herkese günaydın..bir saat önce kan verdim, sonucu bekliyorum..heyecandan ölebilirim :18: bugün sonuç alacak tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun, umarım hepimiz mutlu haberlerle doldururuz burayı
yerim ben senin yavrunu...en kötüsünü düşünüyorum canım normaldir ohss oldum ben ve yumurtalıklar ne alemde bilmiyorum...malum 3 kat büyüdü yumurtalıklar şiştim...şimdi şişlik yok ama adet de gecikme yapabilir...bi de bu ay ki belirtilerim itibariyle geç yumurtlamış olabilirimmm...diğer alternatif de inşallaahhhh hamileyimdir...doktor randevunda güzel haberler al inşallahhhh....hııııı demek temmuz anneleriiii taammdır...
herkese günaydın..bir saat önce kan verdim, sonucu bekliyorum..heyecandan ölebilirim :18: bugün sonuç alacak tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun, umarım hepimiz mutlu haberlerle doldururuz burayı
hayırlısı olsun canım benim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamilesindir
bakalımm nolcakk bnde heycanlıyım her zamanki gibi..arada özelden yaz bana canımmmmmmmmmmmmmm
ayyy duramadın dimiiiii....bugün topiğimizin ilk hamilelik haberi inşallahhh senden gelir heycanla bekliyorum canım...sonuç ne zaman çıkacak kiiii:26:
ayyy duramadın dimiiiii....bugün topiğimizin ilk hamilelik haberi inşallahhh senden gelir heycanla bekliyorum canım...sonuç ne zaman çıkacak kiiii:26:
aa senin iki gün varmış. cesaretli davranmışsın.. benim bugun ama hala ofiste oyalanıyorumm..daha gitmedim. öğleden sonra gidicem.
inşallah güzel hayırlı haberleriniz alırız
aa senin iki gün varmış. cesaretli davranmışsın.. benim bugun ama hala ofiste oyalanıyorumm..daha gitmedim. öğleden sonra gidicem.
duramadım egunalcimmbugün 10.gün, benimki blastokist transferi olduğu için bugün çıkar dediler..hayırlısı bakalım. iki saate kadar çıkarmış sonucum, kurbanlık koyun gibi bekliyorum şimdi..inşallaah güzel haberler veririm, allahım tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün.
canım benim kız kardeşim hamileliğinin ilk 6 ayında resmen ped kullandı kanaması oluyordu ama bebek ve kesesiyle ilgisi yokmuş...şu an çok yakışıklı bir paşası var...korkmaaa evet bizde düşüyormu diye çoook endişeleniyorduk ama çok şükür bişi olmadı...kaldıki senin ki lekelenme bişey olmaz strese girip bebeğini etkileme...
çok sagol canım ya içimi rahatlattın sayende moralim düzeldi
ay hadi inşallahhhh hamilesindirrr...valla kalkamıyorum bilgisayarın başındannn...evet canım 10.gün belli olur kesin...:18:
inşallah güzel hayırlı haberleriniz alırız
ay ne gusel cnm inşallah güzel hbrler varicksin bize rahat ol desem de boş biliyorum ama bu heyacn bile o kadar guzel ki haftayı bekliyrm ben de aynı heyecanı yaşamak için ne zaman çıkıyr sonuçççççççççç
Arkadaşlar kesinlikle sigarayı bırakın. ben tedavi görüp de sigara içilebileceğini tahayyül bile edemezdim! o kadar seye katlanıyorsunuz.. bence sigara içme lüksünüz yok. ben çok az içiyordum (haftada 2)5 ay önce tamamen bıraktım eşime de bıraktırdım. sonuçta sperm kalitesini ve yumurta kalitesini dogrudan etkiliyor. Kalite de tutunmayı etkiliyor. Kusura bakmayın biraz agresif yazdım ama emekleriniz boşa gitmesin. biraz daha sabır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?