2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sen ege üniversitesi tıp fakültesi ve araştırma hastanesinden mi bahsediyorsun yoksa alsancaktaki ege sağlık hastanesinden mi?

tolunay gitti mi arkadaşlar? merak ettim ne yaptı ki?

leyliko canım merhaba seninle karşılaştığıma çok sevindimm
tolunayı bende çok merak ettim ama cevap yazmadan çıktı umarım birazdaha iyidir

sana soracaklarım var bitanem yaa ben çarşamba günü gidiyorum egeye 28 de randevum sence beni nasıl yönlendirirler
bende pko vardı yeni yaptırdığım tahlilerde hormonlar düzgün görünüyor utrasandada temiz görünüyordu eşimdede sorun yok aşılamamı derler acaba sen ne düşüyorsun

bence 2 taraflı sorun olmazsa 2 defa aşılamayı uygun görürler. mesela benim bir arkadaşımda da pko,eşinde de sorun vardı. onları direk tüpe yönlendirdiler. çarşamba niçin gideceksin ki. bu hafta rapor alacağım almasaydım Çarşamba görüşürdük seninle.

coooook şükür bil im geldi,artık hep burdayım..bi gitti bil size en ihtiyacım oldugu zamanlarda giremedim buraya(en mutlu günümde,mutlulugumu,heyecanımı sizlerle paylaşamadım,görüşemedim..ama artık yazarım..buarada beni tebrik eden herkese coooooooooooook teşekkürler..inanaın hepiniz dualarımdasınız..inş.RABBİM sizinde yüzünüzü güldürsün,kucaklarımızı doldursun..hamileyim diye size hemen yazdım cıktım bi yere gitcektik size yazmadan gidemedim..herkes inş.güzel haberler verir...

canımmmm çokkk tebrik ederim.... Allahım ikinizide korusun

çarşaba günü ilk randevu verdiler ön görüşme sanırım bilmiyorumki hiç birşey aradım siz randevu al dediniz tolunayla ikiniz bende aldım iyikide aldım özelden kat kat ucuz . hormon tahlillerimi rahim filmimi bile çektirdim hazır olsun herşey diye
yaa ben orda olacağını düşünmüştümmm inşallah birdaha geldiğimde görüşebiliriz
birde ilk geldiğimiz gün işlemler uzunmu sürer ona göre bilet alacazda kuşadasından gelecem yaa hiç bilmiyoruz biz izmiri arabamızla gelmiyelim dedik otobüsle gelelim dedik

size özel olarak teşekkürler kızlar:))coook sagolun.hly cim inş.arkandan saglıkla bende geliyorum,millistonum dualarım seninle canım,gel sürtünelim kız ne olcak,güldürdün beni,halayda kim tutar bizi,melike cim sanada cok teşekkür,senin bebişe kardeş olcak hadi bakalım:)),akasya cım cok sagol benden güzel haber bekledigini hep biliyodum,yanımdaydın gönlümdesin,nehir35 sanada cok teşekkürler canım

hımmm anladım canım. ilkgün sana bir dosya açacaklar. sonra 100 tl de dosya için alacaklar. sonra adetin 2-3 günü gelin diyecekler. o gün ultrason ve hormon tahlilleri yapacaklar. bence bilet almayın.çünkü hiç belli olmuyor. zaten kışın otobüs rahat bulursunuz. Perşembe olsaydı bende kalp atışlarını dinlemek için gidecektim. umarım bir dahaki sefere. geleceğin zamanlarda özel mesaj yaz olur mu?

özel msjınıda aldım cok sagol canımmm benim..sana ayrı teşekkür etmek istedim,coook sagol herşey için..hamile listesinde kendimi gördüm harikasın,inş.sonunuda getirirm teyzesi..sanada dua ediyorum.inş.mucize merkezi senin içinde tez vakitte bi melek göndersin..:))halaya bende girdim hadi bakalım:))egunalim hala olayın şokundayım,adapte bile olamadım,ama cok huzurluyum...buarada seni msn den ekledim ama face te seni bulamadımben sana msn den yazayım sen beni bul faceten..şimdilik hoşcakal,yazdıgın herşey beni yine coook güldürdü,seni seviyorum arkadaşımm

tamam canım çok tşk ederimmm bebeğine ve sana bol sağlıklık versin yüce rabbim allah razı olsun cevapların için

coook sagol canım..bundan sonrası da inş.güzel,saglıklı bi şekilde gelişir..

çok tebrik ederim,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.... burda birilerinin hamileyim diye yazdığını okumak çok büyük moral oluyor,sizler bizim uğurumuzsunuz

Egunalımı kıskanmış gibi olmasınn amaaaaaaaaaaaaaaaaa bende özeldennn yazmıştımmmmm ervacımmm...Hiçç gerii dönüşş falanda olmadıı yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..

Ayyyyyyyyyyyy nedenn ben hayaletmişimm gibi davranıyorsunuz banaaa bu günlerdeee..Öncee brynss,sonra sennn,sonra ikramaya..Ağlıcamm amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…