canım sakın ol... Tahrış falan olmuştur.. Hemen panık yapma.. Yat dınlen.. Bakalım daha bişey gelıcekmı...
Sakın ol....
sagol canım ama gözyaslarıma hakim olamıyorum elim ayagım titriyor yattım zaten hemen inşallah bişey olmazz ya Allahımm yardım ett 4 yıldır hamile olmayı bekledik düşerse maffolurum
kızlar az önce wc ye gittim peçeteyle sildiğimde crinone jel yüzünden zaten hep kahverengi jel geliyordu fakat az önce kırmızı leke geldi resmen peceteye çokk korkuyorumm ne yapcam ben eşimde daha gelmedi işten(
Evet cnm ben kullaniyrm dondurlms tedavisnde basldim trnsfern 4.gunu bugun bennerdeyse 3.kutu bitiyr hergn 5tane iciyrm ben sen kac tane icyrsun birde ben fraxpirn kullaniyrm kan sulndiricu onda da yaxiyr geblikte kullanlmz diye
kızlar az önce wc ye gittim peçeteyle sildiğimde crinone jel yüzünden zaten hep kahverengi jel geliyordu fakat az önce kırmızı leke geldi resmen peceteye çokk korkuyorumm ne yapcam ben eşimde daha gelmedi işten(
bu düşünceyi at kafandan hala kan sulandırıcı kullanıyormusun. benim de arkadaşımın başına gelmişti. doktor kan sulandırıcı yüzünden demişti. bebeğine de bişi olmadı.
Bende kullaniyorumKızlar! Transferden sonra Estrofem kullanan var mı içiniz de? Prospektüsünde hamileyken kullanılmaz yazıyor. DR.a sordum ama yine içim rahat değil(
canım biliyorum kolay değil ama panik yapmamaya çalış, hamilelik boyunca kanaması olan pek çok akadaş var her gün okuyoruz buralarda. inşallah bir sorun yoktur.
coraspin kullanıyorum tedaviye basladıgım günden beri.inşallah dediğin gibi bişeyy olmazz
evet coraspin... ondan olabilir. arkadaşım da ondan kullanıyordu. kan sulandırıcı ince kılcal damarlarların çatlamasına sebep oluyormuş. ama doktoruna ya da hemşireye mutlaka ulaş.
Sakin ol...doktorunu ara istersen, en doğru yanıtını ondan alırsın..ben de sulandırıcı ilaçtan olduğunu düşünüyorum..
Kızlar! Transferden sonra Estrofem kullanan var mı içiniz de? Prospektüsünde hamileyken kullanılmaz yazıyor. DR.a sordum ama yine içim rahat değil(
bende test tarihine kadar kullandım. trasferden sonra hemen hemen herkes kullanıyor. hiç telaş etme.
sakin ol lütfen. stres sıkıntı yapınca kendini daha kötü hissedersin.
lekelenme dediklerinden muhtemelen.
ağrın falan yoktur umarım. ağrıyla birlikte olduğunda sıkıntılı olabilir.
arkadaşlarında dediği gibi doktorunu bir ara istersen.
ben sonuçlarımı aldım demir eksikliği varmışfazla et yememde ondanmış.
demir ilacına başladım. 12. haftda tekrar gidicem.
Yarın test günüm çok korkuyorum.. o kadar ki sabahtan bile yaptırmayı düşünmüyorum. önceden yaptıranlar bana kızacak ama:)
tüp bebek merkezinde mi yaptırsam bilemedim. zaten sonucu da tek başıma öğrenmeye cesaretim yok..
merhaba arkadaslar yeni hamislerimizi tebrik ediyorum Allah saglikli kucaginiza almayi nasip eylesin benim cumartesi test günümdü ama yapamamistim cünkü kendim evde idrar testi yapmami söylemisti doktorum ben dün doktoruma gidip kan tahlili icin kan verdim sonucu yarin alacam cokkkkk heyacanliymmm veee cok korkuyorummm cuma günü idrar tesi yapmistim 9. günümdü ama negativ cikmisti o yüzden cumartesi cesaret edi yapamadim simdi yarini bekliyorumm cokkk karisik duygular icindeyim bi yanim tuttu diyooo bi yanim yok yaa tutsaydi cuma günü gözükürdü diyo ama Allahdan ümit kesilmezz insallahh sizinde dualarinizla yarin buraya(HAMILEYIMMMMMM) diye yazabilirimmm kizlar bi de bi sorum olacak vaginal geli kullandigi halde adet gören varmi bide ben 4 gündür adet belirtileri var sanki her an adet olcak misim gibi ilkiki gün cok fazlaydi simdi okadar deyil ama yinede var.....
9.gün idrar testi negativ sonradan kanda positiv cikan varmiiiiiiiiiii ....
bu düşünceyi at kafandan hala kan sulandırıcı kullanıyormusun. benim de arkadaşımın başına gelmişti. doktor kan sulandırıcı yüzünden demişti. bebeğine de bişi olmadı.
merhaba arkadaslar yeni hamislerimizi tebrik ediyorum Allah saglikli kucaginiza almayi nasip eylesin benim cumartesi test günümdü ama yapamamistim cünkü kendim evde idrar testi yapmami söylemisti doktorum ben dün doktoruma gidip kan tahlili icin kan verdim sonucu yarin alacam cokkkkk heyacanliymmm veee cok korkuyorummm cuma günü idrar tesi yapmistim 9. günümdü ama negativ cikmisti o yüzden cumartesi cesaret edi yapamadim simdi yarini bekliyorumm cokkk karisik duygular icindeyim bi yanim tuttu diyooo bi yanim yok yaa tutsaydi cuma günü gözükürdü diyo ama Allahdan ümit kesilmezz insallahh sizinde dualarinizla yarin buraya(HAMILEYIMMMMMM) diye yazabilirimmm kizlar bi de bi sorum olacak vaginal geli kullandigi halde adet gören varmi bide ben 4 gündür adet belirtileri var sanki her an adet olcak misim gibi ilkiki gün cok fazlaydi simdi okadar deyil ama yinede var.....
9.gün idrar testi negativ sonradan kanda positiv cikan varmiiiiiiiiiii ....
10.gün idrar da negatif çıktı ama kanda pozitif diye aradılar.bi daha da idrar testi yapmadım hep kan verdim 2 gün arayla stres yapma
oooffff sorma bende acayip korkuyorum şimdiden stres bastı beni hakkımızda hayırlısı inşallah....
gercektenmiiiiiiiii ayy nasil sevindim suan yaaaaaa bana dünyalari verdin suan biliyomusunn Allah senden rasi olsunnnn10.gün idrar da negatif çıktı ama kanda pozitif diye aradılar.bi daha da idrar testi yapmadım hep kan verdim 2 gün arayla stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?