2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen öyle canım çok düşünüp kurma aklında rahat oll,bende tek yumurtayla kaldım çok şükür,herşey güzel oldu kendimize dert ediyoruz valla sıkıntı yaratıyoruz durduk yere,

aman ii çok şükür ,olmaz zaten bir daha yerleşti demekki artık,test günü ne zamandı senin?

2 ocak aslında 31 aralıkta 12. gün oluyor ama yılbaşı diyemi o güne verdiler bilmiyorum...hayırlısı olsun artık nasıl dayanacaksam o güne kadar zaten ayın 26 sında da ovitrelle iğnesi yaptıracağım daha...

Son düzenleme:
benimde 31 aralık tarihim 20 sinde transfer oldum bende.kızlar ben ohss oldugum halde doktor bana transfer yaptı tahminimce çok sancım oldu ilk gün 4.5 litre su iç dedi içmedigin için oluyo ağrın dedi siskinlikte var eger hamiş olursam ne olur merak ettim dogrusu korktumda polistik overimde ayrıca.burdan gördüm bende ohss.bana su içmiyon ondan oluyo dedi olan arkadaşlar neden kesiliyo tedavi bende niye gerek kalmadı.bende konuştum doktorla 300 le başladım benim için zararlı diilmi dedim ben çok yumurta istiyorum demişti zararını görürmüyüm sonra

ee 31 aralıktada yaptırabilirsin,olmuyomu o gün,,yeni bir yıla inşalllahhhhhhh çok güzel haberle girersin canım,

eee arkadşım senı tebrik ediyorum beklicekmisin yani sen 2 ocak gününü ben olsam kesin yaptırırdım buarada o gün çalışan özel labrtvar var git bence yaptır yeni yıla göbek atarak girersin ebeklerinle inşallahhhhhhh

arkadşım ohss riski ben de vardı fakat dr bana 225 dozla başladı sonraki günlerde doz düştü 150 ye kadar 15 yumurta aldı 12 si dollendi 10 tanesi bize kaldı ama ben opu dan sonra 2 serum bağlandı ve ben gerçekten çok su içiyordum bir damacana suyu 2 gunde bitiriyordum yarın dondurlmş transferm var ve bir sorunm yok şuanda gerçi opu olmadı ilaçlar daha hafif benm dr çok yumurta değil kaliteli yumurta almak istiyorum doz yüksek verirsem kesin ohss ye girersin demişti sen hangi klinkteydin buarada gerçekten çok su iç cnm lütfen kafana takma hiç birşey ama benm arkadşım ohss oldugu halde transfer oldu 3 embriyo koyuldu gerçekten zor atlattı fakat şimdi 1 ay sonra anne oluyr bebeğini kucağına alıcak stress yapma

ya canım izmirin en güzel ve bir okadar sakin bir ilçesindeyim burası bir nevi köy gibi.bir tane özel klinik var ve ben de orda çalışıyorum :))) ama bu sorunlarım yüzünden bir süredir işi bıraktım eşim peşin peşin işyerimle konuştu kesinlikle ne idrar ne kanda tahlil olmayacak elden hazır test te vermeyeceksiniz ayın 2 sinden önce diye,hatta eczaneler bile tanıdık onlara da tembihe başladı şimdiden.ben yanmışım da ağlayanım yooookk

Son düzenleme:

ay çok komik ya eşinde çokkk kötüüüüüüüüüüüüolsun sen idare edersin durumu yalvarsan mı acaba yada hiç arkadşın yok mu birine çaktırmadan rica etsen sana bir test alsalar eczendn ama ucuz olan dn değil bence bul birini senın için alsın ben de merak ettim bekle ayın 2sini çaktırmadn yap bir idrar testi hbrn yok gibi davran 2sınde de kan verirsin

Tolunay merhaba sende izmirdesin nerde yaptırdın tedavini öncelikle hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun ....birde sana ve diğer kızlarada bir sorum var neden transferden sonra bu iğneleri öneriyorlar anlamadım 3 defa tüp yaptım hiç böle bişi demediler bana ne ile alakası var ovitrelle yada bugün bir tane daha okudum adını hatırlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim ....

slm arkadşm ben de aynı sorunu yaşadım 1.denemedn sonra 30.gün kimyasal gebelk ve kanama başladı buay ise 8 gün gecikti benm kist olmuş 8 gün gecikme ile gittim dr aynı gun bthcg verdim negetf olunca hemen çağırdı ve akşamına hasta oldum bence dr la görş kan ver yok sa birşey hemen kpntrle git derim ben ama inşallah hamilesindir budurmla çok karşılaşıyruz demişti benm dr um

cnm ben de izmirdeym irenbede tedavi görüyorum ilk denemem de ben de ovitrelle ve pregny di galiba hatrlamıyrm ama 2 iğne yaptım transferdn sonraki haftada ben kendim araştırdım nette ve dr um dediki tutunmayı kolaylaştırıyor bilgim bu kadar

bende hiç düşmedi doz bende su içiyorum zaten öle dedi agrılarım var nefes alamıyorum dedim az su içiyon dediler bende kafamdan ne alakadiyodum su 5 lt falan sasırmıstım hala var.bebegime bisi olmasında düşer gelişmez falan diye korkuyorum...ne zor şeyler yaşıyoruz.bide ben 5 gün transfer oldum ozmana kadar farketmezmi doktor.yumurta toplamadamı farkediliyo buu ohss

Isallh kızlar tesekkurederım hepınıze:) moral verdınız bana.benım gıbı dusuk olupta sonradan yukselen duydunuzmu hıc?

cnm sen erken yaptırmşşın test dur bakalım inşallah yükselicek değerin bence 2 gun sonra yükselir benm 12. değerim yüksekti 14.gun değerin 8 lere düşmüştü ama ben kimyasal gebelik yaşadım benmki farkı inşallah senın değerin katlıcak ben de yaptırıcktım 10.gun dr um sakın yapma düşük çıkar demişti bekle sıkıntı yapma

Canım normalde test gunüm yarın.kahverengi akıntım gelince doktorum yaptir testi dedi.aslinda transferim gecen hafta çarşamba oldu 10.gun de olabilir bugün.sonradan yükselir inşallah.kismet hayırlısı olur umarım.pazartesi kadar dinlenicem bakalım.

Canım normalde test gunüm yarın.kahverengi akıntım gelince doktorum yaptir testi dedi.aslinda transferim gecen hafta çarşamba oldu 10.gun de olabilir bugün.sonradan yükselir inşallah.kismet hayırlısı olur umarım.pazartesi kadar dinlenicem bakalım.

Canım normalde test gunüm yarın.kahverengi akıntım gelince doktorum yaptir testi dedi.aslinda transferim gecen hafta çarşamba oldu 10.gun de olabilir bugün.sonradan yükselir inşallah.kismet hayırlısı olur umarım.pazartesi kadar dinlenicem bakalım.Sancımda car hafif devam etmicek gibi geliyo

ben ege üniversitesinde yaptırdım.canım geçende ben de sordum bu ovitrelle denilen ilaç hcg hormonu içeriyormuş ve eger gebelik varsa bu vücutta da oluşuyor tabi ve ovitrelle de bu seviyeyi yükselterek bebeğintutunmasını sağlıyormuş.yani vucüttaki betahcg seviyesini yükseltiyor gebeliğin devamını sağlıyor.diğer arkadaş ta leyliko sağolsun bana da çok destek oldu ve birçok soruma cevap verdi aynı sorunu paylaştığımız için.birde ben arkadaşlardan birşey rica edeceğim herkes hangi protokolü izlediğini yazarmı acaba?? yeni yeni şeyler çıkıyor mesela ben geçen günyazdım ama gözden kaçtı sanırım bir de topik çok hızlı ilerliyor maşallah.antagonist protokol benimkisi mesela.yani kısa uzun antagonist ultra kısa en az 4 çeşit protokol var bunları da yazarsak ilaç ve etkileşimleri gösterdiği yan etkileri de paylaşabiliriz.

canım ya senin daha 9. günün olmuyormu çarşambaysa transferin ?çünki transfer günü sayılmıyor diye biliyorum inşallah yükselik.5 in üzeri hamile oluyor.önemli olan düzenli olarak katlanması değerlerin.günaşırı tahlillerle takip et ve boool dua et sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…