kızlar ben menopur kullanıyordum, 7 günün sononda bugün merkezden aradılar ve kan sonucuna göre iğneyi bırakmamı söylediler, yarın yine merkeze gidecem, ama kasıklarımda çok ağrı var, yürürken ve otururken ağrıyı hissediyorum, bir de karnımın üzerinden bastırınca bu ağrıyı hissediyorum, bunlar normal mi? deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum.
bu arada ataşehir seni tebrik ediyorum, allah tamamına erdirsin, darısı başıma :)
kan testi yaptırdım kaçlarda cıkarsa deger negatif sınır nedir bilen var mı 20 dkya gelicek sonuc int. basında sonuc bekliyorumdua edin benim için
arkadaşm hakkın da hayrlı olsun inşallah seninle aramzda 4 gün olucak nasipse sen dn sonrada ben alıcam bebeklerimi buarada umut tbm ilk denemen mi
yanlış hatırlamıyorsam 11. gün sonucu minimum 50.ama zaten az kalmış ve bence sen kesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hamişsin canımmmm
kan testi yaptırdım kaçlarda cıkarsa deger negatif sınır nedir bilen var mı 20 dkya gelicek sonuc int. basında sonuc bekliyorumdua edin benim için
kutluyoruz o zaman
değerim 195,2 çıktı
değerin de gayet güzel.. maşallah... artık herkeze, yüzünde koccaman bir gülümsemeyle hamileyimmmmmm diyebilirsin....
değerim 195,2 çıktı
değerim 195,2 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?