sonucumu bildirmeden şunu demeden geçemicem..özellikle senin burada hepimize verdiğin manevi destek hiç bişeyle ölçülemez, inan bunları çok içten gelerek söylüyorum..belki şu an benim tüm yakınlarım,ailem heyecanla sonucumun çıkmasını bekliyor ama bu heyecanı bu forumda hiç birbirimizi tanımadan paylaşabilmemiz çok daha farklı ve özel birşey. aynı duyguları yaşamayan bilemiyor, iyi ki varsınız..inşallah burada herkes güzel haberler alır, inşallah Allah senin de kocaman gönlüne göre verir
merhaba arkadaslar demin ardilar neyazikki negativ yine olmadi neyapalim Allahtan hayirlisi olsun nasip deyilmis bidahaki sefere insallah Allahtan ümit kesilmezz dondurulmuslarla deniyecegiz yeni seneye.....
aradılarmı hastaneden???? açıyımmı msn i...çabuk dön bana işim vaaarrrr....
merhaba arkadaslar demin ardilar neyazikki negativ yine olmadi neyapalim Allahtan hayirlisi olsun nasip deyilmis bidahaki sefere insallah Allahtan ümit kesilmezz dondurulmuslarla deniyecegiz yeni seneye.....
rabbimmm sabır versin canım...ben bu durumda teselli sözlerinin bi işe yaramadığını biliyorum ama yalnız değilsin...umudunu kaybetmemene sevindim...dondurulmuşların varmış inşallah onlar anne yaparlar seniii
rahat olmaya çalışıyorum valla biraz zor dediğin gibi, hop oturup hop kalkıyorum..sonucu netten öğrenicem,elim habire refresh e gidiyo :) sanırım 1 saat sonra çıkarrr
cnmmm hiç üzülme lütfen ne dimek lazım bilemiyrm ama ne kadar şanslısın ki dondurulmş bebişlern var tedavide kolay iğne yok hergun sadece ilaç ben de haftayı bekliyrm sonuç için ama hepimzn hakkın da hayrlısı ben eminm ki hepimiz sıra ile anne olucaz
tessekkür ederim umudu kaybetmemekten baska sansimiz yok ne yazzikki Rabbim olmaz dedikten sonra neyaparsak yapalim olmaz ama ol dedikten sonra ki ben buna inaniyorum birgün hepimiz anne olacagiz sadece rabbim ne zaman olduguna kendi karar veriyor olacakkk bundan eminimm bugün benim gibi negativ sonuc alanlar lütfen ümidinizi kaybetmeyin ben ilk duydugumda cok agladim halada agliyorum isyan etmek istemiyorum o yüzden iyi seyler düsünüyorum dua ediyorum ama birseydende cok eminim zamani gelecek demekki simdi deyilmis biz sabredelim Allah sabredenleri herzaman mukafatlandirir....
bugün hamis haberleri alacak olanlarida simdiden kutluyorum Allah hayirli saglikli kucaginiza almayi nasip eder insallah.....
tessekkür ederim umudu kaybetmemekten baska sansimiz yok ne yazzikki Rabbim olmaz dedikten sonra neyaparsak yapalim olmaz ama ol dedikten sonra ki ben buna inaniyorum birgün hepimiz anne olacagiz sadece rabbim ne zaman olduguna kendi karar veriyor olacakkk bundan eminimm bugün benim gibi negativ sonuc alanlar lütfen ümidinizi kaybetmeyin ben ilk duydugumda cok agladim halada agliyorum isyan etmek istemiyorum o yüzden iyi seyler düsünüyorum dua ediyorum ama birseydende cok eminim zamani gelecek demekki simdi deyilmis biz sabredelim Allah sabredenleri herzaman mukafatlandirir....
bugün hamis haberleri alacak olanlarida simdiden kutluyorum Allah hayirli saglikli kucaginiza almayi nasip eder insallah.....
Aşşkımmmmm,sayfalarr uççmuş bakıyimm dedimm...Bende ütüye başlıcamm,hamişş haberleri varr mı dedimm..Aradılarr ama eltimm yanımdayydıı,başşka odaya geçip açıyim derkennn kapanndıı..Birdee drun beni aradığı numardan olduğunu görünceee nedennsee tırrstımmm:) Dedimm Ulun şimdii fırça falan çekerrrr..Ne biliyimm tekrardann aramalarını bekliyorumm..
Senin isminin yanındakii meleğini yerimmmm bennn..Bugünn heyecannlı birr günn inşşşş birr sürü hamişş haberrii alıcazzz
ha ha ha demek ulun fırça çekerrrr heytttt benim arkadaşıma kimse fırça çekemezzz taammıııı....dün estin gürledin kadına bugün kaaaaçççççyemeee benim meleğimi o bize dua ediyooo bi kereeeeee...
Hiç sorma yaaa..Ortalığı katııp karıştıran da bennn..Şimdiiii tırsanndaaaaaaaaaaa..Bugünn duygusalımmm galibaaa..Mağdurumda mağğdurumm
hepinize cok cok tessekür ederim güzel sözleriniz icin cok sagolun evt ümidi kaybetmek yok kaybedersek saten hersey biter...
ben ilk bastada yazmistim benim iki kizim var saten 14-15 yaslarinda erken anne oldum ben kizlar benim en büyük destekcilerim onlar olmassa ne olurdu bilmiyorum hic olmayanlara Rabbimden coooooooook büyük sabir diliyorum dualarim hep sizinle inanin ben kapten inaniyorum yeni yilda burda topisde yazan bütün arkadaslarr son listede HAMILE diye gececek bundan eminim inanmak yolun yarisidir güzel seyler düsünelim güzel seyler olsun seytanin bizi üzüp Rabbiminize isyan ettirmesine izin vermeyelim cünkü biz ondan güclüyüz cünkü biz Allahin sevdigi kullariyiz.........
hepinize cok cok tessekür ederim güzel sözleriniz icin cok sagolun evt ümidi kaybetmek yok kaybedersek saten hersey biter...
ben ilk bastada yazmistim benim iki kizim var saten 14-15 yaslarinda erken anne oldum ben kizlar benim en büyük destekcilerim onlar olmassa ne olurdu bilmiyorum hic olmayanlara Rabbimden coooooooook büyük sabir diliyorum dualarim hep sizinle inanin ben kapten inaniyorum yeni yilda burda topisde yazan bütün arkadaslarr son listede HAMILE diye gececek bundan eminim inanmak yolun yarisidir güzel seyler düsünelim güzel seyler olsun seytanin bizi üzüp Rabbiminize isyan ettirmesine izin vermeyelim cünkü biz ondan güclüyüz cünkü biz Allahin sevdigi kullariyiz.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?