2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben menopur kullanıyordum, 7 günün sononda bugün merkezden aradılar ve kan sonucuna göre iğneyi bırakmamı söylediler, yarın yine merkeze gidecem, ama kasıklarımda çok ağrı var, yürürken ve otururken ağrıyı hissediyorum, bir de karnımın üzerinden bastırınca bu ağrıyı hissediyorum, bunlar normal mi? deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum.

bu arada ataşehir seni tebrik ediyorum, allah tamamına erdirsin, darısı başıma :)

normal canım takılma o ağrılara yumurtalıkların uyarılıyor o yüzden olması normal ..

kan testi yaptırdım kaçlarda cıkarsa deger negatif sınır nedir bilen var mı 20 dkya gelicek sonuc int. basında sonuc bekliyorum dua edin benim için

kan testi yaptırdım kaçlarda cıkarsa deger negatif sınır nedir bilen var mı 20 dkya gelicek sonuc int. basında sonuc bekliyorum dua edin benim için

yanlış hatırlamıyorsam 11. gün sonucu minimum 50.ama zaten az kalmış ve bence sen kesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hamişsin canımmmm

bu arada benim 4 toz MENOPUR 10 küsür de su arttı, yarın merkezle görüştükten sonra artık onlara ihtiyacım yoksa ihtiyacı olan arkadaşa verebilirim, ilgilenenlere duyurulur...ÜCRETSİZ

değerim 195,2 çıktı

MAŞALAHHHH....sana kocaman kocaman harflerle hamileyimmm yaz demiştim ama hala yazmamışsın dur ben yazayım HAMİİİİİİİİİİİİLEEEEEEEEEEEESİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN :90:
şimdi halay ekibi kurabilirim hadi kızlar halayaaaaa :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: rabbim kucağına almayı nasip etsin misss kokusunu duyursun inşallahhh...hemen hamileler listesine ekliyorum seniiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…