benimde 31 aralık tarihim 20 sinde transfer oldum bende.kızlar ben ohss oldugum halde doktor bana transfer yaptı tahminimce çok sancım oldu ilk gün 4.5 litre su iç dedi içmedigin için oluyo ağrın dedi siskinlikte var eger hamiş olursam ne olur merak ettim dogrusu korktumda polistik overimde ayrıca.burdan gördüm bende ohss.bana su içmiyon ondan oluyo dedi olan arkadaşlar neden kesiliyo tedavi bende niye gerek kalmadı.bende konuştum doktorla 300 le başladım benim için zararlı diilmi dedim ben çok yumurta istiyorum demişti zararını görürmüyüm sonra
bende hiç düşmedi doz bende su içiyorum zaten öle dedi agrılarım var nefes alamıyorum dedim az su içiyon dediler bende kafamdan ne alakadiyodum su 5 lt falan sasırmıstım hala var.bebegime bisi olmasında düşer gelişmez falan diye korkuyorum...ne zor şeyler yaşıyoruz.bide ben 5 gün transfer oldum ozmana kadar farketmezmi doktor.yumurta toplamadamı farkediliyo buu ohss
transferden sonra ne gibi belirtiler yaşadınız bana yardımcı olurmusunuz....transferden sonra kaçıncı gün belli oluyor embriyonun tutunup tutunmadığı bu süreçte neler yaşadınız...
transferden sonra ne gibi belirtiler yaşadınız bana yardımcı olurmusunuz....transferden sonra kaçıncı gün belli oluyor embriyonun tutunup tutunmadığı bu süreçte neler yaşadınız...
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcook şükrü degerim 224
valla biz de belirti arıyoruz ama hepsi kullandığımız ilaçların yan etkileri canım.sanırım bu sorunun cevabı sadece betahcg test sonucu olsa gerek.....
hamile olduğunu öğrenen arkadaşları çok tebrik ediyorum,inşallah darısı başımıza...benimde transferim dün oldu,bugün 1.günüm :))) 31 aralık test tarihim:))
aaa ne güzel neden senın test tarihin erken arkadşım bende yarın olucak transfer fakat 12 gün beklemiyrmuyuz hayrlısı olsun kuzucukların
ayyy yetmez biraz daha kutlayalımmm şimdide pon pon kız olayım canım arkadaşım için :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?