- 19 Kasım 2011
- 1.428
- 90
- 78
- 45
egede tüp bebek fiyatı nedir canım?
tolunay gitti mi arkadaşlar? merak ettim ne yaptı ki?
canım sen ege üniversitesi tıp fakültesi ve araştırma hastanesinden mi bahsediyorsun yoksa alsancaktaki ege sağlık hastanesinden mi?
leyliko canım merhaba seninle karşılaştığıma çok sevindimm
tolunayı bende çok merak ettim ama cevap yazmadan çıktı umarım birazdaha iyidir
sana soracaklarım var bitanem yaa ben çarşamba günü gidiyorum egeye 28 de randevum sence beni nasıl yönlendirirler
bende pko vardı yeni yaptırdığım tahlilerde hormonlar düzgün görünüyor utrasandada temiz görünüyordu eşimdede sorun yok aşılamamı derler acaba sen ne düşüyorsun
coooook şükür bil im geldi,artık hep burdayım..bi gitti bil size en ihtiyacım oldugu zamanlarda giremedim buraya(en mutlu günümde,mutlulugumu,heyecanımı sizlerle paylaşamadım,görüşemedim..ama artık yazarım..buarada beni tebrik eden herkese coooooooooooook teşekkürler..inanaın hepiniz dualarımdasınız..inş.RABBİM sizinde yüzünüzü güldürsün,kucaklarımızı doldursun..hamileyim diye size hemen yazdım cıktım bi yere gitcektik size yazmadan gidemedim..herkes inş.güzel haberler verir...
çarşaba günü ilk randevu verdiler ön görüşme sanırım bilmiyorumki hiç birşey aradım siz randevu al dediniz tolunayla ikiniz bende aldımbence 2 taraflı sorun olmazsa 2 defa aşılamayı uygun görürler. mesela benim bir arkadaşımda da pko,eşinde de sorun vardı. onları direk tüpe yönlendirdiler. çarşamba niçin gideceksin ki. bu hafta rapor alacağım almasaydım Çarşamba görüşürdük seninle.
çarşaba günü ilk randevu verdiler ön görüşme sanırım bilmiyorumki hiç birşey aradım siz randevu al dediniz tolunayla ikiniz bende aldımiyikide aldım özelden kat kat ucuz . hormon tahlillerimi rahim filmimi bile çektirdim hazır olsun herşey diye
yaa ben orda olacağını düşünmüştümmminşallah birdaha geldiğimde görüşebiliriz
birde ilk geldiğimiz gün işlemler uzunmu sürer ona göre bilet alacazda kuşadasından gelecem yaa hiç bilmiyoruz biz izmiri arabamızla gelmiyelim dedik otobüsle gelelim dedik
hımmm anladım canım. ilkgün sana bir dosya açacaklar. sonra 100 tl de dosya için alacaklar. sonra adetin 2-3 günü gelin diyecekler. o gün ultrason ve hormon tahlilleri yapacaklar. bence bilet almayın.çünkü hiç belli olmuyor. zaten kışın otobüs rahat bulursunuz. Perşembe olsaydı bende kalp atışlarını dinlemek için gidecektim. umarım bir dahaki sefere. geleceğin zamanlarda özel mesaj yaz olur mu?
tamam canım çok tşk ederimmm bebeğine ve sana bol sağlıklık versin yüce rabbim allah razı olsun cevapların için
bendee çokk teşekkür ederim canım..... her zaman için aklına takılan birşey olursa seve seve yanıtlarım.
coooook şükür bil im geldi,artık hep burdayım..bi gitti bil size en ihtiyacım oldugu zamanlarda giremedim buraya(en mutlu günümde,mutlulugumu,heyecanımı sizlerle paylaşamadım,görüşemedim..ama artık yazarım..buarada beni tebrik eden herkese coooooooooooook teşekkürler..inanaın hepiniz dualarımdasınız..inş.RABBİM sizinde yüzünüzü güldürsün,kucaklarımızı doldursun..hamileyim diye size hemen yazdım cıktım bi yere gitcektik size yazmadan gidemedim..herkes inş.güzel haberler verir...
özel msjınıda aldım cok sagol canımmm benim..sana ayrı teşekkür etmek istedim,coook sagol herşey için..hamile listesinde kendimi gördüm harikasın,inş.sonunuda getirirm teyzesi..sanada dua ediyorum.inş.mucize merkezi senin içinde tez vakitte bi melek göndersin..:))halaya bende girdim hadi bakalım:))egunalim hala olayın şokundayım,adapte bile olamadım,ama cok huzurluyum...buarada seni msn den ekledim ama face te seni bulamadımben sana msn den yazayım sen beni bul faceten..şimdilik hoşcakal,yazdıgın herşey beni yine coook güldürdü,seni seviyorum arkadaşımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?