aferin sana yani.niye acele ettin bukadar?...idrarda hemen çıkmaz ki...madem bukadar acelecisin kanda baktır tatlım.boşu boşuna moralini bozuyorsun şu anda...
aayyy sağol cicimmm...topiğe takılınca evi boşluyorum adam kapının önüne koyacak beni tüp bebek yapacak bir kocam bile kalmayacakbu aralar çok tembelleştim bahanemde hazır tüp bebek çok yıprattı beni negatif te olunca psikolojim bozuldu zaten benden bişi isteme yapmamı bekleme bir süre kendimi toparlamam lazım diyorum yan gelip yatıyorum...yazııııkkk o da karım bir türlü atlatamadı diye düşünüyoooo...ben çokmu kötüyüm neeeee ....
Kızlar dün farklı bir topicte,bir arkadaş,özel hastanalerin,hastanın kendi isteğiyle olduğuna dair kağıt imzalatıp iki embriyo transferi yapılabildiğini yazmış.:26:Konuyla ilgili bilgisi olan varmı?Gercekten mümkünmü?
merhaba arkadaslar hamis kalan arkadaslari candan tebrik ederim Allah kucaginiza almayi nasip eylesin benim moralim cok bozuk demin kardesimin israriyla idrar testi yaptik neyazzik negatif benim 10, günüm benim gibi 10. gün idrarda negatif sonra positiv olaniniz varmi nolur cvp verim bide adet olcak gibiyim kazik agrilarim varr off yaa
Ya sen çokk alemmmsinn yaaaaaaaaaaa..Gene yüzümü güldürdünn valllaaaaaaaaaaaa....
Bak ne diyorummmmm..
Gizlemiyorummmmmmm..
Seniiiiii seviyorummm,seviyorummm..........
selam arkadaşlar hamileleri tebrik ederim allah sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
tedavide olanrada allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah
benim kasımda tedaviye hiç başlamadık bu ayda başladık ama yumurtam erken çatladığı için iptal ooldu dün zaten kaç aydır uğraşıyorduk zar zor bi tanecik yumurtam olmuştu.Doktorum bir dahaki aya dedi ama açıkçası benimde takatim kalmadı gitmek istemiyorum ne doktora ne biyere canım çok acıyor( azıcık pes durumları ama daha çok yeni olduğu içinmi böyle düşünüyorum ocak adetimle yine yeni bi serüvene atılırmıyım Allah kerim
hepinize iyi akşamlar
canım ya senin daha 9. günün olmuyormu çarşambaysa transferin ?çünki transfer günü sayılmıyor diye biliyorum inşallah yükselik.5 in üzeri hamile oluyor.önemli olan düzenli olarak katlanması değerlerin.günaşırı tahlillerle takip et ve boool dua et sakin ol
evet canim mümkün. sana 3.denemen olduna dair kagit imzaliyosun ve yapiyorlar.
herkese bu yolda allah kolaylık versin arkadaşlar bu arkadaşla iletişime geçmeliyim tedavi gördüğü yerde yaptıracağımtüp bebeği o bana yardımcı olabilir....ceylino arkadaşım merhaba ben 5 ocakta ktüde tüp bebeğe başlayacağım bizimki sebepsiz infertilite ilaçlarımı aldı bekliyorum seni görünce çok heyecanlandım hayırlı olsun hamileliğin allah sağ salim bebeğine kavuştursun herkesi içinde bizleride ben süleyman beye gidiyorum ama bazen mesut beyde bakıyor sen kime gidiyorsun neler yapıldı lütfen anlatırmısın merak ediyorum yardımcı olursan sevinirim
kızlar maaşallah darisı biz donmuşların topiğine...
hergün enaz 2hamile haberi alıyoruz çookk seviniyorum rabbim tamamına erdirsin ve tüm bzi hasret çekenlere de burda hamileyiimmmmm diye ayzdırsın inşaallah...bizde ocakta alırız inş. buhaberleri...
ooo çok ilerlemişiz hamile arkadaşları tebrik ediyorum rabbim devamını getirsin darısı bizlere olsun maşallah da deyip nazar boncuklarını da ekleyeyim
zuzu sen ne yaptın ne alemdesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?