brnyns,turginur,atasehir teşekkür ederim kızlar.Transfer olmuş,üzerinden günler geçmiş,minik mucizem benimleyse,ötesi zaten teferruat,benimle değilse,imkanım ve gücüm yettikce yola devam,yapacak başka birşey yok.Çokta düşünüp,kurcalayıp tedirgin olmanın şuanda faydası yok.
Ama transfere gidecek arkadaşlar,doktorunuzu konuyla alakalı yoklayın derim.
aman ii çok şükür ,olmaz zaten bir daha yerleşti demekki artık,test günü ne zamandı senin?
2 ocakaslında 31 aralıkta 12. gün oluyor ama yılbaşı diyemi o güne verdiler bilmiyorum...hayırlısı olsun artık nasıl dayanacaksam o güne kadar zaten ayın 26 sında da ovitrelle iğnesi yaptıracağım daha...
2 ocakaslında 31 aralıkta 12. gün oluyor ama yılbaşı diyemi o güne verdiler bilmiyorum...hayırlısı olsun artık nasıl dayanacaksam o güne kadar zaten ayın 26 sında da ovitrelle iğnesi yaptıracağım daha...
benimde 31 aralık tarihim 20 sinde transfer oldum bende.kızlar ben ohss oldugum halde doktor bana transfer yaptı tahminimce çok sancım oldu ilk gün 4.5 litre su iç dedi içmedigin için oluyo ağrın dedi siskinlikte var eger hamiş olursam ne olur merak ettim dogrusu korktumda polistik overimde ayrıca.burdan gördüm bende ohss.bana su içmiyon ondan oluyo dedi olan arkadaşlar neden kesiliyo tedavi bende niye gerek kalmadı.bende konuştum doktorla 300 le başladım benim için zararlı diilmi dedim ben çok yumurta istiyorum demişti zararını görürmüyüm sonra
eee arkadşım senı tebrik ediyorum beklicekmisin yani sen 2 ocak gününü ben olsam kesin yaptırırdım buarada o gün çalışan özel labrtvar var git bence yaptır yeni yıla göbek atarak girersin ebeklerinle inşallahhhhhhh
ya canım izmirin en güzel ve bir okadar sakin bir ilçesindeyim burası bir nevi köy gibi.bir tane özel klinik var ve ben de orda çalışıyorum :))) ama bu sorunlarım yüzünden bir süredir işi bıraktım eşim peşin peşin işyerimle konuştu kesinlikle ne idrar ne kanda tahlil olmayacak elden hazır test te vermeyeceksiniz ayın 2 sinden önce diye,hatta eczaneler bile tanıdık onlara da tembihe başladı şimdiden.ben yanmışım da ağlayanım yooookk
msn de yazdım görmedinmi
ya kızlar ben az kaldı kafayı sıyırcam tüp bebek denemsinden sonra adet oldum bu gün adetimin 31. günü ve ben hala adet olamadım 2. adetim olucaktı dr. aradım kan testi istedi ama yaptıramadım malesef sizlerinde başarısız denemelerinizden sonra bu kadar geciktimi normalde 28 günde bir olurum ne olur yardım!!!!
Tolunay merhaba sende izmirdesin nerde yaptırdın tedavini öncelikle hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun ....birde sana ve diğer kızlarada bir sorum var neden transferden sonra bu iğneleri öneriyorlar anlamadım 3 defa tüp yaptım hiç böle bişi demediler bana ne ile alakası var ovitrelle yada bugün bir tane daha okudum adını hatırlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim ....
Isallh kızlar tesekkurederım hepınıze:) moral verdınız bana.benım gıbı dusuk olupta sonradan yukselen duydunuzmu hıc?
cnm sen erken yaptırmşşın test dur bakalım inşallah yükselicek değerin bence 2 gun sonra yükselir benm 12. değerim yüksekti 14.gun değerin 8 lere düşmüştü ama ben kimyasal gebelik yaşadım benmki farkı inşallah senın değerin katlıcak ben de yaptırıcktım 10.gun dr um sakın yapma düşük çıkar demişti bekle sıkıntı yapma
cnm sen erken yaptırmşşın test dur bakalım inşallah yükselicek değerin bence 2 gun sonra yükselir benm 12. değerim yüksekti 14.gun değerin 8 lere düşmüştü ama ben kimyasal gebelik yaşadım benmki farkı inşallah senın değerin katlıcak ben de yaptırıcktım 10.gun dr um sakın yapma düşük çıkar demişti bekle sıkıntı yapma
Tolunay merhaba sende izmirdesin nerde yaptırdın tedavini öncelikle hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun ....birde sana ve diğer kızlarada bir sorum var neden transferden sonra bu iğneleri öneriyorlar anlamadım 3 defa tüp yaptım hiç böle bişi demediler bana ne ile alakası var ovitrelle yada bugün bir tane daha okudum adını hatırlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim ....
Canım normalde test gunüm yarın.kahverengi akıntım gelince doktorum yaptir testi dedi.aslinda transferim gecen hafta çarşamba oldu 10.gun de olabilir bugün.sonradan yükselir inşallah.kismet hayırlısı olur umarım.pazartesi kadar dinlenicem bakalım.Sancımda car hafif devam etmicek gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?