iyiyim canım 1-2 gündür uyuklamalarım basladı onun dısında ıyıyım sen nasılsın
way annecik nasılsın buarada senın deger ne oldu gecen diyrdun ablandı galiba senındegere yakın ikiz olan dimi varmı bebişte çoğalma cnm
çok şukur cnm ıyıımmm bugun ıyı haberler aldık 1 tane harıc o yuzden ıyı haberler geldıkce bızde cok ıyı oluyoruz ....
büyük gün, büyük hüsran..sonucum negatif. deger 0,100.. uff yaa
kızlarrrr
eve geldim 1 saat oluyo opu süper geçti ağrı kesici bile almıyorum uyudum uyandım herşey bitmiş şok oldum:)
hastane ekip süper ötesi çok ama çok memlun ayrıldım yarın bilgi vercekler embiriyolarla ilgili herşeyin çok iyi göründüğünü şansımızın yüksek oldugunu söylediler
tabiki olması şu dünyada istediğim en önemli şey ama o kadar memlun kaldım ki hastane ve ekipten analatamam bakalım artık dualarınızı esirgemeyin..çok heycanlıyım
kızlarrrr
eve geldim 1 saat oluyo opu süper geçti ağrı kesici bile almıyorum uyudum uyandım herşey bitmiş şok oldum:)
hastane ekip süper ötesi çok ama çok memlun ayrıldım yarın bilgi vercekler embiriyolarla ilgili herşeyin çok iyi göründüğünü şansımızın yüksek oldugunu söylediler
tabiki olması şu dünyada istediğim en önemli şey ama o kadar memlun kaldım ki hastane ve ekipten analatamam bakalım artık dualarınızı esirgemeyin..çok heycanlıyım
doktorum daha gormedıkı haftaya persembe cagırdı bızı kalp atıslarını dınlemeye gıtcez
ben uyuklamaktan yenı kendıme gelıp baktım okumadım sayfaları ama yeni hamişleri tebrik ediyorum Allahım kucagınıza almayıda nasıp etsin sağlıkla
ayyyyyyy ayyyyyyyyyyyyy süper ben de istiyorum ben de inşallah dua et ne olur bize bol bolll çok sevndim inşallah 2 tane pıtırcık bulursun karşın da şok olursun ailece:111:
uykucu senıııııDDD evet cnm guzel haberler var ama kotu haberlerde var ıste kader bu olsa gerek kımılerı sevınırken kımılerı uzuluyor hayat yapacak bısye yok malesefff ....
kızlar şimdi sonucumu aldım.. Değerim 126 çıktı, hamileyimmAllahıma şükürler olsun bunu yazmayı nasip etti bana..10.güne göre değerim nasıl sizce? Doktorum bugün yaptırdığımı bilmediği için henüz haberi yok, birazdan arayıp söylicem..Şu an çoooook mutluyum, inşallah sorunsuz devam eder..Darısı tüm haber bekleyenlerin başına
kızlar yenı birsey ogrendım yapmak ıstersenız tabı sizinle paylasmak ıstıyorum....
önce dileğimizi soyluyoruz sonra 2 rekat namaz kılıyoruz sonra tesbıhde 3 kullahu ahad ve 1 kerede fatiha okuyoruz her boncuk 1 sayılacagına gore 100 kere okumamız lazım sonra o tesbihi
kıbleye dogru asıyoruz dılegımız gerceklestıgı zaman 40 kişiye dagıtıyoruz. ben daha yapmadım yenı yılda tedavıye baslarken bebgım ıcın yapıcam esımde benle bırlıkte yapıcak. sızınlede paylasmak ıstedım.
canım çok sevindim aynı gün transferimiz olmuştu tebrik ediyorum ayyyy şimdi çok heyecanlandım benimde 10.günüm ama test yapmaya cesaretim yok sadece adet sancılarım var
kızlarrrr
çok teşekkürler tulincim, evet aynı gündü transferimiz..ben bekleyemedim bugün yaptırdım, sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım..inşallah senin bebişin de tutunmuştur sana sımsıkı..belirtilere hiç kafanı takma, benim de adet sancılarım ve müthiş şişkinliğim var.
bişey sorcam kanaman falan oldumu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?