2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
brnys cımm selamlarrr...İnşşşşşşşş..hamilesindir....... Yaptır kan testiiiiiiiiiiiiiii....Çok öpüyorummm,hayırlı haberlerini bekliyoruz inş...

millstonecim nasılsın valla topiğe girmeyi özlemişim
ya misafirim var çıkamıyorum bu gün yaptırmam imkansız (( tüp bebekten sonra geciken yokmu adeti onu merak ediyorum
aslında beliriler var göğüslerim dünden beri acıyo ve kasıklarımda ama ne gelen var ne giden biraz akıntım var normalde bu kadar omazdı kafa bi dünya acaba diorum geciktimmi Yarabimmm sen alma aklımı içim içime sığmıyo kovcam misafiri :)))

delimisnnnn
kesınlıkle hemen test yaptır.. ben çok duydum... bu şekilde hamıl kalann

canım yaptır bakalım ne kaybedeceksin kafan rahatlar

brnys cımm selamlarrr...İnşşşşşşşş..hamilesindir....... Yaptır kan testiiiiiiiiiiiiiii....Çok öpüyorummm,hayırlı haberlerini bekliyoruz inş...

kızlar hepinizi çok seviyorum hemen cvp verdiniz çok tşk ederim ama çıkamıyorumki dışarıya misafir var ( Allam yaa malesef yarına kaldı test egunalcim düşükten sonra değerim 0 landı ama dediğin belki doğru olabilir ben daha önceki düşüklerimde kürtajdan hemen sonrada adet oldum ilk kez bu kadar sebepsiz geciktim olucakmışım gibide ağrıyo kasıklarım 2 gündür hayırlısı artık

melikeeee,brnyns,millstone kızlarrrrr ben sizin msn den yazdıklarınızı görüyorum cevap verdiğimde ileti alıcıya iletilemedi diyo...niyeeeeeeee....neden ben anlık iletiyi kullanamıyorummm...msn in icadından beri kullanan ben şimdi hiiiç bişi yapamıyorummmm...:84::84::84:

10.Gun 8.59 degerım pazartesı tekrar yaptırıcam dusuk cıktıgı ıcın sevınmedım henu

canım değerine göre gebelik var görünüyor ama pazartesi daha net bişey söylenebilir...inşallah değerin katlanarak artar...şimdi pozitif düşün bebeğinin tutunmasına yardım et annesi...

hoşbulduk. en son e2 değerim 4500 civarındaydı. 25 yumurtaa toplandı. karnımda aşırı şişkinlik var. nefes almada zorlukda çekiyorum. mide bulantısı var. ama ishal yok tam tersi kabızlık var.

Canım bendede durum aynıydı.

Karın şişliği,mide bulantısı,ani ter basması ardından üşüme,gaz sancısı,kabızlık hepsi mevcuttu ziyadesiyle.

Defalarca doktorumu aradım,

38.5 derece üzerinde ateş,kusma,şiddetli kasık ağrısı ve ishal olursa direkt hastaneye gel dedi.

Transfere gittiğim gün bile vücudum henuz rahatlayamamıştı,çok tedirgindim,doktorum ult.muayane etti,ateşim ölçüldü ve endişe edilecek birseyin olmadığını söyledi ve transfer gerçekleştirildi.

Bugün transferin 7. günü,1-2 gündür daha iyiyim çok şükür.Duphalac şurupta iyi geldi.Bol bol lifli ve posalı gıdalar tükettim.Gaz yapan yiyeceklerden uzak durdum.

Endişe etme,doktorunla görüş mutlaka.

Geçmiş olsun.

canım değerine göre gebelik var görünüyor ama pazartesi daha net bişey söylenebilir...inşallah değerin katlanaraısallk artar...şimdi pozitif düşün bebeğinin tutunmasına yardım et annesi...

Isallh tutunur sıkı sıkı :) hayırlısı olsun ne dıyeyım :)

şekerim senin gebe kalmanda bir sorun yok çok şükür...rabbim kendiliğinden de göndermiş olabilir meleğini...ben böyle düşünmek istiyorum...hemen hamileler listesine tekrar eklerim seni ne güzelllll olurrrr

Albilda hayırlı olsun canım.

İnşallah değerin hepimizin yüzünü güldürecek ölçüde kat be kat artar.

Kızlar dün farklı bir topicte,bir arkadaş,özel hastanalerin,hastanın kendi isteğiyle olduğuna dair kağıt imzalatıp iki embriyo transferi yapılabildiğini yazmış.:26:Konuyla ilgili bilgisi olan varmı?Gercekten mümkünmü?

canımm ben yazıyorum sanaa....
neden böle oldu acaba..

ben oluru yok mu demiştim doktora hayır dedi yasa böyle dedi ve tek embriyo koydu onlar nasıl yapmıs oyle???? dogrusu sukurler olsun tek embriyoyla tuttu ama ınsan sansı artsın ısıtoyr

canımm ben yazıyorum sanaa....
neden böle oldu acaba..

evet yazdıklarını görüyorum ama ben yazsamda sen göremiyorsun...bir yandanda internette bunun nedenini araştırıyorum...arada bir olabilen bir sıkıntıymış...bir iki şey buldum deneyecem inşallah olur :44:

ben oluru yok mu demiştim doktora hayır dedi yasa böyle dedi ve tek embriyo koydu onlar nasıl yapmıs oyle???? dogrusu sukurler olsun tek embriyoyla tuttu ama ınsan sansı artsın ısıtoyr

benim bi arkadaşımada 2 tane koyuldu,öyle sanıyorum ki benimde fazla gelişseydi banada koyulcaktı 2 tane,ama olunca tek embriyoylada oluyor kızlar,

Isallh kızlar tesekkurederım hepınıze:) moral verdınız bana.benım gıbı dusuk olupta sonradan yukselen duydunuzmu hıc?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…