kızlar aklıma takılan bişi var benim yumurtalar 13 14 mm de sanırım salı günü randevumda 16 17 olur bu yeterlimi toplama icin bide baska bi ilac daha verdi doktor bana o da karı ndan yapılıo onu kac gün kullanırım acaba daha yumurtalar istenilen seviyeye gelince heralde catlatma oluoyoz ve toplanıo yumurtalar dmi sizce kac günüm var benimmmm:S
tebrikler Allah kucağına almayıda nasip etsin
Canımm bennimmm kim bilir ne karmaşıkk duygular içindesindir sadece tahminn edebiliyorummmm(( Yaklaşık 2 ay önce neler yaşadığına birebir şahitt oldummmm..İnşşşş..savaşşçı bebişinnn seninle 9 ayı tamamlarrr...Dualarımm seninleeee..
tamam hemen keçiboynuzu ve presede başlıyorum:))olsun canım bizim gibi uğraşanların hamile kalması kadar güzle bir habe ryok valla..çok sevindims eni tanımasamda inş.bukez kuzun sana sımsıkı tutunur nasıl annesine babasına süpriz yaptı ama:))benimde bu ay gecikmişti tedavi öncesi umutlandım benimdemi kuzum geldi diye ama malesef adet oldum bile...inş.bizede nasip olur böylesi yada tedaviyle...rabbim hepimizn yardımcısı olsun...
kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok tebrik ediorumm Allah ım mükafatlandırdı seniiii o kadar acı verdi ama sonrası mucizeeeeeeeeee işteee çokk şükürr... Rabbim sağlıkla daim ettirsin inşallah canımmmmmmmmmmmmm
AySize insallh bizde anne olucaz buarada surekli brseyler yiyorum bol meyvede ye arkadasim buarada bana dr hem progestn igne devam dedi hemde progestan fitil verdi vajinadn ama simdi ben icini okudum agizdan alinir diyor yanlis olan birseymi var acaba anlamadim bilgin var mi diger arkadslarimda biliyrsa bilgi verirse svinirm
özel msjınıda aldım cok sagol canımmm benim..sana ayrı teşekkür etmek istedim,coook sagol herşey için..hamile listesinde kendimi gördüm harikasın,inş.sonunuda getirirm teyzesi..sanada dua ediyorum.inş.mucize merkezi senin içinde tez vakitte bi melek göndersin..:))halaya bende girdim hadi bakalım:))egunalim hala olayın şokundayım,adapte bile olamadım,ama cok huzurluyum...buarada seni msn den ekledim ama face te seni bulamadımben sana msn den yazayım sen beni bul faceten..şimdilik hoşcakal,yazdıgın herşey beni yine coook güldürdü,seni seviyorum arkadaşımm
Egunalımı kıskanmış gibi olmasınn amaaaaaaaaaaaaaaaaa bende özeldennn yazmıştımmmmm ervacımmm...Hiçç gerii dönüşş falanda olmadıı yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
Ayyyyyyyyyyyy nedenn ben hayaletmişimm gibi davranıyorsunuz banaaa bu günlerdeee..Öncee brynss,sonra sennn,sonra ikramaya..Ağlıcamm amaaa
Tedaviye başladığın güne 13 ekle o gün yumurtalar toplanıyor(mesela 10 U ise başlangıç 23 yumurta toplama oluyor)
kızlar aklıma takılan bişi var benim yumurtalar 13 14 mm de sanırım salı günü randevumda 16 17 olur bu yeterlimi toplama icin bide baska bi ilac daha verdi doktor bana o da karı ndan yapılıo onu kac gün kullanırım acaba daha yumurtalar istenilen seviyeye gelince heralde catlatma oluoyoz ve toplanıo yumurtalar dmi sizce kac günüm var benimmmm:S
yumurta toplama gününü yumurtaların büyüme hızı belirler...bu da kişiye göre değişir...salı günü yumurtalarının ne zaman toplanacağı belli olur...16-17mm yeterli...belki o günün gecesi çatlama iğnesi vurulabilirsin 33-36 saat sonrada opu ya alınabilirsin...tahminen perşembe yumurtaların toplanabilir o da en erken tarih...
günaydın cnm. bana progestan iğnesi verdi dr. ama ben daha önce 2 kez irenbede aşılama yaptırdım. o zaman bana da progestanı fitil olarak kullandırtmışlardı. her iki şekilde de kullanılıyor sanırım. dr un kim orda? benimki dilek hnmdı. şimdi de israel bey.
Cnm benim dr aral bey hemn karsi odasi dilek hnmn simdi bende progstan igne hemde prgstan fitil benimde 1asilama 1tup bebk simdide dondurlmus tedavi inslh bu sefer oluck diyorum bensen irenbden menun kalmadin demkki buda benim son denemm orda ama gerdi dundn kalma 2 adet iyi giderse yarn tekrr donuck 5.gun olark birde 1tup acilmdik var insllh onlari kardes olarak 2yil icinde kullanicam tabi 2si birden tutarsa bakalim nasip simdi annem konusuyr egmis basini kusucuklarla komik olduk ailecek E siz nasilsiniz arkadsim napiyor bakalim bebeklerin
canımsın ne güsel acıkladın allah razı olsun bencede persembe olur gibi cok saol cok soru soruyorum ama napayım acemilikkk
Cnm benim dr aral bey hemn karsi odasi dilek hnmn simdi bende progstan igne hemde prgstan fitil benimde 1asilama 1tup bebk simdide dondurlmus tedavi inslh bu sefer oluck diyorum bensen irenbden menun kalmadin demkki buda benim son denemm orda ama gerdi dundn kalma 2 adet iyi giderse yarn tekrr donuck 5.gun olark birde 1tup acilmdik var insllh onlari kardes olarak 2yil icinde kullanicam tabi 2si birden tutarsa bakalim nasip simdi annem konusuyr egmis basini kusucuklarla komik olduk ailecek E siz nasilsiniz arkadsim napiyor bakalim bebeklerin
irenbe ile ilgili bir şikayetim olmadı aslında benim. hatta dilek hnmı çok seviyordum çok pozitif biri. ama israel bey bu konuda baya isim yapmış biri olduğu için tüp bebeği onunla yapmak istedim. çok da memnunum israel beyde de. biz şimdi kahvaltı yapıcaz babamız kahvaltı hazırlıcak bize. gayet iyiyiz ağrısız bir güne uyandık kendimizi iyi hissediyoruz :)))
kızlar günaydın paylaşmak istediğim bişey var hemen yazayım dedim :))
benim idrar testinde silik çıkıyodu hemde baya silik hatta 2 test yaptım birinde hiç çıkmadı kan testinden önce baya bi ümidim kırılmıştı yine bi topikte okumuştum karbonat testi die onu yaptım bende doğru çıktı biliyomusunuz idrarınıza biraz karbonat döktüğünüzde karbonat anında karbarıyo köpük köpük oluyo :))
canıam irenbede oldun sende bende orda olcam ama doktorum ordan diil sadece işlemi orda yapıcak asılamam da orda oldu ama tüp farklı gibi anlatsana neler oldu gittiginde
kızlar günaydın paylaşmak istediğim bişey var hemen yazayım dedim :))
benim idrar testinde silik çıkıyodu hemde baya silik hatta 2 test yaptım birinde hiç çıkmadı kan testinden önce baya bi ümidim kırılmıştı yine bi topikte okumuştum karbonat testi die onu yaptım bende doğru çıktı biliyomusunuz idrarınıza biraz karbonat döktüğünüzde karbonat anında karbarıyo köpük köpük oluyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?