2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AMİNNNN canımmm...güzel sözlerin için teşekkürler...inanın güzel haberlerinizi aldığımda çoook mutlu oluyorum içime umut doluyor...negatif haberlerde de bi o kadar üzülüyorum çünkü aynı sonucu bende aldım nasıl bişey olduğunu nasıl üzüntü verdiğini biliyorum...o yüzden buradaki paylaşımlarla yalnız olmadığımızı bilmek güç veriyor...sanal bir ortam ama yaşanan duygular gerçek...o yüzden negatiften sonra bırakmadım topiği biliyorum birgün bende hamile haberimi sizinle paylaşacam...ama önce sıra endeeeee.ismimin yanındaki melek senin için dua ediyoooo

merhaba arkadaslar demin ardilar neyazikki negativ yine olmadi neyapalim Allahtan hayirlisi olsun nasip deyilmis bidahaki sefere insallah Allahtan ümit kesilmezz dondurulmuslarla deniyecegiz yeni seneye.....

rabbimmm sabır versin canım...ben bu durumda teselli sözlerinin bi işe yaramadığını biliyorum ama yalnız değilsin...umudunu kaybetmemene sevindim...dondurulmuşların varmış inşallah onlar anne yaparlar seniii

aradılarmı hastaneden???? açıyımmı msn i...çabuk dön bana işim vaaarrrr....

aradılarmı hastaneden???? açıyımmı msn i...çabuk dön bana işim vaaarrrr....

Aşşkımmmmm,sayfalarr uççmuş bakıyimm dedimm...Bende ütüye başlıcamm,hamişş haberleri varr mı dedimm..Aradılarr ama eltimm yanımdayydıı,başşka odaya geçip açıyim derkennn kapanndıı..Birdee drun beni aradığı numardan olduğunu görünceee nedennsee tırrstımmm:) Dedimm Ulun şimdii fırça falan çekerrrr..Ne biliyimm tekrardann aramalarını bekliyorumm..

Senin isminin yanındakii meleğini yerimmmm bennn..Bugünn heyecannlı birr günn inşşşş birr sürü hamişş haberrii alıcazzz

merhaba arkadaslar demin ardilar neyazikki negativ yine olmadi neyapalim Allahtan hayirlisi olsun nasip deyilmis bidahaki sefere insallah Allahtan ümit kesilmezz dondurulmuslarla deniyecegiz yeni seneye.....

cnmmm hiç üzülme lütfen ne dimek lazım bilemiyrm ama ne kadar şanslısın ki dondurulmş bebişlern var tedavide kolay iğne yok hergun sadece ilaç ben de haftayı bekliyrm sonuç için ama hepimzn hakkın da hayrlısı ben eminm ki hepimiz sıra ile anne olucaz

tessekkür ederim umudu kaybetmemekten baska sansimiz yok ne yazzikki Rabbim olmaz dedikten sonra neyaparsak yapalim olmaz ama ol dedikten sonra ki ben buna inaniyorum birgün hepimiz anne olacagiz sadece rabbim ne zaman olduguna kendi karar veriyor olacakkk bundan eminimm bugün benim gibi negativ sonuc alanlar lütfen ümidinizi kaybetmeyin ben ilk duydugumda cok agladim halada agliyorum isyan etmek istemiyorum o yüzden iyi seyler düsünüyorum dua ediyorum ama birseydende cok eminim zamani gelecek demekki simdi deyilmis biz sabredelim Allah sabredenleri herzaman mukafatlandirir....

bugün hamis haberleri alacak olanlarida simdiden kutluyorum Allah hayirli saglikli kucaginiza almayi nasip eder insallah.....

rahat olmaya çalışıyorum valla biraz zor dediğin gibi, hop oturup hop kalkıyorum..sonucu netten öğrenicem,elim habire refresh e gidiyo :) sanırım 1 saat sonra çıkarrr

ay ne guzel bir heyecn bu allahım haftaya bıze de nas,p etsin varmı peki annecik buana kadar herhengi bir belirti oldumu bana da bak dime ne kadar kötüyüm koyun can derdinde kasap et derdin de derler yaaa şaka bir yana seni rahtlatayım dedim inşallahhhhhhhhhhhhhhh anne oluyorumm diye yazıcaksın bak fazla bekletme bizi bekşiyrm walla

tessekkür ederim canim evt hakkimizda hayirlisi olsun Allh seninde burdaki herkesin kabine göre versin benimde süphem yok birgün hepimiz burdan hamileyizz diye bagiracagizz burdaki hamis olan diyer arkadaslarimiz gibi önemli olan sabretmek en zor olan seyde bu deyilmi.....

Kızlarr bugünn özellikleee sizdennn iyi haberler almayııı diliiyorumm Rabbimdeennn..Çünküü bizim durumumuz diğerlerinnde biraz farkklıı..Az yumoşşşşşş olduğu içinn....Dualarımm sizinleee.İşe başlıcamm kalkamıyorummm..

yaa arkadaşım sana sana ne guzel bir teslimiyet ne kadar sabırlı bir kadın var karşımızda bu sabrın ve teslimiyetin sonunda kocaman bir mükafat var olucakta ben buna inanıyrm ben de senın gibi düşünüyrm diyorum ki rabbim bir insana 5 evlat verirken bana 1 tane vermiyorsa vardır bir sebebi onu ben dn daha çok sevmiyorki ona 5 bana hiç bizi o yarattı sevgilerimz aynı rabbimn katında beni sevdiki yoktan var etti hadi sabir zamanı isyan zamanı değil diyorum mutlak bizi rabbim en kısa zaman da hayrlı saglıklı evlatlarla mükafatlandırıcak kendim gibi duygular okudum rabbim yüzünü en kısa zaman da güldürsün

çok üzüldüm canım, ama umudumuzu kaybetmek yok..bak dondurulmuşların varmış,onlarla denersin..azıcık daha sabır. benim de dondurulmuşlarım var, olmazsa onlarla yola devam. güzel şeyler düşün, içini ferah tutmaya çalış..elbet vakti gelince bebeğine kavuşacaksın

canım çok üzüldüm . herseyde bi hayır vardır . sen moralini hep yüksek tutmaya calış ve asla pes etme canımm

ha ha ha demek ulun fırça çekerrrr heytttt benim arkadaşıma kimse fırça çekemezzz taammıııı....dün estin gürledin kadına bugün kaaaaççççç yemeee benim meleğimi o bize dua ediyooo bi kereeeeee...

Hiç sorma yaaa..Ortalığı katııp karıştıran da bennn..Şimdiiii tırsanndaaaaaaaaaaa..Bugünn duygusalımmm galibaaa..Mağdurumda mağğdurumm

bu şekilde düşünmene çoook sevindimm...bugün ağla bende ilk gün çatlayana kadar ağladım iyi geliyorrr...içini boşaltırsınnn...sonra normal hayata kaldığımız yerden devam

Hiç sorma yaaa..Ortalığı katııp karıştıran da bennn..Şimdiiii tırsanndaaaaaaaaaaa..Bugünn duygusalımmm galibaaa..Mağdurumda mağğdurumm

ah canıııııım demek mağdursunnnn...bende mağdurum elektrikler gittiiiii...laptop unda şarjı bitene kadar takılıyorum sizinle...elektrikler gelmezse ne evi temizleyecem ne sizden haber alabileceeemmm oooooooffffff offf...

hepinize cok cok tessekür ederim güzel sözleriniz icin cok sagolun evt ümidi kaybetmek yok kaybedersek saten hersey biter...
ben ilk bastada yazmistim benim iki kizim var saten 14-15 yaslarinda erken anne oldum ben kizlar benim en büyük destekcilerim onlar olmassa ne olurdu bilmiyorum hic olmayanlara Rabbimden coooooooook büyük sabir diliyorum dualarim hep sizinle inanin ben kapten inaniyorum yeni yilda burda topisde yazan bütün arkadaslarr son listede HAMILE diye gececek bundan eminim inanmak yolun yarisidir güzel seyler düsünelim güzel seyler olsun seytanin bizi üzüp Rabbiminize isyan ettirmesine izin vermeyelim cünkü biz ondan güclüyüz cünkü biz Allahin sevdigi kullariyiz.........

kan vericek anneler hadi yaaaaaaaa biraz çabuk olurmusunz sizden çok ben meraklandım yaaa hadi mutlu hbrlere ihtiyacımız var lütfen

canım üzülme rabbim sabır versin

bak maşallah senin iki kızın varmış iyiki onlar var sende inşallah HAMİLEYİM diye yazacağına inanıyoruz biz her zaman yanındayız seni çok seviyoruz çünkü sen çok güçlü bir annesin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…