canım ya bende öle düşündüm çünkü 2 negatif 3ç pozitifti amam değerim düştü kimyasal oldu.belki kromozom testi falan isterler die düşündüm mail attım burda yaptırıp testlerimi geleyim die sonra onlarda mail atmış gerek yok muayneden sonra hangi testler yapılcak karar weririz die.arada kaldım bende ya.ne testi yaptırmam lazım onuda bilmiom ki.ne gibi testler istiolar senin bilgin varmı bide ücretleri neler?sen istanbuldamı yasıosun?
Ben ilk denememi ankalife da yaptırdım araştırmadan öylesine gittim 225 ünite gönül f kullandım hergun 3 tane embriyo transfer ettiler ama embriyolar bulamaç gibiydi ...negatif sonuçlandı
2.denemem bahcecideydi femera protokolü uyguladılar 5 gun 2*1 femera ve menapur 225 ünite sonuc çok iyiydi 4 tane 1. Kalite embriyo elde ettiler 2 si donduruldu 2 si 3.gun transfer edildi...ama o donem sigara kullanıyordum tutmadı Dr çok şaşırdı
3. Deneme Bahceci 2 ay önce sigarayı bıraktım femera protokolü tekrar 10 tane oosit toplandı 9 U dollendi 3. Gun donmuslari actılar sonuc olarak 7 tane blast (5.gun oluştu) 2 si transfer oldu 5.i donduruldu....bence bunun tk nedeni sigarayibirakmis olmam ...lütfen sigarayı bırakın kızlar....
Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Sürecimi anlatayım sana; benim sorunum yumurtladık rezerv azlığı ve 29 yaşındayım. İlk denememi Eylül ayında yaptım 12 yumurta toplandı ve 7 tanesi sağlıklı birinci kalite olarak dollendi. Daha sonra 2 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi, doktorum çok umutluydu ama olmadı. Şimdi de 16 yumurta toplandı ve11 i dollendi bunlardan da 2 si 5. Gun embriyosu olarak transfer edildi şimdi. Bekliyorum ama olmayacakmış hissi var iki gündür icimde.... O nedenle de canım acayip sigara çekiyor. Bu ara anlattığım sürecin tamamında ( transferler sonrasi hariç) sigara ictim
Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Sürecimi anlatayım sana; benim sorunum yumurtladık rezerv azlığı ve 29 yaşındayım. İlk denememi Eylül ayında yaptım 12 yumurta toplandı ve 7 tanesi sağlıklı birinci kalite olarak dollendi. Daha sonra 2 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi, doktorum çok umutluydu ama olmadı. Şimdi de 16 yumurta toplandı ve11 i dollendi bunlardan da 2 si 5. Gun embriyosu olarak transfer edildi şimdi. Bekliyorum ama olmayacakmış hissi var iki gündür icimde.... O nedenle de canım acayip sigara çekiyor. Bu ara anlattığım sürecin tamamında ( transferler sonrasi hariç) sigara ictim
Rubella testi sen
Hcv esın ve sen
Hbs-ag esın ve sen
canım ya bende öle düşündüm çünkü 2 negatif 3ç pozitifti amam değerim düştü kimyasal oldu.belki kromozom testi falan isterler die düşündüm mail attım burda yaptırıp testlerimi geleyim die sonra onlarda mail atmış gerek yok muayneden sonra hangi testler yapılcak karar weririz die.arada kaldım bende ya.ne testi yaptırmam lazım onuda bilmiom ki.ne gibi testler istiolar senin bilgin varmı bide ücretleri neler?sen istanbuldamı yasıosun?
kuzum tamda hürrem sultanı izliyordum baktım bizim topiğin hürremiiii gelmişşşşşş
Wayyy bu ne kalabalık kimseyi uyku tutmuyorgaliba :))
He vallllaaaaaaaaa uyku tutmay norek gayriiiiii
İyi geceler kizlarrrrrrrr
kızlarrrr bugün topiğimizde 6 arkadaşımızın test günü...tabi bunlara dayanamayıp gününden önce test yaptıracak arkadaşlarımız dahil değil...bereketli bol pozitif haberliiii birgün diliyorummm inşallaaahhhhh....
mimo55megi...tasuhi...elifertoygurci...missmatruşka...sedmus...figenytgg...
kızlaaarrr güzel haberlerle gelirsiniz inşallahhhhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?