2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar şimdi sonucumu aldım.. Değerim 126 çıktı, hamileyimm Allahıma şükürler olsun bunu yazmayı nasip etti bana..10.güne göre değerim nasıl sizce? Doktorum bugün yaptırdığımı bilmediği için henüz haberi yok, birazdan arayıp söylicem..Şu an çoooook mutluyum, inşallah sorunsuz devam eder..Darısı tüm haber bekleyenlerin başına

kuzum daha belli olmadımı???? bekle bekle çatlayacammm... çatlamış halimde hiiiiç güzel olmuyo gördüğün gibi

hayırlısı olsun canım bence süper değerin,,benimde 10.gün 95 çıkmıştı,inşallah güzel devam eder seninde

Ah cnmmm ah benimde cnm coook sigara ustyr transfer gunundn once birakrm bugun 5.gun ama esim iciyr ve cnm istiyor yaaa kizlar ne yapsak bu sigara isini cnm sikiliyr:18::18:

ben bırakamadım yaaaa hala içiyorum. nasıl bırakıcam hiç bilmiyorum öyle zor ki. bırakırsam da çok strese giricem o da kötü etkileyecek. püfff ((

canımmm tebrik ederim.. Allah kucagına almayı nasıp etsın inşallah...

kuzum daha belli olmadımı???? bekle bekle çatlayacammm... çatlamış halimde hiiiiç güzel olmuyo gördüğün gibi

cnmm yaaaaaaaaa sen ne kadar komik bir insansın güldürdün walla beni t ederim ihtiyacm vardı evet bu kızlar bizi çatlatıçak ayyy ne rahatlar yaa varya bunlardan güzel anne olur bizim gibi değiller rahat kadınlar biz anne olunca dert sahibide oluruz ben 12. günü beklemicem daha 5 gun var o bile buyuyor gözumde elimdn gelse şimdi gidip kan vericem

tebrik ediyorum canim bence degerin cok iyi Allah kucagina almayi nasip etsin .....

topiği açar açmak böyle güzel bir haberi almak çok güzel :)
tebrik ederimmmmmmmmmmmm. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım senin adına üzüldüm.. ama yaşamadımız şeyler değil...
bunlarada alışıcaz..
kendını çabuk toparlarsın dondurulmuşlarınla devam edersin inşallah.. onlar sana ugurlu gelir ...

canıııımmmm tebrikkk ediyorummmm...çooook sevindimmmm...darısı bize inşallaaahhhhh....rabbim kucağına almayıda nasip etsin ...şimdi kutlayalım o zamannnn......:118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:...

Son düzenleme:

cok teeskür ederim canim insallah insallah hayirli olsun.....

merhaba arkadaşlar,nasılsınız?
akapunktur doktorum sıkı sıkı tembihledi tüp bebek yaptığını unutacaksın bu konuda konuşman yasak diye... o yüzden buraya bile uğramadım ama artık teste 2 gün kaldı çok heyecanlıyım...idrarda baksam mı diye şeytanlar dolanıyor kafamda,yapsam mı acaba...

karasu81 sen nasılsın,seninde az kaldı değil mi?

ben bırakamadım yaaaa hala içiyorum. nasıl bırakıcam hiç bilmiyorum öyle zor ki. bırakırsam da çok strese giricem o da kötü etkileyecek. püfff ((

cnm dert etme ama içmede tabiki bak kötü örnek ama benm yakın arkadş deli gibi elindeydi yaa o kadar kızdım ki ona tabii ben o zaman bebe düşnmüyrm atıp tutuyorm ben hayatta içmem diye sonra anladım ki bu işteki tek sır rahat olmak çok içme enazındn 1 ya da 2 taneyi geçme azönce eşimdn gizli ofisteki çekmecm de kalmış sigara eve almamıştm 2fırt çektim attım ve nefsim köreldi bir daha içmem zaten eşin biliyrmu senın içtiğini transfer sonrası bari biz bir ara buluşp kahve sigara molası yapalım forum da

merhaba arkadaslar demin ardilar neyazikki negativ yine olmadi neyapalim Allahtan hayirlisi olsun nasip deyilmis bidahaki sefere insallah Allahtan ümit kesilmezz dondurulmuslarla deniyecegiz yeni seneye.....

canım allahtan umut kesılmez sabırla 2 ay gecmesnı bekle tekrar dene suan senın durumunu anlıyorum ama bak hepımız destekcınız uzulme lutfennn((((((((((((((((

gerçektenmi yaa bizde bismillah transfrdn geldik hemen yazdık bebişleri aldım diye ee evde de durum aynı aman yapma aman kalkma aman dur heran aklımızdaki bu durum ee nasıl olucak şimdi sen nasıl geçirdin cnm zamanı peki neler yaptın neler duşundun biraz bize taktik ver bari ihtiyaç var buarada cnm benm 12. beklemicm 5 günm var ben kesin 10. gün yaptırıcam idrarda bakıcağına gidip kan versen ya daha kesin bak bir arkdş şimdi kan verdi 10. hamiş

merhaba arkadaslar demin ardilar neyazikki negativ yine olmadi neyapalim Allahtan hayirlisi olsun nasip deyilmis bidahaki sefere insallah Allahtan ümit kesilmezz dondurulmuslarla deniyecegiz yeni seneye.....

canım sneın adınada cok sevındımmmm ... aynen darısı basımızaaaa ınsss bende 2 ay sonra boyle sevıncemmm inşşş... rabbım herkseı sevındırsın senında saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın cnmmm :118:

süper rabbm kucağına da almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza diyorum inşallah bizde böyle güsel sonuç alırız cnm çekinme ara dr nu bunda ne var hem ne güsel bir hbr bize de dr dediğini hbr verirsen sevinirim en azından bilgimiz olur 10. gun hakkında hayrlı olsun

kızlar genetik sonuçlarım geldi 4 aydan sonra.çok mutluyum.6 tane embriyodan 3 embriyom geçmiş sınavı biri geçmeye çalışıyormuş biri de sınıfta kalmış.bu hafta başlıyorum tedaviye.inşallah tutar da mutluluğum katlanır.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…