brnys cımm selamlarrr...İnşşşşşşşş..hamilesindir.......Yaptır kan testiiiiiiiiiiiiiii....Çok öpüyorummm,hayırlı haberlerini bekliyoruz inş...
msn de yazdım görmedinmi
ya kızlar ben az kaldı kafayı sıyırcam tüp bebek denemsinden sonra adet oldum bu gün adetimin 31. günü ve ben hala adet olamadım 2. adetim olucaktı dr. aradım kan testi istedi ama yaptıramadım malesef sizlerinde başarısız denemelerinizden sonra bu kadar geciktimi normalde 28 günde bir olurum ne olur yardım!!!!
canım yaptır bakalım ne kaybedeceksin kafan rahatlar
gördüüüüüümmmm canımmmm gördümmm...ama ben sana cevap yazdığımda ileti alıcıya gönderilemedi diyooo...bende hemen sana face den yazdımmm...niye böle oldu anlamadım...topikten diğer kızlarlada aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözcem anlamadım...ben de adetimi merak ediyorum canım.normalde bu ayın 27 sinden sonra olmam lazım hep düzenlidir bakalım ne zaman adet olacam...sen adet olmuşsun üzerine ikinci adeti bekliyorsun evet gecikme olmuş ama düşükten sonra belki olabilen bir gecikmedir...tabiii bir alternatif daha var hamilesiiiiinnnn...inşallahhhh....kan testi yaptıramadıysan idrar da dene istersen...merak ettim bak şimdi
brnys cımm selamlarrr...İnşşşşşşşş..hamilesindir.......Yaptır kan testiiiiiiiiiiiiiii....Çok öpüyorummm,hayırlı haberlerini bekliyoruz inş...
10.Gun 8.59 degerım pazartesı tekrar yaptırıcam dusuk cıktıgı ıcın sevınmedım henu
hoşbulduk. en son e2 değerim 4500 civarındaydı. 25 yumurtaa toplandı. karnımda aşırı şişkinlik var. nefes almada zorlukda çekiyorum. mide bulantısı var. ama ishal yok tam tersi kabızlık var.
canım değerine göre gebelik var görünüyor ama pazartesi daha net bişey söylenebilir...inşallah değerin katlanaraısallk artar...şimdi pozitif düşün bebeğinin tutunmasına yardım et annesi...
kızlar hepinizi çok seviyorum hemen cvp verdiniz çok tşk ederim ama çıkamıyorumki dışarıya misafir var( Allam yaa malesef yarına kaldı test egunalcim düşükten sonra değerim 0 landı ama dediğin belki doğru olabilir ben daha önceki düşüklerimde kürtajdan hemen sonrada adet oldum ilk kez bu kadar sebepsiz geciktim olucakmışım gibide ağrıyo kasıklarım 2 gündür hayırlısı artık
melikeeee,brnyns,millstone kızlarrrrr ben sizin msn den yazdıklarınızı görüyorum cevap verdiğimde ileti alıcıya iletilemedi diyo...niyeeeeeeee....neden ben anlık iletiyi kullanamıyorummm...msn in icadından beri kullanan ben şimdi hiiiç bişi yapamıyorummmm...:84::84::84:
10.Gun 8.59 degezrım pazartesı tekrar yaptırıcam dusuk cıktıgı ıcın sevınmedım henuz
Kızlar dün farklı bir topicte,bir arkadaş,özel hastanalerin,hastanın kendi isteğiyle olduğuna dair kağıt imzalatıp iki embriyo transferi yapılabildiğini yazmış.:26:Konuyla ilgili bilgisi olan varmı?Gercekten mümkünmü?
10.Gun 8.59 degezrım pazartesı tekrar yaptırıcam dusuk cıktıgı ıcın sevınmedım henuz
canımm ben yazıyorum sanaa....
neden böle oldu acaba..
ben oluru yok mu demiştim doktora hayır dedi yasa böyle dedi ve tek embriyo koydu onlar nasıl yapmıs oyle???? dogrusu sukurler olsun tek embriyoyla tuttu ama ınsan sansı artsın ısıtoyr
ben oluru yok mu demiştim doktora hayır dedi yasa böyle dedi ve tek embriyo koydu onlar nasıl yapmıs oyle???? dogrusu sukurler olsun tek embriyoyla tuttu ama ınsan sansı artsın ısıtoyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?