2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şukur cnm ıyıımmm bugun ıyı haberler aldık 1 tane harıc o yuzden ıyı haberler geldıkce bızde cok ıyı oluyoruz ....

ben uyuklamaktan yenı kendıme gelıp baktım okumadım sayfaları ama yeni hamişleri tebrik ediyorum Allahım kucagınıza almayıda nasıp etsin sağlıkla

kızlarrrr
eve geldim 1 saat oluyo opu süper geçti ağrı kesici bile almıyorum uyudum uyandım herşey bitmiş şok oldum:)
hastane ekip süper ötesi çok ama çok memlun ayrıldım yarın bilgi vercekler embiriyolarla ilgili herşeyin çok iyi göründüğünü şansımızın yüksek oldugunu söylediler
tabiki olması şu dünyada istediğim en önemli şey ama o kadar memlun kaldım ki hastane ve ekipten analatamam bakalım artık dualarınızı esirgemeyin..çok heycanlıyım

hayırlı olsun canım inş. pozitif haberlerinide verirsin buradan

inşş çok guzel embiriyoların olur cnm benım dıkkat et kendıne dınlen sımdı çokk gecmsı olsunnn ıns butun yumurtaların tutarrr hemsı bebıs olurrrr

doktorum daha gormedıkı haftaya persembe cagırdı bızı kalp atıslarını dınlemeye gıtcez

ayyyyyyy ayyyyyyyyyyyyy süper ben de istiyorum ben de inşallah dua et ne olur bize bol bolll çok sevndim inşallah 2 tane pıtırcık bulursun karşın da şok olursun ailece:111:

ben uyuklamaktan yenı kendıme gelıp baktım okumadım sayfaları ama yeni hamişleri tebrik ediyorum Allahım kucagınıza almayıda nasıp etsin sağlıkla

uykucu senııııı DDD evet cnm guzel haberler var ama kotu haberlerde var ıste kader bu olsa gerek kımılerı sevınırken kımılerı uzuluyor hayat yapacak bısye yok malesefff ....

canım çok sevindim aynı gün transferimiz olmuştu tebrik ediyorum ayyyy şimdi çok heyecanlandım benimde 10.günüm ama test yapmaya cesaretim yok sadece adet sancılarım var

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 3 ziyaretçi)

su1838, sevinc1979, narsude, tulin26, cann82, turginur, ecrin_mert, atasehir, elifertoygurci, avukathb, karasu81, matricaria, sedmus

DUYAN GELMİŞ

bende yapıyım ya bugun

canım çok sevindim aynı gün transferimiz olmuştu tebrik ediyorum ayyyy şimdi çok heyecanlandım benimde 10.günüm ama test yapmaya cesaretim yok sadece adet sancılarım var

çok teşekkürler tulincim, evet aynı gündü transferimiz..ben bekleyemedim bugün yaptırdım, sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım..inşallah senin bebişin de tutunmuştur sana sımsıkı..belirtilere hiç kafanı takma, benim de adet sancılarım ve müthiş şişkinliğim var.

büyük gün, büyük hüsran..sonucum negatif. deger 0,100.. uff yaa

nasıl üzüldüğünü tahmin ediyorummm...rabbim en kısa zamanda meleğine kavuştursun seniii

ben demiştim sanaaa kolay oluyo diyeeeee...geçmiş olsun kuzummm...şimdi sıra kaçı döllenecek onun haberini almaya geldi...yarıııınnnn gelsin artıkkk....

bişey sorcam kanaman falan oldumu hiç

Kizlar azonce dr umla gorustm dedimki bende 10.gun baktiricm degerime hbrniz olsun bana nir firca atti sakin haaa belli olmaz dedi hi hii cok bilmisler eee dedim bemin arkadslarim var 10.gun yaptirdi sonc pozitf cikti bak biz 10.gun belli olsa delimiyz sizi 2gun fazla bekletelim sen iyice ciktin yoldan kizim hamile kalicaksin sonra arayip durucksin ne zaman dogurucm diye sabir birazck dedi cok guldumm tlfnu kapatnca dr umu cildirttim sonunda adama verdugim paranin hakkini fazladyla aliyrm walla nekadar ayip dimi yaptigim Onlar istwdiklerini desin inatla12.gun diye bana ne ben baktrcm 10.gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…