2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aferin sana yani.niye acele ettin bukadar?...idrarda hemen çıkmaz ki...madem bukadar acelecisin kanda baktır tatlım.boşu boşuna moralini bozuyorsun şu anda...

bende ayninsi dedim kiz kardesime ama dinlemedi dedi ha bi gün önce ha sonra yarinda kan testi yaptiramiyorum burda doktorlar hep izinde bayram yüzünden sali günü kan testi yaprtiracam ozamana kalirsa taabiii nebilim moralim cok bozuldu yaa

Ya sen çokk alemmmsinn yaaaaaaaaaaa..Gene yüzümü güldürdünn valllaaaaaaaaaaaa....

Bak ne diyorummmmm..
Gizlemiyorummmmmmm..
Seniiiiii seviyorummm,seviyorummm..........

evet canim mümkün. sana 3.denemen olduna dair kagit imzaliyosun ve yapiyorlar.

idrar testine göre canını sıkma canım kanda baktırsaydın negatife üzülebilirdik ama bu idrar testi belli olmayabilir...aramızda idrarda negatifi görüp kanda gebe olduğunu öğrenenler oldu...kan sonucuna göre hareket et lütfen...

Ya sen çokk alemmmsinn yaaaaaaaaaaa..Gene yüzümü güldürdünn valllaaaaaaaaaaaa....

Bak ne diyorummmmm..
Gizlemiyorummmmmmm..
Seniiiiii seviyorummm,seviyorummm..........

şımardımmmm bak şimdiiiii :86:...kaç gündürde paşalarımla evin altını üstüne getirdik bi el atıversen ablacım ALLAH RIZASI için ALLAH tuttuğunu altın etsin ALLAH sevdiklerine bağışlasın ALLAH bebek versin...işte bu haldeyim...madurum. madurum da madurum çok madurum madurum

mimo55megi 12. gün kanda pozitif idrarda negatifi görenlerden biride benim :) kandaki değerine baktır.

bugün 7+6 yız.
yarın ikinci kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne dicek :)
çok sabırsızlanıyorum.

selam arkadaşlar hamileleri tebrik ederim allah sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
tedavide olanrada allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah
benim kasımda tedaviye hiç başlamadık bu ayda başladık ama yumurtam erken çatladığı için iptal ooldu dün zaten kaç aydır uğraşıyorduk zar zor bi tanecik yumurtam olmuştu.Doktorum bir dahaki aya dedi ama açıkçası benimde takatim kalmadı gitmek istemiyorum ne doktora ne biyere canım çok acıyor ( azıcık pes durumları ama daha çok yeni olduğu içinmi böyle düşünüyorum ocak adetimle yine yeni bi serüvene atılırmıyım Allah kerim
hepinize iyi akşamlar

iyi akşamlar olayın sıcaklığıyla şu an olumsuz düşüncelere kapılmışsın...biraz zaman ver kendine hemen karar verme emin ol anne olma duygusu o kadar güçlüki bir kaç gün sonra tekrar denemek için fazlasıyla o gücü kendinde bulacaksın...pes etmek yooookk...rabbim eşine ve sana öncelikle sağlık versin...hepimiz ayrı ayrı zorluklar yaşıyoruz umutsuzluğa kapıldığımız anlarda mucizelere tanık oluyoruz...birgün bizde anne olacazzzzz....

Öyle yapıcaz artık cnm teşekkürler destegin icin...

Son düzenleme:
taze ve çıtır annelere tebriklerrrrrrrrrr, maşallah, inşallah bizlerde hamileyimmmm cümlesini yazarız buraya......

kızlar maaşallah darisı biz donmuşların topiğine...
hergün enaz 2hamile haberi alıyoruz çookk seviniyorum rabbim tamamına erdirsin ve tüm bzi hasret çekenlere de burda hamileyiimmmmm diye ayzdırsın inşaallah...bizde ocakta alırız inş. buhaberleri...

herkese bu yolda allah kolaylık versin arkadaşlar bu arkadaşla iletişime geçmeliyim tedavi gördüğü yerde yaptıracağımtüp bebeği o bana yardımcı olabilir....

amin inş. Allahım isteyen herkese nasip etsin

ooo maşallah hamileler her geçen gün artıyor...
Bize de dua edin enn güzel hamileler...Allah bize de yaşatsın bu güzel duyguyu.
Ptesi dr görüşmemiz var inşallah ben de başlıyoruummmm.Çoook heyecanlıyım...

ooo çok ilerlemişiz hamile arkadaşları tebrik ediyorum rabbim devamını getirsin darısı bizlere olsun maşallah da deyip nazar boncuklarını da ekleyeyim

merhaba arkadaşlar öncelikle hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin inşallah. benim 20 sinde transferim oldu test tarihim 1 ocak hayırlısı artık dinleniyorum nete pek giremiyorum.

zuzu sen ne yaptın ne alemdesin.

canım bende iğnelere devam ediyorum yarın sabah randevum var en son foliküllerim 14 mm idi inşallah yarın yeteri kadar büyümüş olurlar o zaman çatlatma iğnemi yapıp opu yu bekleyecem sen ne yapıyorsun tedavin başladı mı merkeze her gittiğimde bakıyorum cann82 var mıdır diye eşime söylüyorum oda gülüyor olsa nasıl tanıyacan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…