irenbe ile ilgili bir şikayetim olmadı aslında benim. hatta dilek hnmı çok seviyordum çok pozitif biri. ama israel bey bu konuda baya isim yapmış biri olduğu için tüp bebeği onunla yapmak istedim. çok da memnunum israel beyde de. biz şimdi kahvaltı yapıcaz babamız kahvaltı hazırlıcak bize. gayet iyiyiz ağrısız bir güne uyandık kendimizi iyi hissediyoruz :)))
canım irenbede tüp oldun sanırım bende orda olucam ama doktorum ordan diil özel muayenehanesine gidiorum nası yapılıo tüp orda anlatırmısın aşamalarını ameliyethane gibi bi yer yok sanırım orda nası oldu anlatsana
Evet cnm ben irenbede tedvi oldum bu 3. 1asilama1tup ve buayda dpndurlmus neden ordaki dr lardn tercih etmedin ki 3.katta ameliyathne opu yapiln yer hemde transfer!!asilama yapilan yer farkli transfet islemindn sonra seni 4.kattaki odaya aliyrlarenaz 2saat yatiyrsun orda cok ilgiluler altina surgu veriyorlr kalkmk istemezsn wc ye gerci benim biraz sikayetlrim var ama dr umdn yada hemsiredn degil merkezin tutumundan hersey para ustune kurulu imaji birakti bende yaklasim igrenc yani bu son denemmdir yoneticilerine skayet yazucm bu konuyla alakali dr lari super ben seviyrm dr umu enazindn hep gaz veriyr bu sefer oldu bitti masallh enazindn psikolojk destk alip bebeklerle donuyrsun eve iste boyle
canım ben tüp bebek merkesi doktorlarına güvenmiyorum benim doktorum bülent gülekli 9 eylül başhekimi onun özel muayenehanesine gidiorum ben baya ünlü bi doktor ama tabi işlemler icin bi yerle anlasmıs orasıda irenbe ameliyathane var yani peki cok oldu ama bikac sorum daha var hastaneden girince neler yapıosun tahlil felan oluıomusun yoksa direkt ameliyathaneyemi geciosun esofman falan almam gerekirmi uyutuyorlarmı bide ondan korkuyorum bennncok soru oldu ama mazur gör benim asılama die baslandı işe simdi tüpe cevrild, hiç aklımda yoktu şoklardayım dün tüp olacakgı belli oldu muhtemelen bu persembe yumurta topşlancak (
merhaba
ben aranıza yeni katıldım hatta ilk mesajım bu.
2009 yılında İsrael Aruh ile Kent Hastahanesinde ilk tüp bebek denememizi yaptık ama hiç embriyo oluşmadı maalesef.
O tarihten bu yana ancak cesaretimizi topladık ve Dokuz Eylül Üniversitesi n de tedaviye başladık.
Tedaviyi devlet güvencesinde yapmak istediğimiz için önce bir aşılama yapıldı tabi sonuç en başından belliydi hamilelik oluşmadı.
Sonrasında lucrin ve doğum kontrol hapıyla bir ay daha geçti ve aralık başında adetimin ikinci günü iğnelerim ile tedaviye başladık. ama yine çok az yumurtam oluştu 19/12 de toplam 7 yumurta toplandı. bunların 5 tanesine işlem yapılmış.
20/12 de büyük bir endişhe içinde hastaneyi aradım ve bir tane yumurtamın embriyo olduğunu öğrendim. Birçokları için hayal kırıklığı olan bu haber benim için dünyanın en güzel haberiydi.
21/12 tarihinde 4 hücreli minik kuzumun transferi gerçekleşti ve beklemeye başladım.
Daha önce transfer tecrübem olmadığı için kendimi çok tuhaf hissediyorum. daha doğrusu ne hissedeceğimi bilemiyorum. sanki kasıklarımda ağrı var gibi adet görecekmişim gibi geliyor sonra sıkı tutun güzel kuzum sana ihtiyacım var diyorum ve belkide hamile kalırım diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
3 ocak ta kan testim yapılacak ama miğdem ekşiyor çok heyecanlanıyorum. 3 gün izin almıştım pazartesi işe başlayacağım belki daha iyi olur sürekli düşünmem böylece.
Buarada cnm kendi drn yapmadimi sana test benim yapilmsti yumrta toplamdn once ve sinra kan verdim surekli e2 progestron bskildi daha var ama bilmiyorum hatrlamiyorum dr un mutlaka sendn tahlil ister
cAAAAAAAAAAAAAAANIMMMMMMMM..öZELDEN DE MESAJ attımmmm..Dönn artık bana ne olurr uffffffffffffffffffffffff:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Hakkimizda hayrlisi cnm insallh busefer olucak ben inaniyorum ooo masallh sizin babanz becerikli benimki pekdegil bende annemi aldim yanima kahvlti dedin aklima geldi ben busabh 2tane yumurta yedim pek sevmmde uzerine bol limon ve karabibr ok dir kac gun yaticaksin evde benbusfercarsmba gunu cikarim kesin evden
ikramaya tedaviye baslicakti yakin zamanarda gordum onu burda sorun ne acaba yazayim face den istersenizz...
kızlar ben asılama topigindeydim tüp topigine geldim asılama die yola cıktıgımız icin eger tutmasaydı su romanyadan gelen ilacı kullanıcaktım bir cok hamile var o ilac sayesinde kac kere tüp yapıp basarısız olanlar bile hamile kalıo duydunuzmu hiç bi alternatif olur belki die söyliyim dedim erkek infertilitesine de cok ii geliomussss
Valla canımm bu topicte brancayı bir tekk benn kullandımm galibaaa..Ama şöyle oldu, tüp tedavisine başladımm ve 5 gün iğneler ile yomuşlar büyümeyince tedavi iptal oldu ve bende o ara da başladımm..Diğer adetime kadarr içtimmm..Fakatt adett de göremedimm(( kan testimm negatiff...Şimdi adet görmek için ilaç kullanıyorumm..Branca evet çok popülerr fakatt hamile kalannnnn o kadar fazla değil...Bir kaç kişi hamile kaldıı..İnşş şifa olurr tabiiki ama ne biliyimm tadı falann da berbat zatenn:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?