiler.inşallah beni bırakmaz minik böcüüüümmmm....transfer 19 aralık 2011 test 02 ocak 2012 taaaaaaaaaaaaaaa seneye ooff be bir sene bekleyeceğiz hahahahahaha(klasik yeni yıl espirisi eskidi ama olsun)
aynı koyulukta degıl ama ıkıncı cızgıde var bellı
kimseye çaktırmadn kaçsan evden olmazmı cnmmmmm
canım tebrik ederimmm çok sevindim senin adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinaynı koyulukta degıl ama ıkıncı cızgıde var bellı
maaşallah topik o kadar hızlı ilerliyor ki siz de bilgilere yetişemiyorsunuzbenimde bugün transferim vardı.1 tane 3. gün 8 hücreli embriyo tansfer ettiler.inşallah beni bırakmaz minik böcüüüümmmm....transfer 19 aralık 2011 test 02 ocak 2012 taaaaaaaaaaaaaaa seneye ooff be bir sene bekleyeceğiz hahahahahaha(klasik yeni yıl espirisi eskidi ama olsun)
canım tebrik ederimmm çok sevindim senin adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
saol canım allah ısteyen herkese nasıp etsın inş. herşey sorunsuz ilerler
canım tebrik ederimmmm...asıl tebriğim kan testinden sonra topikte kocaman kocaman hamileyimmmmm yazınca olacak...kendine dikkat et canım tekrar hayırlı olsunnnn...
hahahahmümkün mü tatlım :) annem hep yanımda su pc basında bıle 1-2 gundur rahat duruyorum ayaga kaldırmıyorlardı
ben daha transferden sonra dısarı yuzu gormedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?