kızlar güzel mesajlarınız için çooook teşekkür ederim...halay için deeee !!! harikasınız :) doktorla görüştüm, 10.güne göre gayet güzel bir değer dedi, cumartesi tekrarlıycaz inşallah katlanarak artar.
bir çok dış gebelik yaşadığım için biraz korkuyorum, allahım inşallah sağlıkla devam etsin bu yolculuğumuz..
listede adımı görünce hala inanamıyorum
:)))) ne kadar dikkat etsemde bende yapıyorum bunları aslında:))) kasıklarımda adet ağrısı var mesela,hoşuma gidiyor hamileliktendir diye... doğru söylüyorsun yarın baktırabilirim kanda aslında... bir de eşimle gitmek istemiyorum bu sefer teste,ikimiz boynubükük çıkıyoruz hastaneden ona yaşatmak istemiyorum yine negatif olursa... yarın bir bahaneyle çıkıp yaptırıyım diyorum :)))) dediğin gibi inşallahhhh hepimiz anne olucaz :)) aslında şöyle düşünüyorum birgün hepimiz anne olacağız ama kimimizin yolu kısa kimimizin yolu biraz daha uzun... ama biz bu yolu yürümeye başladık bile,giderek bebişlerimize yaklaşıyoruz,ilerde bugünleri geride bırakarak hatırlayacağız...hiçbirzaman acabaanne olamayacakmıyım diye düşünmedim,demek ki benim sabırlı olmam gerekiyor diye düşünüyorum,herzaman sabırsız biri olmuşumdur,bunu bu yüzden yaşıyorum demek ki diyorum.... sende içini ferah tut,iyi şeyler düşün....
hatta bebeğimin çeyizini bile yapıyorum,yatağına ve hastane çıkışına takım battaniye seti bile yaptım,belki ikisinde tutar diye hastane çıkışına 2 adet battaniye hazırladım:)))))
kızlar genetik sonuçlarım geldi 4 aydan sonra.çok mutluyum.6 tane embriyodan 3 embriyom geçmiş sınavı biri geçmeye çalışıyormuş biri de sınıfta kalmış.bu hafta başlıyorum tedaviye.inşallah tutar da mutluluğum katlanır.....
haaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaakomiksin işte dedim sana silikon gibi olmuş haklısın da ben bunu belirtimi diye sormadım ki sadece korktum ilaçların yan etkisi ile farklı bir durum yaşamaym allah korusun ocak 12 de tam bir yıl için de 4 kutu gonal f ve daha bir sürü hormon iğneleri aşılama 2 tup deneme rabbm bizi kötü hastlklardn korusun inşallah ay işte böyle cnm cım
Bunu benn yapptımm tesbihimm asılıı..Eğerr olursaa kargoylaa önce egunalımaaa sonrada isteyn herkeze yolıcamm vallaaa..Ahhtımmm varrrrrrrrrrr...
kızlar bizim nazlı matruşkacık gitti galiba kan vermeye m ettim walla ah ahhhhhhhhhh bir gelsin salı günü ben hiç sizi böyle merakta bırakmıcam merkez açılıkcak ben hop içeri düşücem hemen sabhn köründehbr vericem sizeeeeeeee
Simdi aradilar degerim 13. Cumartesi tekrarlanacak ama articani sanumam bu deger cok dusuk
Bunu benn yapptımm tesbihimm asılıı..Eğerr olursaa kargoylaa önce egunalımaaa sonrada isteyn herkeze yolıcamm vallaaa..Ahhtımmm varrrrrrrrrrr...
aferin sanaaaaa takdir ettim bakkk...bizede yazık dimi amaaaa...bekle bekle şiştik ya hu:86::82:
Simdi aradilar degerim 13. Cumartesi tekrarlanacak ama articani sanumam bu deger cok dusuk
selamlarrrrr herkeseeeeee
selamm cnmmmm nasılsınnnnn :)
selam canımm .... nasılsın...
selamlarrrrr herkeseeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?