2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sakın ol... Tahrış falan olmuştur.. Hemen panık yapma.. Yat dınlen.. Bakalım daha bişey gelıcekmı...
Sakın ol....

sagol canım ama gözyaslarıma hakim olamıyorum elim ayagım titriyor yattım zaten hemen inşallah bişey olmazz ya Allahımm yardım ett 4 yıldır hamile olmayı bekledik düşerse maffolurum

sagol canım ama gözyaslarıma hakim olamıyorum elim ayagım titriyor yattım zaten hemen inşallah bişey olmazz ya Allahımm yardım ett 4 yıldır hamile olmayı bekledik düşerse maffolurum

bu düşünceyi at kafandan hala kan sulandırıcı kullanıyormusun. benim de arkadaşımın başına gelmişti. doktor kan sulandırıcı yüzünden demişti. bebeğine de bişi olmadı.

canım biliyorum kolay değil ama panik yapmamaya çalış, hamilelik boyunca kanaması olan pek çok akadaş var her gün okuyoruz buralarda. inşallah bir sorun yoktur.

Evet cnm ben kullaniyrm dondurlms tedavisnde basldim trnsfern 4.gunu bugun bennerdeyse 3.kutu bitiyr hergn 5tane iciyrm ben sen kac tane icyrsun birde ben fraxpirn kullaniyrm kan sulndiricu onda da yaxiyr geblikte kullanlmz diye

sabah akşam bir tane alıyorum, bugün 8. günüm. sulandırıcı olarak coraspin alıyorum, bir de hergün iki ampul progestan iğne oluyorum..

Sakin ol...doktorunu ara istersen, en doğru yanıtını ondan alırsın..ben de sulandırıcı ilaçtan olduğunu düşünüyorum..

evet coraspin... ondan olabilir. arkadaşım da ondan kullanıyordu. kan sulandırıcı ince kılcal damarlarların çatlamasına sebep oluyormuş. ama doktoruna ya da hemşireye mutlaka ulaş.

doktora ulaştım devam ederse gel dedi coraspinden olabilirmi dedim oda ck önemli degil coraspin istersen bi kaç gün kullanmayabilirsin dedi ama içim hiç rahat degil

Kızlar! Transferden sonra Estrofem kullanan var mı içiniz de? Prospektüsünde hamileyken kullanılmaz yazıyor. DR.a sordum ama yine içim rahat değil(

bende test tarihine kadar kullandım. trasferden sonra hemen hemen herkes kullanıyor. hiç telaş etme.

sakin ol lütfen. stres sıkıntı yapınca kendini daha kötü hissedersin.
lekelenme dediklerinden muhtemelen.
ağrın falan yoktur umarım. ağrıyla birlikte olduğunda sıkıntılı olabilir.
arkadaşlarında dediği gibi doktorunu bir ara istersen.

ben sonuçlarımı aldım demir eksikliği varmış fazla et yememde ondanmış.
demir ilacına başladım. 12. haftda tekrar gidicem.

tesekkür ederim canım ama sakin olamıyorum sabahı zor etcem yarın doktora gideyim diyorum ama daha küçük zaten.doktor jelini 3 kere kullan devam ederse gel dedi sol tarafımda batma da var estrofemi hamileyim ben hala kullanmaya devam ediyorum

oooffff sorma bende acayip korkuyorum şimdiden stres bastı beni hakkımızda hayırlısı inşallah....

oooffff sorma bende acayip korkuyorum şimdiden stres bastı beni hakkımızda hayırlısı inşallah....

offfff benim de yarın 10.günüm, normalde dr 12.güne test verdi ama ben yarın yaptırcam..5.gün embriyosu olduğu için gebelik varsa yarın kanda çıkarmış zaten..o kadar söz vermiştim kendime ama dayanamayıp idrar testi yaptım biraz önce..negatif çıktı, moralim bozuldu tabii ki..yarından çok korkuyorum, hepimizin hakkında hayırlısı..bebeklerimize kavuşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…