kızlarrrr bugün topiğimizde 6 arkadaşımızın test günü...tabi bunlara dayanamayıp gününden önce test yaptıracak arkadaşlarımız dahil değil...bereketli bol pozitif haberliiii birgün diliyorummm inşallaaahhhhh....
mimo55megi...tasuhi...elifertoygurci...missmatruşka...sedmus...figenytgg...
kızlaaarrr güzel haberlerle gelirsiniz inşallahhhhh....
kızlarrrr bugün topiğimizde 6 arkadaşımızın test günü...tabi bunlara dayanamayıp gününden önce test yaptıracak arkadaşlarımız dahil değil...bereketli bol pozitif haberliiii birgün diliyorummm inşallaaahhhhh....
mimo55megi...tasuhi...elifertoygurci...missmatruşka...sedmus...figenytgg...
kızlaaarrr güzel haberlerle gelirsiniz inşallahhhhh....
Rezerv sıkıntın varmış gibi değil yumurta sayın gayet iyi...bence şansında yüksek bence olacak ...ama No smoking
bu testleri galiba ilk tüp bebeğe başlamadan önce yaptırmıştım mayıs ayında onları götürürüm yanımda.bişey çıkmamıştı zaten.saol canım bilgilerin için.ben yatayım artık herkese ii geceler yarın görüşürüz...
6 ile 12 arası bebek haberi bekliyoruzzzzzzzzzzz.....
Güzel haberler duymak dileğiyle... Valla benim de 4 günüm var ve kendimi zor tutuyorum test yaptırmamak için:)) Daha fazla tutamaya da bilirim:)
Hepinize bol şans.....
Amin inşallah güzel haberlerle dönerlerr .test yapacak olan arkadaslara bol sanş duam onlarlaa.
Canımmmm.....
Listeyı tek sefer şeklınde yapmaya çalıştım...
Günaydınn kızlar herkese güzel haberler inşallahh yılın şu son günlerinde yüzünüz gülsün 2012 ye mutluluk içinde girin negatif olanlar da üzülmesin 2012 de herşey düzelir....benimkide öle olcak umuyorum :))))))) bide şu sigara muhabbeti dönüyo yaaa hemen bırakın sigaralarıı kızlar kızarım valla yazık günahh bu kadar emek veriyosunuz boşa gitmesin sabredin !!!! öpüyorum sizleriiii
günaydınn kızlar herkese güzel haberler inşallahh yılın şu son günlerinde yüzünüz gülsün 2012 ye mutluluk içinde girin negatif olanlar da üzülmesin 2012 de herşey düzelir....benimkide öle olcak umuyorum :))))))) bide şu sigara muhabbeti dönüyo yaaa hemen bırakın sigaralarıı kızlar kızarım valla yazık günahh bu kadar emek veriyosunuz boşa gitmesin sabredin !!!! öpüyorum sizleriiii
inşallaaaahhhh...
Kızlaaaarrrr listelerimizde isimleriniz yok bilgilerinizi yazarsanız eklerimmm...
kuzum listenin tek seferde olması sorun oluyooooo biz hly7 ile bunun daha doğru olacağını düşündük çünkü 50000 karakterden sonra mesajı yayınlayamayacaz...o yüzden bizim yaptığımız daha doğru şekerim böyle devam edelimmm cicimmm...
inşallaaaahhhh...
kızlaaaarrrr listelerimizde isimleriniz yok bilgilerinizi yazarsanız eklerimmm...
hee damam datlumm benım için farketmezzz
inşallaaaahhhh...
kızlaaaarrrr listelerimizde isimleriniz yok bilgilerinizi yazarsanız eklerimmm...
valla tek seferde olması daha iyi olurdu ama olmuyooooo işteee...mecbur kaldık canımcım...düşündük taşındık en doğrusu bu dedik :13:
günaydın cnmmmm inşallah hepsı pozıtıf haberlerı alırlarrr :) 2012 de bıze umut olur artık ne dıyelımm ....
Bilgilerimi vereyim canım ... 1. deneme,endometriozis, Acıbadem international Hospital, 02.01.2012
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?