kızlar şimdi sonucumu aldım.. Değerim 126 çıktı, hamileyimmAllahıma şükürler olsun bunu yazmayı nasip etti bana..10.güne göre değerim nasıl sizce? Doktorum bugün yaptırdığımı bilmediği için henüz haberi yok, birazdan arayıp söylicem..Şu an çoooook mutluyum, inşallah sorunsuz devam eder..Darısı tüm haber bekleyenlerin başına
kuzum daha belli olmadımı???? bekle bekle çatlayacammm...çatlamış halimde hiiiiç güzel olmuyo gördüğün gibi
Ah cnmmm ah benimde cnm coook sigara ustyr transfer gunundn once birakrm bugun 5.gun ama esim iciyr ve cnm istiyor yaaa kizlar ne yapsak bu sigara isini cnm sikiliyr:18::18:
kızlar şimdi sonucumu aldım.. Değerim 126 çıktı, hamileyimmAllahıma şükürler olsun bunu yazmayı nasip etti bana..10.güne göre değerim nasıl sizce? Doktorum bugün yaptırdığımı bilmediği için henüz haberi yok, birazdan arayıp söylicem..Şu an çoooook mutluyum, inşallah sorunsuz devam eder..Darısı tüm haber bekleyenlerin başına
kuzum daha belli olmadımı???? bekle bekle çatlayacammm...çatlamış halimde hiiiiç güzel olmuyo gördüğün gibi
canım üzülme rabbim sabır versin
bak maşallah senin iki kızın varmış iyiki onlar var sende inşallah HAMİLEYİM diye yazacağına inanıyoruz biz her zaman yanındayız seni çok seviyoruz çünkü sen çok güçlü bir annesin.....
ben bırakamadım yaaaa hala içiyorum. nasıl bırakıcam hiç bilmiyorum öyle zor ki. bırakırsam da çok strese giricem o da kötü etkileyecek. püfff((
merhaba arkadaslar demin ardilar neyazikki negativ yine olmadi neyapalim Allahtan hayirlisi olsun nasip deyilmis bidahaki sefere insallah Allahtan ümit kesilmezz dondurulmuslarla deniyecegiz yeni seneye.....
merhaba arkadaşlar,nasılsınız?
akapunktur doktorum sıkı sıkı tembihledi tüp bebek yaptığını unutacaksın bu konuda konuşman yasak diye... o yüzden buraya bile uğramadım ama artık teste 2 gün kaldı çok heyecanlıyım...idrarda baksam mı diye şeytanlar dolanıyor kafamda,yapsam mı acaba...
karasu81 sen nasılsın,seninde az kaldı değil mi?
merhaba arkadaslar demin ardilar neyazikki negativ yine olmadi neyapalim Allahtan hayirlisi olsun nasip deyilmis bidahaki sefere insallah Allahtan ümit kesilmezz dondurulmuslarla deniyecegiz yeni seneye.....
canıııımmmm tebrikkk ediyorummmm...çooook sevindimmmm...darısı bize inşallaaahhhhh....rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh...şimdi kutlayalım o zamannnn...... 118::118::118::118::118::118::118::118:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?