ama ben bunu nereye kopyalayacagımı anlamadım hiç bilmiyorum çünkü
çizelge profilde nerde
canımmm profıl varyaa
bızım profılımızın oldugu yer de çizelge var ..
oraya yapıştırıyosun
Napıyimm gülümmm..Dünn ağla ağlaa şiştimm..5 yaşş yaşlandımm sanki...2. seans akupunkturuma gittimmm...Dr ummm iyi cevap verdiğimi söylüyorr..Akıntılarımm fazlalştıı buda çok iyiymiş...Bayağıı yumurtalıkk,rahimm elektrikk yiyorumm...Dünn bayağıı acıı çektimm..Hepsii bebişimm içinn...Dün saraççoğlunun kürlerii geldii bu arada..Adet görmek istiyorumm çok sıkıldımmm..Akupunkturcumm bekle diyorr ama bekleyemicemm..Bugünn d.kontrol hapına günde 2 tane ile içicemm ve soğan kürüne başlıcamm..Sonrada zaten sırasıyla saraçoğlunun gönderdiği kürler varrr sırada..Aslanpençesi ile civanperçemi çayıı yollamışşş..300 tl bayıldımmm onada sinirlerimm bozulduu..Mutlaka aktardan aldıklarımızdann daha iyidir ama ne bileyimm iştee bende onları alıp içmesini biliyodum dedim kendi kendimee...İnş şifa olurrr....
Bana ne olur dua edinn kızlarrr...İnşirahh versinn Rabbimm...Sıkıntıdayımmm şu sıra fazlasıylaa...
napıyosunuz..hamile arkadaşları tebrik ediyorum.ben cumartesiyi bekliyorum az kaldı,hem cooook korkuyorum hem heyecanlıyım,umut ediyorum yavrularım bana tutunmuştur...cok karışıgım,,aksilik bil bozuk tamirde delircem..sinirlerim bozuldu,tam buraya daha cok ihtiyacım oldugu anda bil yok kafayı yice.şimdi arkadaşa geldim bebek görmeye mert imiz dogu,cook güzel bi bebek maşallah ve benim içim bi tuhaf oldu anlıycagınız.cumartesi bende güzel mutlu haber alacakmıyım(rabbime güveniyorum inş.benimde yüzümü güldürcek..arkadaşlarımın içinde bi ben kaldım cocuksuz inş.benim bebeklerimde benimledir,bende mutluluktan aglarım:))size cumartesi bi şekilde sonucu haber vercem..beni unutmayın lütfen dua edin.hepinizi cook özledim,inanın aklım burda..öptüm sizi..bolll bebişli günler hepimize inş:))
son adet - bebiş nezaman gelıcek solee canım hemen yapımm
benim transferin 4. günü bugün ve belimde ağrı batmalar kasıkta ağrılar ve en önemlisi bir iki damla çamaşırımda kan gördüm.artı afedersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra silmekle kağıda çok açık pembe gibi bir şey geldi iki üç kerede. böyle birşey yaşayan varmı lütfen yorumlar(((((
benim transferin 4. günü bugün ve belimde ağrı batmalar kasıkta ağrılar ve en önemlisi bir iki damla çamaşırımda kan gördüm.artı afedersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra silmekle kağıda çok açık pembe gibi bir şey geldi iki üç kerede. böyle birşey yaşayan varmı lütfen yorumlar(((((
canim ne olur bu kadar kendini sitrese sokma tedavini dahada zorlastiriyorsun tahmin ediyorum cok zor yasadiklarin ama rabbim kimlere bebeklerini yollayip anne yapti rabbim bahsettikleri cok bu bizim sinavimiz böyle düsün hayatta zaten bir sinav degilmi biz burdan cekiyoruz ama biliyoruzki herkez bir yerden rabbim sinava tabi tutuyor ne insanlar var kocalari cocuklari mutlu mesut diyoruz ama nede olsa iclerini bilmiyoruz neler yasiyorlar cekiyorlar rabbim bizim icin hayirlisini bizden daha iyi biliyor bizim yapacagimiz elimizden gelenin en iyisi ve tevvekkül edip cok dua etmek rabbim bizden cok dua bekliyor ve biliyorum elimizde degil bende yapiyorum ama aglamak iyi degil agladikca önümüze daha cok sorunlar cikiyor onun icin kendimede hep söylüyorum bazende yanilgiya düsüyoum hepimiz düsüyoruz ama salim sakin elimizden geleni yapicaz insallah ben inaniyorum rabbim senide bizide isteyen herkezi görüyor bize inandigi gün yolluycak meleklerimizi ben inaniyorum isin zor olsada icimdeki ses ve his nasil adlandirisan adlandir sana melegini yolluycak:)))yeterki inan ve sakin ol canim dualarimdasin....
canımm lotus cum sen nasılsın...
kızlar beni listeden çıkarabilirsiniz, bir sürü yumurtam gelişti ama e2 değerim düşmedi bir türlü, yani tedavi iptal
merhaba arkadaşlar,
bütün hamile arkadaşları kutluyorum.Allah tamamını erdirsin hepimize.
Ben bugün meleğimi kısada olsa gördüm. 5 hafta olmuş.Maşallah yavruma. Haftaya da kalp atışlarını duyacağız. Ben Cumartesi özele de gidecem belki orda duyarım.
TOLUNAY canım bende 5.ya da 6.gün ovitrelle iğne yaptım. Onu ihmal etme bebeğini tutunmasını sağlıyor. Unutmadan iğnenin etkis 4-6 günde anca geçer. İğneden sonra test yapar ya da yaptırırsan yanılma payı çok olur. Bilgin olsun.
tatlım ya ovitrelle de ayrı bir dert.herkes en geç 5 yada 6. gün yaptırıyormuş egede bana ayın 26 sında vurdurulacak diye reçete verdiler yani 7. gün. acaba ben 5. gün yaptırsammı yada 6 ???
hayır canımmm sakınn. onların dediği tarihte yaptır. Benim 29 da transfer olmuştu 3 de ovitrelli yaptım. hangi doktor transferini yaptı? daha öncekinde bana da 7.güne vermişlerdir.
hayırlı akşamlar herkese arkadaşlar bu konuda rahatsızlık veriyorsam baştan özür dilerim ama benim şöyle bir maruzatım var eylülayında raporla devlet hastanesinde tüp bebek denedim boş folikülden dolayı iptal edildi tedavim ama rapor hakkım duruyordu ilaçlarını kendi imkanınla alırsan tekrar tedaviye başlarız demişlerdi ... uzun lafın kısası ben ilaçlarımın bir kısmını burda bazı arkadaşların desteğiyle tamamladım ve bugün tedaviye başladık ama gonal f ve cetrodite yetmiyeceğini söyledi yani şöyleki arkadaşlar biliyorsunuz gonal f açılınca sulandırıldıktan sonra yani 28 gün içinde tüketilmesi gerekiyor bana bu süre içinde açılmış ve daha kullanılmayacak olan yarım kalan yani ilaçlarınızdan varsa gönderebilirmisiniz yani bana 150-200 doz daha gerekebilecek bu yüzden yeni bir ilaç almam gerekebilir fiyatlarıda biliyorsunuz yüksek yani yine uzattım kısacası elinizde yarım kalan ilaçlarınızı atmak yerine kullanmak üzere bana gönderebilirmisiniz ayrıca 2 adet te cetrodite e ihtiyacım var 1 haftaya kadar zamanım var şimdiden herkese çok teşekkürederim anlayışınız içinde ayrıca teşekkür ederim rabbim herkese tedavisinden olumlu sonuç almayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?