2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benimmmmm....face dende yazdım ama bi de buradan yazayımmm...herşey çoook güzelll olacak...bizde bebeklerimizin miiiisssss kokularını duyacaz kaka kokularıda dahillll :90:...canımsınnn taammı

cumartesiye azzzz kaldııııı kuzummmm....o gün inşallahhhh güzelll bir kutlama yapcam sana...

offff kızlar sıkıntıdan patlicam evde ......... günler geçmek bilmiyor........allahım yardımcımız ol, bekleyenlere sabir ver.......

benim transferin 4. günü bugün ve belimde ağrı batmalar kasıkta ağrılar ve en önemlisi bir iki damla çamaşırımda kan gördüm.artı afedersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra silmekle kağıda çok açık pembe gibi bir şey geldi iki üç kerede. böyle birşey yaşayan varmı lütfen yorumlar (((((

inşallahhhh bebeğinin yerleşme kanamasıdır canımmm...kanama demiyelim ona lekelenme...bence iyi bişey bebeğinin anne ben geldimmm sinyaliiii....

canım benim inşallah öyledir de aklımdan kötü şeyler geçiyor nebileyim bir anda moralim bozuldu. allahım sen koru hepimizi

Herkese merhaba,
Benim de 5.günüm. dondurulmuşlarımla denedim. cumartesi günü gebelik testi yapsam mı acaba diyorum? beklemek yorucu ve sıkıcı...

Adet kanaması olmadığı sürece endişelenecek bir durum olmadığını biliyorum. içini rahat tut...

Amaaa yaaaaaaaaaa canımsınnnnnnnnnnnnnnnnn nehircimm..Desteğin ve dualarınn için çok sağolllllllllllllllllllllll...Yazdıklarının her kelimesine katılıyorummm..Elhamdulillah bugünn çok daha iyiyim..Kendimi ev işine vurdum:))))) Temizlik yapptımmm bir güzell rahatladımmm..

merhaba arkadaşlar,

bütün hamile arkadaşları kutluyorum.Allah tamamını erdirsin hepimize.

Ben bugün meleğimi kısada olsa gördüm. 5 hafta olmuş.Maşallah yavruma. Haftaya da kalp atışlarını duyacağız. Ben Cumartesi özele de gidecem belki orda duyarım.

TOLUNAY
canım bende 5.ya da 6.gün ovitrelle iğne yaptım. Onu ihmal etme bebeğini tutunmasını sağlıyor. Unutmadan iğnenin etkis 4-6 günde anca geçer. İğneden sonra test yapar ya da yaptırırsan yanılma payı çok olur. Bilgin olsun.

kızlar beni listeden çıkarabilirsiniz, bir sürü yumurtam gelişti ama e2 değerim düşmedi bir türlü, yani tedavi iptal

canımm lotus cum sen nasılsın...

iyi diyelim iyi olalım canım bulantılar dışında pek bir şikayetim yok ha birde gözümü açamıyorum uyumaktan
sen nasılsın? ben pek fazla giremiyorum fazla net başında da kalamıyorum şöyle bakıyorum sadece

tatlım ya ovitrelle de ayrı bir dert.herkes en geç 5 yada 6. gün yaptırıyormuş egede bana ayın 26 sında vurdurulacak diye reçete verdiler yani 7. gün. acaba ben 5. gün yaptırsammı yada 6 ???

tatlım ya ovitrelle de ayrı bir dert.herkes en geç 5 yada 6. gün yaptırıyormuş egede bana ayın 26 sında vurdurulacak diye reçete verdiler yani 7. gün. acaba ben 5. gün yaptırsammı yada 6 ???

hayır canımmm sakınn. onların dediği tarihte yaptır. Benim 29 da transfer olmuştu 3 de ovitrelli yaptım. hangi doktor transferini yaptı? daha öncekinde bana da 7.güne vermişlerdir.

hayır canımmm sakınn. onların dediği tarihte yaptır. Benim 29 da transfer olmuştu 3 de ovitrelli yaptım. hangi doktor transferini yaptı? daha öncekinde bana da 7.güne vermişlerdir.

canım gülnaz hanım olmadığı kesin o opu da vardı ama transferde oralarda çok sık gezen siyah saçlı bir bayan dr var sanırım oydu kafasında bandana vardı açıkçası tanımıyorum.nepayalım bekleyeceğiz umarım ozamana kadar başka sorun yaşamam.yada hastaneyi arasam beni yönlendirirlermi ne yapacağım konusunda ?

mesajımı güncellemek istedim yumurtalarım yerinde sayıyor e2 yükselmiyor ilaç ihtiyacım devam ediyor lütfen arkadaşlar yarım kalan kullanmadığınız ilaçlarınız varsa 28 günlük süresi geçmeden çöpe gitmesi yerine gönderebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…