2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaaaa kizlae benim durum artik cok vahim bir hal aldi ben kaptirdim kendimi bebislerime bugun aksm kapiyi esime karnima yastik koyupta actimm kocamin gozleri doldu anna negusel olucksin hamilelik cook yakisick dedi sonra sarildi ama karnim kocamn oldugu icin aramizda baya mesafe vardiTabi o da bana kocamn. Bir ayi alms simdi hepberabr oturuyrz ayyyy biz cok komk bir aile olduk haftaya sonmz negatf olursa bilmem artik napcaz neyse olumsuz dusunmk yoook hic biriniz transfer yaptirmis annelerr sakin olumsz dusunmeyin rica ediyorum hepiniz bebek dergileri alin ozellikle baby &you aralik oneriyrm cok gusel bebek resm var kapkta bana cok iyi geldi busefer hic sikilmadim sizede eslerinz alsn soyleyn

kafana takma kaliteli kalitesiz diye canım benim Rabbim kün(ol)derse hersey olur herseyin zamanı var üzme kendini.bana da 2 tane 2.kalite ve orta kalite trasfer ettiler belki 1 i tutar belki 2 side tutmaz dediler ben sadece dua ettim tüp bebegi aracı olarak kullanıyoruz allahım bizi boş çevirmesin.benm tuttu belki orta kalite tutmuştur . bunda stres yapmamak önemli demişti doktorum gerisi Allaha kalmış sıkma canını

.
Memorialde tedavi gormuş olan arkadaslar hangi doktoru sectiniz? Bu arada hamis olan arkadaşları tebrik ediyorum sayfalara artık yetişemiyorum çabuk ilerliyor tedavisi iptal edilen arkadaşlarında ümitlerimizi yitirmeyin binada vardır bir hayır

yanlış anlama beni ama neden bilmiyorum içime sen hamilesin diye doguyor inşallah yarın güzel haber verirsinn senin sonucunu çok merak ediyorum

çok teşekkür ederim. inşallah. ben cok nötrum. annem hamilelerin duaları/tahminleri tutar diyor. sen de hamile oldugun icin insallah bana uğurlu gelirsin.

nur dokuzeylül dü benim doktorum..aslında doktorun bir önemi yok tamamen ekip işi tüm takiplerimi nur hanım yaptı yumurtalarımı başka dr topladı transferimi başka dr yaptı semra hanım da odadaydı..

çok teşekkür ederim. inşallah. ben cok nötrum. annem hamilelerin duaları/tahminleri tutar diyor. sen de hamile oldugun icin insallah bana uğurlu gelirsin.

rica ederim canım olumsuz düşünme ama ..senin için isteyen herkes için gercekten dua ediyorum .inşallah yarını seninle beraber bende heyecanla bekliyorum Alllahım hissettiklerimi boşa çıkarmaa . ayetel kürsü oku elinle bebegini okşa

nur dokuzeylül dü benim doktorum..aslında doktorun bir önemi yok tamamen ekip işi tüm takiplerimi nur hanım yaptı yumurtalarımı başka dr topladı transferimi başka dr yaptı semra hanım da odadaydı..

Peki sen memnunmusun hastaneden ve orası hala çok yogunmu oradaki sürecin nasıl gecti anlatırmisin 20 nasıl geciyor

Peki sen memnunmusun hastaneden ve orası hala çok yogunmu oradaki sürecin nasıl gecti anlatırmisin 20 nasıl geciyor

ben çok menun kaldım dr ların ilgisinden hemşirelerden herkez çok güler yüzlü ve asla sıkılmadan senin hertürlü sorularına cvp veriyorlar doktorum hatta bana tedaviye başladığımda kendisine zorla soru soru sormamı istiyordu tüp bebekle ilgili bazen aklıma bişe takılıyor pazar günü bile arayıp drumu cvp alıyordum benim ilk denemem inşallah tutar ama tutmazsa bile 2.yi yine orada yaptırırım..

ben merkezimi değiştirdim
izmir kent hastanesine başladım
giden var mı?
2.demem olacak hepimize allah yardım etsin

merhaba ,
bende kent hastanesine gidiyorum doktorum İsrael bey .transferim 17 sinde yapıldı.ilk kan testimi dün yaptırdım şimdilik her şey yolunda.cumaya ikinci testim yapılacak.allah kolaylık versin .inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın.

İnşallah bebisin simdiki tutunur sana sende doktorların cep numaraları varmı ben subatta gidecem ve Nur hanimla görüşmek istiyorum on muanemi Augustus'ta yaptırmıştım ama nasip olmadı başlamak cep noları varsa özelden bana atarsan cooooooook sevinirim orası hala çok yogun mu?

kaçıncı denemendi?
memnunmusun kent hastanesinden
bende cuma sabahı ısraıl beye gıdecegım 2.muayenem var
seninde değerin katlanır inşallah sorunsuz kucağına alırsın

canım okuyunca çok üzüldüm geçmiş olsun.ama sen yinede umudunu kaybetme .hangi merkezdi senin birde akupuntur yaptırdınmı nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…