- 13 Mayıs 2010
- 638
- 9
- 96
sağol canım Allah meleğini sağlıcakla dogurmayı nasip etsin peşindende biz gelelim :)hayırlı olsun canım inş. pozitif haberlerinide verirsin buradan
aminnnnn tamam canım dinleniyorum şimdi aslında ben transferi çok merak ediyorum yarın inş.güzel sonuçlar için ararlar:18:inşş çok guzel embiriyoların olur cnm benım dıkkat et kendıne dınlen sımdı çokk gecmsı olsunnn ıns butun yumurtaların tutarrr hemsı bebıs olurrrr
Kizlar azonce dr umla gorustm dedimki bende 10.gun baktiricm degerime hbrniz olsun bana nir firca atti sakin haaa belli olmaz dedi hi hii cok bilmislereee dedim bemin arkadslarim var 10.gun yaptirdi sonc pozitf cikti bak biz 10.gun belli olsa delimiyz sizi 2gun fazla bekletelim sen iyice ciktin yoldan kizim hamile kalicaksin sonra arayip durucksin ne zaman dogurucm diye sabir birazck dedi cok guldumm tlfnu kapatnca dr umu cildirttim sonunda adama verdugim paranin hakkini fazladyla aliyrm walla nekadar ayip dimi yaptigim Onlar istwdiklerini desin inatla12.gun diye bana ne ben baktrcm 10.gun
sağol canım Allah meleğini sağlıcakla dogurmayı nasip etsin peşindende biz gelelim :)
amin canımmmmmmmmmm
çok teşekkürler tulincim, evet aynı gündü transferimiz..ben bekleyemedim bugün yaptırdım, sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım..inşallah senin bebişin de tutunmuştur sana sımsıkı..belirtilere hiç kafanı takma, benim de adet sancılarım ve müthiş şişkinliğim var.
Kizlar azonce dr umla gorustm dedimki bende 10.gun baktiricm degerime hbrniz olsun bana nir firca atti sakin haaa belli olmaz dedi hi hii cok bilmislereee dedim bemin arkadslarim var 10.gun yaptirdi sonc pozitf cikti bak biz 10.gun belli olsa delimiyz sizi 2gun fazla bekletelim sen iyice ciktin yoldan kizim hamile kalicaksin sonra arayip durucksin ne zaman dogurucm diye sabir birazck dedi cok guldumm tlfnu kapatnca dr umu cildirttim sonunda adama verdugim paranin hakkini fazladyla aliyrm walla nekadar ayip dimi yaptigim Onlar istwdiklerini desin inatla12.gun diye bana ne ben baktrcm 10.gun
ben de onu takmıştım kafaya son günlerde, şimdilik hiç kananam olmadı canım..herkeste tutunma kanaması olacak diye bişey yok demek ki
karasu çok güldürdün beniben 10.gün yaptırdım ama benimki 5.gün transferi diye duramadım..seninki kaçıncı gün transferiydi? sen yine doktorunu dinlemeye çalış, biliyorum en zor kısmı beklemekkk
ben 9. gün baktırdımtabı doktorumu aramadım o inatla 12.günü bekle dedi 12.gün tekrar baktırdım
Cnm cim dr unla girustnmu bilgi verdinmi degerini ben az once 10. Gun yaptiricm dedim firca yedimM ettim dr un ne dedi sana bilgi verrsen sevinirmcnm
Himmm yani simdi ben de 9.gun baktirabilirmiym acaba adam hakkli galiba ben delirdim bu tedavilerleNeyse bn 10.gun baktrayim dediki belli olmaz bosyere canin sikilir ee peki sen sinradn soyledinmi baktrdin erken
canım yanlıs anlamazsan 10. gün degerin kactı????? benimde 5.embriyo transferi 9.gün 195,2 12.gün 678,2 idi
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 3 ziyaretçi)
su1838, sevinc1979, narsude, tulin26, cann82, turginur, ecrin_mert, atasehir, elifertoygurci, avukathb, karasu81, matricaria, sedmus
DUYAN GELMİŞ
bende yapıyım ya bugun
benim 10.gün değerim 126 çıktı ataşehircim, şimdi heyecanla cumartesi gününü bekliyorum..senin değerlerin süper maşallah, bana ikiz gibi geliyor
karasu çok güldürdün beniben 10.gün yaptırdım ama benimki 5.gün transferi diye duramadım..seninki kaçıncı gün transferiydi? sen yine doktorunu dinlemeye çalış, biliyorum en zor kısmı beklemekkk
benim 10.gün değerim 126 çıktı ataşehircim, şimdi heyecanla cumartesi gününü bekliyorum..senin değerlerin süper maşallah, bana ikiz gibi geliyor
büyük gün, büyük hüsran..sonucum negatif. deger 0,100.. uff yaa
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 3 ziyaretçi)
su1838, sevinc1979, narsude, tulin26, cann82, turginur, ecrin_mert, atasehir, elifertoygurci, avukathb, karasu81, matricaria, sedmus
DUYAN GELMİŞ
bende yapıyım ya bugun
ewt canım ya şimdi o kadar heyecanlandımkı anlatamam benimde bastosist transferim olmuştu normalde bugun çıkmsı gerekiıyor bildiğim kadarıyla cesaretine hayran kaldım valla ama ben çok korkuyorum tüm samimiyetimle söylüyorum haberini duyunca kendim kalmış kadar sevindim bide listeden senide takip edıyordum hamıle listesinde görünce çok mutlu oldum valla benimde şuanan kadar herhangi bir kanamam olmadı eşim 2 gündür beni sıkıştırıp duruyo idrar testi yaptırmak istiyor yok diyorum of 2 gün daha beklicem heralde(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?