canım gülnaz hanım olmadığı kesin o opu da vardı ama transferde oralarda çok sık gezen siyah saçlı bir bayan dr var sanırım oydu kafasında bandana vardı açıkçası tanımıyorum.nepayalım bekleyeceğiz umarım ozamana kadar başka sorun yaşamam.yada hastaneyi arasam beni yönlendirirlermi ne yapacağım konusunda ?
arkadaşlar ben çok sivilcelendim nedense......sizde bunu yaşayan var mı acaba ???? Gerçi evde çok sıkıldım ondan da ola bilir !!!!!
canımmm profıl varyaa
bızım profılımızın oldugu yer de çizelge var ..
oraya yapıştırıyosun
evet canımm... mucıze oldu..Allahıma çok şukur..
sen nasılsın.. pek gelmıyosun buraya..tedavın nasıl gıdıyo
Kızlar bugun 10.gunum dunden bu yana sancım var ve kahverengı jel gelıyo cok korkuyorumaz once kan verdımm beklıyorum.
Kızlar bugun 10.gunum dunden bu yana sancım var ve kahverengı jel gelıyo cok korkuyorumaz once kan verdımm beklıyorum.
benim transferin 4. günü bugün ve belimde ağrı batmalar kasıkta ağrılar ve en önemlisi bir iki damla çamaşırımda kan gördüm.artı afedersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra silmekle kağıda çok açık pembe gibi bir şey geldi iki üç kerede. böyle birşey yaşayan varmı lütfen yorumlar(((((
canım inşallahhhh yerleşiyordur meleğin...kahverengi yerine kırmızı lekelenme olsaydı o zaman endişe edebilirdik ama bence kötüye yormamalısın...zaten kan vermişsin belli olur artık seni listemize eklemiştim inşallah güzel haberinle hamileler listesine aktarırım seni...kaç ta belli olacakmış sonucun????
benim transferin 10.gününde olmuştu pembe renkli bir damla kanama,merkezi aramıştım hemen prolüton depot iğne vurmamı söylediler,bir dahada olmadı,genelde yerleşme kanaması diyorlar
slm arkadaşlar. sizin yumurtalarınız toplandıktan sonra ağrılarınız kaç gün sürdü? benim yumurtalarım çarşamba günü toplandı. bugün 3. gün ama hala ağrım çok. ve karnım da çok şiş. yarın transfer yapılacak. biraz tedirginim bu ağrılardan dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?