2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın..bir saat önce kan verdim, sonucu bekliyorum..heyecandan ölebilirim :18: bugün sonuç alacak tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun, umarım hepimiz mutlu haberlerle doldururuz burayı

hayırlısı olsun canım benim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamilesindir

bakalımm nolcakk bnde heycanlıyım her zamanki gibi..arada özelden yaz bana canımmmmmmmmmmmmmm

herkese günaydın..bir saat önce kan verdim, sonucu bekliyorum..heyecandan ölebilirim :18: bugün sonuç alacak tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun, umarım hepimiz mutlu haberlerle doldururuz burayı

ayyy duramadın dimiiiii....bugün topiğimizin ilk hamilelik haberi inşallahhh senden gelir heycanla bekliyorum canım...sonuç ne zaman çıkacak kiiii:26:

ayyy duramadın dimiiiii....bugün topiğimizin ilk hamilelik haberi inşallahhh senden gelir heycanla bekliyorum canım...sonuç ne zaman çıkacak kiiii:26:

aa senin iki gün varmış. cesaretli davranmışsın.. benim bugun ama hala ofiste oyalanıyorumm..daha gitmedim. öğleden sonra gidicem.

duramadım egunalcimm bugün 10.gün, benimki blastokist transferi olduğu için bugün çıkar dediler..hayırlısı bakalım. iki saate kadar çıkarmış sonucum, kurbanlık koyun gibi bekliyorum şimdi..inşallaah güzel haberler veririm, allahım tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün.

aa senin iki gün varmış. cesaretli davranmışsın.. benim bugun ama hala ofiste oyalanıyorumm..daha gitmedim. öğleden sonra gidicem.

ayyy hadiiiiii giiiiiittttt yaptır artık testiniiiiiii bak sizden haberler gelcek diye işime gücüme bakamıyoruuuummm...bekliyorum öylece yapıştım bilgisayaraaaa....

ay hadi inşallahhhh hamilesindirrr...valla kalkamıyorum bilgisayarın başındannn...evet canım 10.gün belli olur kesin...:18:

çok sagol canım ya içimi rahatlattın sayende moralim düzeldi

ay ne gusel cnm inşallah güzel hbrler varicksin bize rahat ol desem de boş biliyorum ama bu heyacn bile o kadar guzel ki haftayı bekliyrm ben de aynı heyecanı yaşamak için ne zaman çıkıyr sonuçççççççççç

ay hadi inşallahhhh hamilesindirrr...valla kalkamıyorum bilgisayarın başındannn...evet canım 10.gün belli olur kesin...:18:

sonucumu bildirmeden şunu demeden geçemicem..özellikle senin burada hepimize verdiğin manevi destek hiç bişeyle ölçülemez, inan bunları çok içten gelerek söylüyorum..belki şu an benim tüm yakınlarım,ailem heyecanla sonucumun çıkmasını bekliyor ama bu heyecanı bu forumda hiç birbirimizi tanımadan paylaşabilmemiz çok daha farklı ve özel birşey. aynı duyguları yaşamayan bilemiyor, iyi ki varsınız..inşallah burada herkes güzel haberler alır, inşallah Allah senin de kocaman gönlüne göre verir

biraz işime gücüme bakıyım bariiii....topiği kapatmıyorummm inşallahhh dönüp baktığımda güzelll haberler gelmiş olur bende liste güncellemesine geçerim hemen tabiii önce halay ekibi kurup kutlama yaparızzz...

rahat olmaya çalışıyorum valla biraz zor dediğin gibi, hop oturup hop kalkıyorum..sonucu netten öğrenicem,elim habire refresh e gidiyo :) sanırım 1 saat sonra çıkarrr

merhaba arkadaslar demin ardilar neyazikki negativ yine olmadi neyapalim Allahtan hayirlisi olsun nasip deyilmis bidahaki sefere insallah Allahtan ümit kesilmezz dondurulmuslarla deniyecegiz yeni seneye.....

çopk doğru yazmıssın canım,bende çok kızıyorum şu sigara olayına,benim bir arkadaşım var tüp bebek yaptırdı ve tuttu şuan 4 aylık hamile ama hergün 5 tane sigara içiyor,normalde sigara içen biri değil,ama canı çok istiyormuş ve sakınan göze çöğ batar mantığıyla sigara içiyor,,anlayamıyorum..yazık günah çok zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…