Benim için büyük gün ama teste gidemiyorum korkuyorumAslında çok soğukkanlı biriyim ama bu durumda etkisini göstermiyor.
sanırım öğleden sonra eşimle gidicem. florence nightingale 2 saatte sonucu veriyor.
ecrin_mert = kadıköy şifada tedavı goruyorum 1 kere denedim 2. Deneyecegım subatta dondurulmusla sperm problemı....((((((((((((
Bilgilerimi vereyim canım ... 1. deneme,endometriozis, Acıbadem international Hospital, 02.01.2012
tesekkür ederim canım.ben 23 yasında 10 aralık antalya tüp bebek merkezinde transfer oldum sperm azlğı ve hareket yavaslıgı yüzünden 22 aralıkta sonucu ögrendim pozitif ilk denememdi .
ben yaş 32 3.deneme hepsi negatif :) sorun sperm azlığı ve hareketsizliği (tembeel şeyler) 3.deneme istanbul john hopkins 4.kısmetse gene orda ama hedef tedavi ile mucize oluşturmak başarabilirmiyim bilmiyorum ama en azından ağustos sonuna kadar deneme yapacağım çok hırslandım :))))) ama hep burdayım ozamana kadar çok merak ediyorum sonuçlarınızı eee zaten kısmetse hamişler doğumlarınıda yapçaklar ozamana kadarr takipteyim yani ...
canlarımmmm bilgilerinizi ekledimmmm
Benim için büyük gün ama teste gidemiyorum korkuyorumAslında çok soğukkanlı biriyim ama bu durumda etkisini göstermiyor.
sanırım öğleden sonra eşimle gidicem. florence nightingale 2 saatte sonucu veriyor.
canlarımmmm bilgilerinizi ekledimmmm
Teşekkürler..:))
ellerine saglık hayatımmm cok tesekkur edrerizzzz
egunalimmmmmmmmmmmm nassın gulümmmmmmmmmm
Teşekkürler..:))
canımm çok ama çok tesekkür ederimm
canım geç kalmış bi düzenlemeydi zatennnn...baktım sen bilgilerini vermiyorsun beni ekleyin demiyosun ben harekete geçiyim dedimmm...
kızlar benim leke gece yktu sabah pembe acaba jelden olabilir mi dr lekelerden korkmamıza gerek yok diyoraranızda ben gibi olan varmı ?
canıııııımmmmm hoşgeldiiiiiiinnnnn....ben iyiyim cicimmm adetimi 2 gün geçtii ama her an adet olcam gibi hissediyorum tek korkum var tüp ten sonra kist oluşması o da gecikme yapıyo...aşılamada başıma gelmişti de...asıl siz nasılsınız bakıyım??? ...sen hangi topikte takılıyorsun söyleeee gelirim aradaaaa....
hoşbuldum canımm iyilik sağlık çok şükür... 3 te doktora gitcez işte test sonuçlarına bakcaz.. bakalım yavrum nasıl
snde hemen kötüsünü getirme aklına canım benim du bakalımm belki mucizennnnnnnnn geliyodurrrrrrrr
ben bu ara pek kk ya girmiom canım ama temmuz annelerine falan yazıom genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?