kızlar şimdi sonucumu aldım.. Değerim 126 çıktı, hamileyimmAllahıma şükürler olsun bunu yazmayı nasip etti bana..10.güne göre değerim nasıl sizce? Doktorum bugün yaptırdığımı bilmediği için henüz haberi yok, birazdan arayıp söylicem..Şu an çoooook mutluyum, inşallah sorunsuz devam eder..Darısı tüm haber bekleyenlerin başına
kızlar şimdi sonucumu aldım.. Değerim 126 çıktı, hamileyimmAllahıma şükürler olsun bunu yazmayı nasip etti bana..10.güne göre değerim nasıl sizce? Doktorum bugün yaptırdığımı bilmediği için henüz haberi yok, birazdan arayıp söylicem..Şu an çoooook mutluyum, inşallah sorunsuz devam eder..Darısı tüm haber bekleyenlerin başına
cnmm yaaaaaaaaa sen ne kadar komik bir insansın güldürdün walla beni t ederim ihtiyacm vardı evet bu kızlar bizi çatlatıçak ayyy ne rahatlar yaa varya bunlardan güzel anne olur bizim gibi değiller rahat kadınlar biz anne olunca dert sahibide oluruz ben 12. günü beklemicem daha 5 gun var o bile buyuyor gözumde elimdn gelse şimdi gidip kan vericem
gerçektenmi yaa bizde bismillah transfrdn geldik hemen yazdık bebişleri aldım diye ee evde de durum aynı aman yapma aman kalkma aman dur heran aklımızdaki bu durum ee nasıl olucak şimdi sen nasıl geçirdin cnm zamanı peki neler yaptın neler duşundun biraz bize taktik ver bari ihtiyaç var buarada cnm benm 12. beklemicm 5 günm var ben kesin 10. gün yaptırıcam idrarda bakıcağına gidip kan versen ya daha kesin bak bir arkdş şimdi kan verdi 10. hamiş
kızlar genetik sonuçlarım geldi 4 aydan sonra.çok mutluyum.6 tane embriyodan 3 embriyom geçmiş sınavı biri geçmeye çalışıyormuş biri de sınıfta kalmış.bu hafta başlıyorum tedaviye.inşallah tutar da mutluluğum katlanır.....
kızlar genetik sonuçlarım geldi 4 aydan sonra.çok mutluyum.6 tane embriyodan 3 embriyom geçmiş sınavı biri geçmeye çalışıyormuş biri de sınıfta kalmış.bu hafta başlıyorum tedaviye.inşallah tutar da mutluluğum katlanır.....
amin canım tebrik ederim rabbim tamammını erdirsin egunel halayi tekmi çekiyorsun hadi başlayalım64 64 64 64 64 64 52:
Merhaba sevinc hanim siz florans gayrettepede mi yaptirdiniz dr kim acababenim 3. denemeydi bu sefer...ve sorunumuz eşimde.... bende bir sorun yok, her 2 seferde de blastosis konuldu doktor kesin olacak gözüyle bakıyordu ama olmadı...ve bir cevap veremediler negatif çıktığında... bir arpa boyu yol almadan 3.ye başlamak istemedim... 2ay önceden akapunktura gittim,iş beyinde bitiyor diye... gerçekten çokiyi geldi ilaçlarını yan etkilerini hiç yaşamadım (sebepsiz yere ağlıyordum falan) ama doktor ilk günden söz verdirtti bebekle ilgili birşey düşünmek yok... tedavide olduğunu konuşmak yok...buna kafa yormak,vücudunu dinlemek yok diye... bol bol kitap oku,gez keyfine bak dedi.elimden geleni yaptım bende... ama kendimi dinlemedim desem yalan olur,dinlemeye başlar başlamaz bir meşgale buldum hemen :)))
transfer sonrası arkadaşlarım eşim oldu yanımda hep...yalnız kalmamaya çalıştım...ama hasta muamelesi yaptırmadım kendime....
tabii bugün 8.gün:)) artık sonuna geliyoruz heyecan başladı... bana test günü olarak cumartesiyi verdiler yani 10.günü. acaba yarın gitsem kanda çıkar mı,9.günde? sanırım seninle aynı gün öğreneceğiz,inşallah yeni yıla çok mutlu gireriz....
bu arada hazırlıklı olayım diye araştırmamı yaptım yücel karaman var brüksel tıp merkezinde çok çokiyi bir doktormuş,olumsuz olursa ona gideceğim...
sensin komikkk taammııııcanım napalım valla gülmek pozitif olmak en iyisi moralleri yüksek tutalım istiyorummm...10.gün yaptır testi çıkar...aslında test yaptırmana gerek yok ben deyivereyim sana hamilesinnnn...boşuna kan verme diye diyorum...
benim 3. denemeydi bu sefer...ve sorunumuz eşimde.... bende bir sorun yok, her 2 seferde de blastosis konuldu doktor kesin olacak gözüyle bakıyordu ama olmadı...ve bir cevap veremediler negatif çıktığında... bir arpa boyu yol almadan 3.ye başlamak istemedim... 2ay önceden akapunktura gittim,iş beyinde bitiyor diye... gerçekten çokiyi geldi ilaçlarını yan etkilerini hiç yaşamadım (sebepsiz yere ağlıyordum falan) ama doktor ilk günden söz verdirtti bebekle ilgili birşey düşünmek yok... tedavide olduğunu konuşmak yok...buna kafa yormak,vücudunu dinlemek yok diye... bol bol kitap oku,gez keyfine bak dedi.elimden geleni yaptım bende... ama kendimi dinlemedim desem yalan olur,dinlemeye başlar başlamaz bir meşgale buldum hemen :)))
transfer sonrası arkadaşlarım eşim oldu yanımda hep...yalnız kalmamaya çalıştım...ama hasta muamelesi yaptırmadım kendime....
tabii bugün 8.gün:)) artık sonuna geliyoruz heyecan başladı... bana test günü olarak cumartesiyi verdiler yani 10.günü. acaba yarın gitsem kanda çıkar mı,9.günde? sanırım seninle aynı gün öğreneceğiz,inşallah yeni yıla çok mutlu gireriz....
bu arada hazırlıklı olayım diye araştırmamı yaptım yücel karaman var brüksel tıp merkezinde çok çokiyi bir doktormuş,olumsuz olursa ona gideceğim...
inşallah deiğin gibidir durum hamileymdir ağzıma almak istemiyorum ama sanki bugun farkılı sancm var adet gibi ama umrumda değil cnm napim beklicez gununu yapıck birşey yok herşey takdiri ilahi ne yazılıysa anlımzda onu görücez geride boş dünya tiyatro sahnesi gibi gelir bana hep kadern de yazılı olanı oynuyor insanoğlu ölüm vakti gelene kadar belki de bizim kaderimz de hiç anne olmak yok rabbm biliyor biz elimzdn geleni yapıyoruz teslim oldum ben yaradana inanıyrm biryandan da hepimz anne olucaz vakti geldiğin de salı yaptırcm ben de kesin kararlıym 10.gun de çıkıyr nasılsa sonuç bir de benm sol göğsüm de arada elektrk çarpması gibi acı var birde göğslerimde küçük küçük bezeler geldi dün gece elime eeee dr hanım ne dersin sen şimdi buduruma hadi yaz bakalım :26::26:
yazdıklarına aynen katılıyorum canımcım.rabbim bilir...valla şekerim tek kasıkta ağrı duydumda tek göğüste ilk kez duyuyorum yaniiii...tıp bu konuya cevap veremiyooo şu an...göğüslerdeki şişlik ve oluşabilecek değişiklikleri çok ciddiye alma...kullandığımız ilaçlar önce göğüslerde etki gösteriyo...bende de öyle oldu silikon taktırmış gibiydim güzel olmuştu ama... bi belirti değil anlayacağın...zaten belirtilere kafa yorup inceleme kendini...inan belirtisi olanda olmayanda hamile kalabiliyor çok gördüm topikte...
cnm ben ce içimzde en doğru olanı sen yapmşsın bizde bebişle yatıp bebişle kalkıyrz ah uh ay batma oldu yok kasığıma sancı girdi oooo daha neler neler hımmm bence sen yarın yaptır ah be cnmm benm daha salı gunu 10. gunm olucak inşallah sen bendn önce anne oluyrm yazıcksın arkanda da biz gelicz sırası ile inşallah hepimz anne olucaz rabbim bize başkalarının evlatlarına özendirmesin diyorum başka kadınların yaşadığı rabbimin mucizesine özendirmesin bizde yaşayalım annelik duygusunu inşallah sen yarn kan ver bize de hbr ver
ozman sana kocaman basarıalr canımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))) ıns tutar cnm benımmm dualarımızı eksık etmıyoruz ınss...
MAŞALLAH canım ne güzel bir haber buuu...çok sevindimm..tedavin hayırlı bebekli olsun inşallahhhh...
Merhaba sevinc hanim siz florans gayrettepede mi yaptirdiniz dr kim acaba
kızlar yenı birsey ogrendım yapmak ıstersenız tabı sizinle paylasmak ıstıyorum....
önce dileğimizi soyluyoruz sonra 2 rekat namaz kılıyoruz sonra tesbıhde 3 kullahu ahad ve 1 kerede fatiha okuyoruz her boncuk 1 sayılacagına gore 100 kere okumamız lazım sonra o tesbihi
kıbleye dogru asıyoruz dılegımız gerceklestıgı zaman 40 kişiye dagıtıyoruz. ben daha yapmadım yenı yılda tedavıye baslarken bebgım ıcın yapıcam esımde benle bırlıkte yapıcak. sızınlede paylasmak ıstedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?