2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bi arkadaşımada 2 tane koyuldu,öyle sanıyorum ki benimde fazla gelişseydi banada koyulcaktı 2 tane,ama olunca tek embriyoylada oluyor kızlar,

ama benim iyi durumda 5embriyom daha var donduruldu 35 yas altına yasakmıs 2basarısız deneme olursa 3.de serbestmıs bana yapılan acıklama buydu

Şimdi ben hala o belirsiz,bekleme sürecindeyim ya;böyle birşey mümkünse neden bilgi verilmedi diye afakanlar bastı.

Turginur söylediğinde haklısın,Allah nasip etmişse tek embriyoylada olur ama bekleme sürecinde insanın aklına hersey takılıyor işte.

Kısmet...

inşallah hayırlı haberler alırsın cnm. bende ateş, kusma ve ishal yok. durum kötü değil sanırım. yarın gidicem nasılsa transfere. gidince konuşurum doktorumla. belki yarına kadar daha iyi olurum.

şekerim senin gebe kalmanda bir sorun yok çok şükür...rabbim kendiliğinden de göndermiş olabilir meleğini...ben böyle düşünmek istiyorum...hemen hamileler listesine tekrar eklerim seni ne güzelllll olurrrr

her zaman inşlh hayırlısı dioruz bu seferde aynısını sölemekten başka yapıcak bişe yok ama içim içimi yiyo hep hüsrana uğramaktan kafam karışık öff yarın olurmu acaba (

inşallah hayırlı haberler alırsın cnm. bende ateş, kusma ve ishal yok. durum kötü değil sanırım. yarın gidicem nasılsa transfere. gidince konuşurum doktorumla. belki yarına kadar daha iyi olurum.

Çok teşekkür ederim. inşallah hepimize hayırlı haberler almak / vermek nasip olur.

ama benim iyi durumda 5embriyom daha var donduruldu 35 yas altına yasakmıs 2basarısız deneme olursa 3.de serbestmıs bana yapılan acıklama buydu

canım benim arkadaşımın ilk denemesiydi tüp bebekte,5 yumurtası toplandı,2 tane koyuldu ,1 tanesi tuttu,şuan 14 haftalık hamile,acıbademde yaptırdı oda,

cnm banada tek embriyo transfer edilmişti ve tuttu talihsizlik yaşadım malesef kaybettim benim bünyeden dolayı ikiz gebelik taşıyamıyo die tek transfer edilmişti yaşım 32 dr. 2 tane koyabilceğimizi sölemişti yani o dr.ların insiyatifine kalmış bakma öle diolar

ah ahh bilmezmiyim canım,o bekleme süresini,bende çok korktum 1 tane gelişti diye,keşke dedim daha fazla olsaydı ,2 tane koyulsaydı en azından biri tutmazsa d,ğeri tutar diyordum,herşey kısmetle gerçekten,Allah ol dedikten sonra oluyor,,sende rahat ol sıkma kendini

hiç kafana takma canım bak cok sukur tek embriyoyla hamıle kaldım ben

verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. yarına kadar beklemeye karar verdim. belki yarın daha iyi hissederm. zaten yarın transfer için gidicem. transferden önce doktorumla görüşücem. artık o karar verir yapıp yapmamaya. şişkinlik o kadar uzun sürüyor demek ki. ben 3 günde 2 kilo aldım. bu devam ederse kaç kilo alırım düşünemiyorum :)))

brnyns,turginur,atasehir teşekkür ederim kızlar.Transfer olmuş,üzerinden günler geçmiş,minik mucizem benimleyse,ötesi zaten teferruat,benimle değilse,imkanım ve gücüm yettikce yola devam,yapacak başka birşey yok.Çokta düşünüp,kurcalayıp tedirgin olmanın şuanda faydası yok.

Ama transfere gidecek arkadaşlar,doktorunuzu konuyla alakalı yoklayın derim.

her zaman inşlh hayırlısı dioruz bu seferde aynısını sölemekten başka yapıcak bişe yok ama içim içimi yiyo hep hüsrana uğramaktan kafam karışık öff yarın olurmu acaba (

ne günler geçtiii yarın da olur canım rabbim hayırlısını versin hakkımızda...inşallahhh yarın güzel haberler verirsin...

inşallah daha iyi olursun ohss olamamanı diliyorum...ben hayatımda göbek nedir bilmem hep 49-50 kilodayımdır ohss den sonra bel çevremden kilo aldım ama ne kadar aldım bilmiyorum...çoook zor bir süreç bol bol sıvı tüket ohss olsanda olmasanda bu süreçte faydalı oluyor...protein ağırlıklı beslen...yarın bebeğini sorunsuzca alıp evine dönersin inşallahh...haber ver bizede...

arkadaşım transfrn hayrlı olsun yarın ben de bebeklerimi alıcam beraber gunsayıcaz desene ne güzel buarada ben de 1 tup 1 aşılama sonrası 6 kilo aldım 5ay içinde buayda 1 kilo daha eklendi dondurlmş tedavide olsun umrumda değil şuanda tam 58 kiloyum dolu dolu iyi yönden bakıyrm oh ohh tam balıketli oldum diye kendimi kandırıyorumhadi bakalım yarın inşallah bebeklerimizi alıp evimize sağlıkla döneriz ben bu sefer tutucak diyorum çok heyecnlıym ama sadece onları içime alıcağım için geriside umrumda değil ne olursa olsun çok rahatım rabbime emanet olucaksa olucak olmıcaksada olmıck bu kadar hayrlı hbrle buluşmak üzere k d et

benim transferin 10.gününde olmuştu pembe renkli bir damla kanama,merkezi aramıştım hemen prolüton depot iğne vurmamı söylediler,bir dahada olmadı,genelde yerleşme kanaması diyorlar

canım sadece dün oldu birkaç damlaydı iki üç kez de peçeteye silmekle pembe hafif bir akıntı.bugün hastaneyi aradım.normal dediler.ilaca gerek yok dediler.bugün hiç birşey yok şükür...

yarın hastaneden gelir gelmez ilk işim buraya yazmak olacak. burda aynı kaderi paylaşan kişilerle dertleşmek iyi geliyor insana. bu gerçekten zor ve yıpratıcı bir süreç. inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız yakın zamanda.

bebeklerimize kavuşalım da kilo önemli değil. nasılsıa veririz ileride. hem dediğin gibi balık eti olduk işte :))) birlikte beklemek de güzel olacak :)) hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

sevgili camenta canım ben izmirde yaşıyorum.burdaki özel doktorların çoğu "hastayla doktor arasında kalmak şartıyla" anlaşıyor ve iki embriyo transfer ettirebiliyor.(hatta bunu diyen bu sitede de reklamı olan ünlü bir prof. ) ben ege üniversitesinde yaptırdım yaşım 34 doktora iki kez dil döktüm ne olur iki tane koysanız diye ama malesef yapamayız dediler.ben yine de şansımı denemek istedim devlet te olsa

canım sadece dün oldu birkaç damlaydı iki üç kez de peçeteye silmekle pembe hafif bir akıntı.bugün hastaneyi aradım.normal dediler.ilaca gerek yok dediler.bugün hiç birşey yok şükür...

aman ii çok şükür ,olmaz zaten bir daha yerleşti demekki artık,test günü ne zamandı senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…