1saate kadar bellı olucak cok korkuyorumallahım nasıl bı stres bu..hepınıze cok tesekkurederım destegınız ıcın ısallah ıı haberler verırım sıze..
kuzum msn de bana yazıyorsun ama ben sana cevap yazdığımda karşı taraf yani senin yazdıklarımı göremeyeceğini söylüyoooo....aptallll bu yaaaaa...
slm arkadaşlar. sizin yumurtalarınız toplandıktan sonra ağrılarınız kaç gün sürdü? benim yumurtalarım çarşamba günü toplandı. bugün 3. gün ama hala ağrım çok. ve karnım da çok şiş. yarın transfer yapılacak. biraz tedirginim bu ağrılardan dolayı.
hoşgeldin canım...ben başıma gelenlerden biraz bilgi vereyim...ohss diye bir yan etki opu dan sonra ortaya çıkabiliyor...karında aşırı şişkil,nefe almakta zorluk çekme ya da nefes darlığı,küçük idrara sık sık çıkmak ve az miktarda yapmak,ishal olmak,mide bulantısı,bel çevresinin kalınlaşması vs...bunlardan hangilerini tam olarak yaşıyorsun??? kaç yumurtan toplandı???en son e2 değerini biliyormusun???
kasıklarımda ince bir ağrı olmuştu benim ilk gün,ama sonraki gün olmadı,rahat ol,sorun olsa dayanamazdın sen,
hoşbulduk. en son e2 değerim 4500 civarındaydı. 25 yumurtaa toplandı. karnımda aşırı şişkinlik var. nefes almada zorlukda çekiyorum. mide bulantısı var. ama ishal yok tam tersi kabızlık var.
canım geçmiş olsun... ben olmadım ama çok yumurta toplanan arkadaşlarda ohss diye bir şey oluyomuş..egunal arkadaşımız anlatmış..
çok rahatsız olursan dr la konuş bence..
hoşbulduk. en son e2 değerim 4500 civarındaydı. 25 yumurtaa toplandı. karnımda aşırı şişkinlik var. nefes almada zorlukda çekiyorum. mide bulantısı var. ama ishal yok tam tersi kabızlık var.
hoşgeldin canım...ben başıma gelenlerden biraz bilgi vereyim...ohss diye bir yan etki opu dan sonra ortaya çıkabiliyor...karında aşırı şişkil,nefe almakta zorluk çekme ya da nefes darlığı,küçük idrara sık sık çıkmak ve az miktarda yapmak,ishal olmak,mide bulantısı,bel çevresinin kalınlaşması vs...bunlardan hangilerini tam olarak yaşıyorsun??? kaç yumurtan toplandı???en son e2 değerini biliyormusun???
çok yumurta toplananlarda oluyomuş aynı sorunları bende yaşadım ama şuanlık iyiyim yinede doktorunu aramanda fayda var geçmiş olsun
bende ohss varsa yarın transfer gerçekleşmezmi? tedavisi nasıl oluyor bunun? bilgi verebilirmisin bana?
değerin 5000 nin altında olması lazım onda bir sıkıntı görünmüyor yumurta sayın çooook bende de 19 yumurta toplanmıştı...ben doktorunla hemen konuş derim...normalde durumun ağırlığına göre transfer iptal ediliyor...ben 4 gün bu yüzden hastanede yattım...bu şikayetle hastaneye gittim acilden hemen yatırdılar...ciddiye alınması gereken bi durum çok sayıda yumurtası olanlarda gelişiyor...hemen doktorunla görüş bize haber ver canım...
transferi erteleyecek bir durummu bu en çok onu merak ediyorum. ertelenmesini istemiyorum çünkü.
teşekkürler. senden kaç yumurta toplanmıştı? ağrıların kaç gün sürdü? transferi erteleyecek bir durummu bu en çok onu merak ediyorum. ertelenmesini istemiyorum çünkü.
msn de yazdım görmedinmi
ya kızlar ben az kaldı kafayı sıyırcam tüp bebek denemsinden sonra adet oldum bu gün adetimin 31. günü ve ben hala adet olamadım 2. adetim olucaktı dr. aradım kan testi istedi ama yaptıramadım malesef sizlerinde başarısız denemelerinizden sonra bu kadar geciktimi normalde 28 günde bir olurum ne olur yardım!!!!
msn de yazdım görmedinmi
ya kızlar ben az kaldı kafayı sıyırcam tüp bebek denemsinden sonra adet oldum bu gün adetimin 31. günü ve ben hala adet olamadım 2. adetim olucaktı dr. aradım kan testi istedi ama yaptıramadım malesef sizlerinde başarısız denemelerinizden sonra bu kadar geciktimi normalde 28 günde bir olurum ne olur yardım!!!!
msn de yazdım görmedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?