eşlik edeyimmm bendee .....
eşlik edeyimmm bendee .....
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcook şükrü degerim 224
bende bendee gireyimm halayaaaa,sürüneyimm birazz melikeye ervayaaaaa..Belki bizede bulaşırrrrrrrrrrr
aaa ne güzel neden senın test tarihin erken arkadşım bende yarın olucak transfer fakat 12 gün beklemiyrmuyuz hayrlısı olsun kuzucukların
geldinmi kız sennnn...bak ben kaldığım yerden devam ediyorum paşalarım gitti kendimi topiğe attım...demek sürünecen sana da bulaşsın diyeeee delüüüüü...bak ben halayı hiiiiç bu amaçla düşünmemiştim iyi olur bi yanıma melike bi yanıma seni senin yanınada ervayı alalım biz ortalarında kalalım sonra halay görsün millettttt....kopalımmmm kızlaaarrrrr.... :118::118::118::118:
Ayynennnnnn dattlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..Evettt topiğin eli yüzü açıldııııı senn gelinceeeee....
aayyy sağol cicimmm...topiğe takılınca evi boşluyorum adam kapının önüne koyacak beni tüp bebek yapacak bir kocam bile kalmayacakbu aralar çok tembelleştim bahanemde hazır tüp bebek çok yıprattı beni negatif te olunca psikolojim bozuldu zaten benden bişi isteme yapmamı bekleme bir süre kendimi toparlamam lazım diyorum yan gelip yatıyorum...yazııııkkk o da karım bir türlü atlatamadı diye düşünüyoooo...ben çokmu kötüyüm neeeee ....
cızlarrr
ben çıkıyorum... kayınvalıde gelıcekmiş akşam...
opuyorum herkesı..
iyi akşamlar.
merhaba arkadaslar hamis kalan arkadaslari candan tebrik ederim Allah kucaginiza almayi nasip eylesin benim moralim cok bozuk demin kardesimin israriyla idrar testi yaptik neyazzik negatif benim 10, günüm benim gibi 10. gün idrarda negatif sonra positiv olaniniz varmi nolur cvp verim bide adet olcak gibiyim kazik agrilarim varr off yaa
hahahaha yok anam sen kötü değilsin en azından ben de varıımmm..tedaviden önce psikolojimi bozma diye baskı yapıyordum adamcağızın sesi çıkmıyordu.tedavi başladı ben daha tedavide onu istiyom bunu istiyom dedim.hatta samsung galaxy telefon aşeriyom dedim adama telefonum bozuk belki duygu sömürüsüyle alır diye.şimdi bekleme aşamasında iş bile yapmıyorum git dolabı aç hangi gömleği giyeceksen al.çorapların çamaşır telinde asılı hangisini giyeceksen al kahvaltını dışarda yapsan olurmu bugüüüünnsanırım önce benim koca kapının önüne koyacak beni bebek olsun olmasın farketmeyecek onun için nezaman gelse pc kucağımda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?