canım okuyunca çok üzüldüm geçmiş olsun.ama sen yinede umudunu kaybetme .hangi merkezdi senin birde akupuntur yaptırdınmı nasıldı?
kaçıncı denemendi?
memnunmusun kent hastanesinden
bende cuma sabahı ısraıl beye gıdecegım 2.muayenem var
seninde değerin katlanır inşallah sorunsuz kucağına alırsın
kızlar benimde bu aralar.transferim olacak 3 yumurtam döllenmiş.hangi kalite olduklarını söylemek için erken olduğunu söylediler.ne zamn belli oluyor.birde 2.gün transferi olursa bu kötü bişeymi
egunal teşekkürler eklemişsin benim mekezim umut tüp bebek.ilk denemem.
canım okuyunca çok üzüldüm geçmiş olsun.ama sen yinede umudunu kaybetme .hangi merkezdi senin birde akupuntur yaptırdınmı nasıldı?
Ben ilk denememi ankalife da yaptırdım araştırmadan öylesine gittim 225 ünite gönül f kullandım hergun 3 tane embriyo transfer ettiler ama embriyolar bulamaç gibiydi ...negatif sonuçlandı
2.denemem bahcecideydi femera protokolü uyguladılar 5 gun 2*1 femera ve menapur 225 ünite sonuc çok iyiydi 4 tane 1. Kalite embriyo elde ettiler 2 si donduruldu 2 si 3.gun transfer edildi...ama o donem sigara kullanıyordum tutmadı Dr çok şaşırdı
3. Deneme Bahceci 2 ay önce sigarayı bıraktım femera protokolü tekrar 10 tane oosit toplandı 9 U dollendi 3. Gun donmuslari actılar sonuc olarak 7 tane blast (5.gun oluştu) 2 si transfer oldu 5.i donduruldu....bence bunun tk nedeni sigarayibirakmis olmam ...lütfen sigarayı bırakın kızlar....
Canım henüz tutunup tutunmiyacagini test etmedim bende bekliyorum ama yumurta kalitesine etki ettigini deneyimledim...bı çok etken var ama sigara bizleri çok etkiliyor kesin...umarım suan icmiyosundur...Nikotin sakızı ise yarıyor onla oyalanabilirsin gerisi Allah'a kalmış bu forumda o kadar dua ediyoruz ki birbirimize allahım yüzümüze gülecektirYaww yazdıklarınızı okuyunca korktum birazbende tup bebekte 2. Denememin transfer sonrasi 4. Gunünü bitirmiş biriyim. Bende transfer oncesi hep sigara ictim şimdi tutunma ihtimali daha mı az?bu arada beşinci gun transferiydi...
ii geceler kızlar..hamile olan arkadaşları kocaman öpüyorummm nazar değmesin sizenegatif alan arkadaşlarada umutlarınızı kaybetmeyin diyorum.bende 3 negatif alan biri olarak:)normal yoldan hamile kalmıştım ama bebeklerimi kaybettim.tekrar hamile kalabilcem zannediodum ama olmadı işte hayat...her şeyi yaşıyoruz.şimdi ocak ayında istanbula gidicem işşallah bebeklerim orda gelirler bana.aranızda istanbul dışından istanbula gidip tedavi olan var mı?merak ediom sürec nasıl olcak?bahçeci fulyadan aldım randevumu orad tedavi görenler beni bilgilendirirlerse sewinirim..
Ekincigim orada 2. Tedavimdeyim...gelmeden önce telefonla istedikleri kan testlerini öğren yaptırıp sonucları götür bence esın ve senden bı kaç kan testi isticekler bayağ tutuyor orda yaptirinca bosuna para verme...başka sorun olursa ben buradayım
Canım henüz tutunup tutunmiyacagini test etmedim bende bekliyorum ama yumurta kalitesine etki ettigini deneyimledim...bı çok etken var ama sigara bizleri çok etkiliyor kesin...umarım suan icmiyosundur...Nikotin sakızı ise yarıyor onla oyalanabilirsin gerisi Allah'a kalmış bu forumda o kadar dua ediyoruz ki birbirimize allahım yüzümüze gülecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?