2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı olsun canım inş. pozitif haberlerinide verirsin buradan
sağol canım Allah meleğini sağlıcakla dogurmayı nasip etsin peşindende biz gelelim :)

inşş çok guzel embiriyoların olur cnm benım dıkkat et kendıne dınlen sımdı çokk gecmsı olsunnn ıns butun yumurtaların tutarrr hemsı bebıs olurrrr
aminnnnn tamam canım dinleniyorum şimdi aslında ben transferi çok merak ediyorum yarın inş.güzel sonuçlar için ararlar:18:

ben 9. gün baktırdım tabı doktorumu aramadım o inatla 12.günü bekle dedi 12.gün tekrar baktırdım

Cnm cim dr unla girustnmu bilgi verdinmi degerini ben az once 10. Gun yaptiricm dedim firca yedimM ettim dr un ne dedi sana bilgi verrsen sevinirmcnm

karasu çok güldürdün beni ben 10.gün yaptırdım ama benimki 5.gün transferi diye duramadım..seninki kaçıncı gün transferiydi? sen yine doktorunu dinlemeye çalış, biliyorum en zor kısmı beklemekkk

ben demiştim sanaaa kolay oluyo diyeeeee...geçmiş olsun kuzummm...şimdi sıra kaçı döllenecek onun haberini almaya geldi...yarıııınnnn gelsin artıkkk....[/QUOTE]
evet yaa dinlenme odasında direkt sen geldin aklıma canım benim senin sayende moralli girdim içeriye kesinlikle haklıymıssın
bi yarın olsaaaa :) çatlıcam meraktan

ben de onu takmıştım kafaya son günlerde, şimdilik hiç kananam olmadı canım..herkeste tutunma kanaması olacak diye bişey yok demek ki

ewt canım ya şimdi o kadar heyecanlandımkı anlatamam benimde bastosist transferim olmuştu normalde bugun çıkmsı gerekiıyor bildiğim kadarıyla cesaretine hayran kaldım valla ama ben çok korkuyorum tüm samimiyetimle söylüyorum haberini duyunca kendim kalmış kadar sevindim bide listeden senide takip edıyordum hamıle listesinde görünce çok mutlu oldum valla benimde şuanan kadar herhangi bir kanamam olmadı eşim 2 gündür beni sıkıştırıp duruyo idrar testi yaptırmak istiyor yok diyorum of 2 gün daha beklicem heralde (((((

karasu çok güldürdün beni ben 10.gün yaptırdım ama benimki 5.gün transferi diye duramadım..seninki kaçıncı gün transferiydi? sen yine doktorunu dinlemeye çalış, biliyorum en zor kısmı beklemekkk

canım yanlıs anlamazsan 10. gün degerin kactı????? benimde 5.embriyo transferi 9.gün 195,2 12.gün 678,2 idi

ben 9. gün baktırdım tabı doktorumu aramadım o inatla 12.günü bekle dedi 12.gün tekrar baktırdım

Himmm yani simdi ben de 9.gun baktirabilirmiym acaba adam hakkli galiba ben delirdim bu tedavilerleNeyse bn 10.gun baktrayim dediki belli olmaz bosyere canin sikilir ee peki sen sinradn soyledinmi baktrdin erken

Cnm cim dr unla girustnmu bilgi verdinmi degerini ben az once 10. Gun yaptiricm dedim firca yedimM ettim dr un ne dedi sana bilgi verrsen sevinirmcnm

dr umla konuştuğumda sabırsız insan dedi önce :) değerin iyi, cumartesi tekrarlayıp haber ver, en az ikiye katlanması gerekli dedi

Himmm yani simdi ben de 9.gun baktirabilirmiym acaba adam hakkli galiba ben delirdim bu tedavilerleNeyse bn 10.gun baktrayim dediki belli olmaz bosyere canin sikilir ee peki sen sinradn soyledinmi baktrdin erken

12.gün aradıgımızda dayanamadım 9.günde yaptırdım dedim bişey demedi 2değeride sordu tebrikler dedi

yap cnm benım bende baska sayfadaydım ordada var tup bebek yorumları orayı okuyordum ama burası kadar hareketlı degıl

benim 10.gün değerim 126 çıktı ataşehircim, şimdi heyecanla cumartesi gününü bekliyorum..senin değerlerin süper maşallah, bana ikiz gibi geliyor

doktorum tek diyor 5.gün embriyosu diye yuksekmiş ama haftaya ultrasonda kalp atıslarını dinliyecez varsa öyle birşey öğrencez bakalım

Walla bnde tepinerek guldum bizm sekreterle esim firladi odama dustum sanmislar:118:benim bebelerim seninkinden 2gun kucuk 3.gun transferi himmm simdi kaldim ben ayol butun 10.gun test yapn annecikler yaw hepinizin bebeleri5.gun transferimi bilgn icin t ederim annecik

haha :)))) supersın cnmmm :)

bence idrar testi yapma canım, ben dün gece yaptım negatif çıktı, silik çizgi bile yoktu düşün yani..boşu boşuna canını sıkma..ben de sana hep baktım listeden, transfer arkadaşım diye :) canı gönülden diliyorum ki sen de güzel haberler al, hamile listesinde yanıma gel.. bak bugün bitti sayılır, 1 güncük daha sık dişini gününde yaptır , kocaman bir değer görüp daha da mutlu olursun inşallah..ama eğer beklemek seni çok strese sokuyorsa da yaptır gitsin derim, 5.gün olduğumuz için gebelik varsa çıkıyor çünkü

benim 10.gün değerim 126 çıktı ataşehircim, şimdi heyecanla cumartesi gününü bekliyorum..senin değerlerin süper maşallah, bana ikiz gibi geliyor

canım tebrik ediyorum işşallah ALLAH kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bi şekilde.hamile haberleri beni çok mutlu edio bana umut oluosunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…