evet yaa dinlenme odasında direkt sen geldin aklıma canım benim senin sayende moralli girdim içeriye kesinlikle haklıymıssın
bi yarın olsaaaa :) çatlıcam meraktan
Himmm yani simdi ben de 9.gun baktirabilirmiym acaba adam hakkli galiba ben delirdim bu tedavilerleNeyse bn 10.gun baktrayim dediki belli olmaz bosyere canin sikilir ee peki sen sinradn soyledinmi baktrdin erken
canım tebrik ediyorum işşallah ALLAH kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bi şekilde.hamile haberleri beni çok mutlu edio bana umut oluosunuz...
Ben ilk deneyimimi anatoliada yaptırdım çok memnun olanda var bana herşey pozitif dendi ve çok güven verildi transferimde iyiyidi çokta dikkat ettim ama sonuç negatif oldu çok memnun olanlarda var ama benim güvenim sarsıldı o denli ümit verip sonucun negatif çıkması birde sonra ki ilgisizliklerinden parayı aldıktan sonra herşey bitiyor emriyo dondurmasına yüzde 70 dediler şimdi çok az şans veriyolar.
büyük gün, büyük hüsran..sonucum negatif. deger 0,100.. uff yaa
kızlaaarrr ben geldim.hamiş hebrler artmış yine maşallaaaaah.çooook sevindim.
negatif sonuç alan arkadaşlarımada geçmiş olsun diyorum.Allah büyük ve inşallah en kısa zamanda bebekleri olcakkk.umudumuzu yitirmeyelim ...
hoşgeldiiiiinnnnn cicimmmm....
yarın da olur canım sen içini ferah tut..bu süreçte asıl olan şeyyy beklemekkk...en başından beri bişeyleri bekliyoruz..biri bitiyor diğeri başlıyor...yumoşlardan güzel haberler gelecek inşallahhhh...
sen tozuttun amaaaa...yok artık 9.günmüş bekle şekerimmm...erken öğrenenlerin haberini aldıkça gaza geliyorsun...sabret en az 10.gün olsun taammıııı
çok teşekkürler canım, darısı senin ve tüm isteyenlerin başına..her zaman umutlu olalım
arkadaşım...
işlerını yaptınmı... sabahtan berı lak lak...
yookk şekerimmm nerdeeee...tam işe başlayacam elektrikler gitti. bahanesiyle işleri serdim bugün yarında anneme gidecem öylece kaldı yaniii..neyseki laptop un şarjı vardı topikten ayrılmadım kendimi topiğe adadım bugün resmen...arada ufak tefek işlerimi yaptım canımmm...yemek işi bitti neyseki...sen yapıyosuuuunnnn
sağol bebişimmmmmm.yakalayamıyorum sayfaları maşallah 10 ar 10 ar gidiyo.zuzudan haber gelmedi daha bende adet olamadım bi türlüüüü.bekliyorummm.
demekki herşey kısmet.
ayy napım canım.. takılıyorum ole..
akşam şirketın yılbaşı partısı var... onu beklıyorum...
çok kalmıcam zaten şirket bahçesınde bı şeyler atıştıtıp gıdıcem...
ohh yarında yırttın iştenn...
sen harikasın aynen dr um gibi sen de at fırça oldu be binin tepemeşaka bir yana haklısın cnm ben çıldırdım ve eşimi de çıldırttım o ben dn heyecnlı bu sefer yaa inşallah olsun babacım anneyi bırakmayın diye karnımı seviyr sindirelle hayatı var evde ay salı gunu olmazsa kül kedisi olucam yok yok kibritci kız gibi olucm acısını çıkarıcaklar benden bu delirmenın ve nazlanmanın tamam kanki beklicem salıyı hatta karar değiştirdim 11. gun yaptırayımda kimsenın hatrı kalmasın orta yolu buldum ben de yaşasın :82::82:
bu durumda en deli ben oluyorum yarın 8.günüm test yaptırmak için çok erken oluyor :)))) ama bana verdikleri test tarihide 9.gün zaten.... bu işde bir acayiplik var????
ya sana bişi sormak istiyorum.senn tüplerin bağlandı mı?listede tüpleri yok yazıyoda benimde bağlandı ondan sordum:)bende 4. denememi bahçeci fulyada yaptırcam izmirden gelcem oraya senn doktorun kimdi?mustafa bahçeciden randevu aldım.nası bi yer çok merak ediyorum ilgililer mi yani?çok soru sordum yaa kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?