çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşaallah. ben kendimi idrar testi için zor tutuyorum.
hayırlısı olsun inşallah yüzün güler en azından yeni yıla umutla girceksin benim test tarihim 22 aralık negatif olursa artık yeni yıla nasıl girerim bilmem :) hangi merkezde tedavi oldun tolunay35 ve sorun neydi sizde ?
canım tebrik ederimmm çok sevindim senin adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canımmm çok sevindim senin adına bana büyük umut oluyorsun inşallah yeni yıl sana bebişini getirir bitanem yüce rabbimin izniyle
yumurtaa toplandığı günü 0 kabul ediyorlar. 14 gün sonra tahlil istiyorlar. galiba senin bugün 14. gün. bence ama yine de sen bilirsin, yarın kan tahlilini yaptır. 22'sinde olanda katlanma olup olmadığına bakarsın. yine de sen bilirsin ama. söylemesi kolay tabi bizim için..:44:
canım tebrik ederim inşallah bizlerde o duyguyu kısa sürede tadarız.bugün transfer günümdü ama hani ne bileyim o dakikalarda bile sanki içimde hissettim gözlerim doldu bir anda duygulandım inşallah kucaklarımıza almak ta nasip olur.
iyi akşamlaaaaar..bugün transferim vardı. test tarihim 31 Aralık, yeni yılı bebeğimle karşılarım inşallah :)
aynı koyulukta degıl ama ıkıncı cızgıde var bellı
tebrik ederim ataşehir bence de kesin hamilesin benimde 10.gün idrarda hafif çıkmıştı aynı gün kantesti yaptım beta hcg değeri 69 çıkmıştı.
selammm kızlar bugün transferim oldu 2 adet blastosist embriyo transferim oldu test tarihim 31 ARALIK NOLUR benim için dua edinnnnn
iyi akşamlar güzel anne adaylarıkızlar beni iyice heycan basmaya başladı önce ay bu cuma gelmiycekmi ay günler geçmiyo ay şöyle böyle diyordum şimdide zaman yaklaştıkça korku ve heycan iyice bastı cuma testen kaçsammı diye düşünmeye başladım şimdide çokkk korkuyoruuuuuuuum..offfff yaaaa :18::18::18::18: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?