2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1saate kadar bellı olucak cok korkuyorumallahım nasıl bı stres bu..hepınıze cok tesekkurederım destegınız ıcın ısallah ıı haberler verırım sıze..

heycanla bekliyorum canım...inşallah güzel haber verirsin bize....

kuzum msn de bana yazıyorsun ama ben sana cevap yazdığımda karşı taraf yani senin yazdıklarımı göremeyeceğini söylüyoooo....aptallll bu yaaaaa...

kasıklarımda ince bir ağrı olmuştu benim ilk gün,ama sonraki gün olmadı,rahat ol,sorun olsa dayanamazdın sen,

hoşbulduk. en son e2 değerim 4500 civarındaydı. 25 yumurtaa toplandı. karnımda aşırı şişkinlik var. nefes almada zorlukda çekiyorum. mide bulantısı var. ama ishal yok tam tersi kabızlık var.

hoşbulduk. en son e2 değerim 4500 civarındaydı. 25 yumurtaa toplandı. karnımda aşırı şişkinlik var. nefes almada zorlukda çekiyorum. mide bulantısı var. ama ishal yok tam tersi kabızlık var.

canım geçmiş olsun... ben olmadım ama çok yumurta toplanan arkadaşlarda ohss diye bir şey oluyomuş..egunal arkadaşımız anlatmış..
çok rahatsız olursan dr la konuş bence..

çok yumurta toplananlarda oluyomuş aynı sorunları bende yaşadım ama şuanlık iyiyim yinede doktorunu aramanda fayda var geçmiş olsun

bende ohss varsa yarın transfer gerçekleşmezmi? tedavisi nasıl oluyor bunun? bilgi verebilirmisin bana?

çok yumurta toplananlarda oluyomuş aynı sorunları bende yaşadım ama şuanlık iyiyim yinede doktorunu aramanda fayda var geçmiş olsun

teşekkürler. senden kaç yumurta toplanmıştı? ağrıların kaç gün sürdü? transferi erteleyecek bir durummu bu en çok onu merak ediyorum. ertelenmesini istemiyorum çünkü.

bende ohss varsa yarın transfer gerçekleşmezmi? tedavisi nasıl oluyor bunun? bilgi verebilirmisin bana?

değerin 5000 nin altında olması lazım onda bir sıkıntı görünmüyor yumurta sayın çooook bende de 19 yumurta toplanmıştı...ben doktorunla hemen konuş derim...normalde durumun ağırlığına göre transfer iptal ediliyor...ben 4 gün bu yüzden hastanede yattım...bu şikayetle hastaneye gittim acilden hemen yatırdılar...ciddiye alınması gereken bi durum çok sayıda yumurtası olanlarda gelişiyor...hemen doktorunla görüş bize haber ver canım...

transferi iptal edecek diye korkuyorum yaaaa. aramak istemiyorum bu yüzden. artık bir bebeğim olsun istiyorum. ama netten baktım ohss ileriki aşamalarda baya tehlikeli olabiliyormuş. kafam karıştı.

transferi erteleyecek bir durummu bu en çok onu merak ediyorum. ertelenmesini istemiyorum çünkü.

ohss 3 aşamada değerlendiriliyor hafif orta ağır...ohss isen ki inşallah öyle değilsindir eğer böyle bi durum gelişmişse transfer olmaması senin için daha iyi...bu ohss yi tetikleyen şey hcg hormonu yani çatlama iğnesini vurulduğumuz anda ohss yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor aslında opu dan sonrada hızlı gelişim gösteriyor...eğer transfer sonrası hamile kalırsan bhcg hormonun artışa geçeceği için ohss etkilerini katlayarak yaşarsın ve bu hastanede takip gerektirir ciddi sonuçlara yol açıyor çünkü...hamileliğin 3-4 ayından sonra normale dönüyor...ben transfer oldum negatif sonuçlandı ama ohss nin etkilerini daha yeni atabildim şişliğim yeni düzeldi...19 kasımda transferim olmuştu...gebe kalamama rağmen geçmesinin ne kadar uzun sürdüğünü anlamışsındır...hayati risk taşıyan bir durum bu...akciğere sıvı birikiyor ve o su çekilmezse hayati risk ortaya çıkıyor...uzun bir konu aslında...ben zor bir süreci daha yeni atlattım diyebilirim o yüzden mutlaka transfer olmalı diye şartlandırıp üzme kendini...embriyolar dondurulur düzelince onlarlı denersin...tabiii bu ohss olma durumunda yaşanacaklar inşallah sende böyle bişey olmaz canım...evet içini karartmış olabilir yazdıklarım ama önlem amaçlı bilmen daha iyi olur...

teşekkürler. senden kaç yumurta toplanmıştı? ağrıların kaç gün sürdü? transferi erteleyecek bir durummu bu en çok onu merak ediyorum. ertelenmesini istemiyorum çünkü.

20 tane yumurtam toplandı fakat ohss ile ilgili doktorum bişey söylemedi opu olduktan 5 gün sonra transferim oldu transferden sonraki 2 günüm çok kötüydü karnım çok şişti çok gazım vardı doktorum bunların normal olduğunu söyledi zaten bir iki güne kalmaz geçer dedi şuan iyiyim en azından şişkinliğim geçti tabi bol bol su içmem gerektiğini söyledi kabız olmamaya özen gösteriyorum sadece hafif midem bulanıyor transferimin 5.günü transferi erteleyecek bi durum olmadı çok şükür..

msn de yazdım görmedinmi
ya kızlar ben az kaldı kafayı sıyırcam tüp bebek denemsinden sonra adet oldum bu gün adetimin 31. günü ve ben hala adet olamadım 2. adetim olucaktı dr. aradım kan testi istedi ama yaptıramadım malesef sizlerinde başarısız denemelerinizden sonra bu kadar geciktimi normalde 28 günde bir olurum ne olur yardım!!!!

brnys cımm selamlarrr...İnşşşşşşşş..hamilesindir....... Yaptır kan testiiiiiiiiiiiiiii....Çok öpüyorummm,hayırlı haberlerini bekliyoruz inş...

gördüüüüüümmmm canımmmm gördümmm...ama ben sana cevap yazdığımda ileti alıcıya gönderilemedi diyooo...bende hemen sana face den yazdımmm...niye böle oldu anlamadım...topikten diğer kızlarlada aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözcem anlamadım...ben de adetimi merak ediyorum canım.normalde bu ayın 27 sinden sonra olmam lazım hep düzenlidir bakalım ne zaman adet olacam...sen adet olmuşsun üzerine ikinci adeti bekliyorsun evet gecikme olmuş ama düşükten sonra belki olabilen bir gecikmedir...tabiii bir alternatif daha var hamilesiiiiinnnn...inşallahhhh....kan testi yaptıramadıysan idrar da dene istersen...merak ettim bak şimdi

canım yaptır bakalım ne kaybedeceksin kafan rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…