2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ilk yılbaşı partisini sen yapıyorsun topikteeee....kuzum bahçede bi taraflarınıza yel girmesinnnn aman dikkatttt üşütmeeee

ay inşallah öyledir yok yok ben de var bir tuhaflık bu bebeler dilime,:122: elime vurdu resmen yerime sığmıyorum :122:beni uyutsalar keşke diyorum haftaya kadar evet son kararım kesin çarşamba yaptırcm kimsenın hatrı kalmasın tabi benım sağıma soluma belli olmaz ohhh sen yemek işimi bitirmişsin ya önemli değil gerisini de tık dolaplara gitsin ortalık düzgün gözükür

bilmiyorumki tatlım iki gündür sabah akşam alıorum gelen giden yokkkk.bakalımmm.sen nettin gözüm.okudum sermişsin işleri.ohhh yatışşşş.öpüyorum datlummm

ilk yılbaşı partisini sen yapıyorsun topikteeee....kuzum bahçede bi taraflarınıza yel girmesinnnn aman dikkatttt üşütmeeee

ayy sormaa ... giricek bence..zaten çok üşüyorum..
sankı ben eglenceyı seven bı tıpın..bana dıyo bızım mud.. gelmıyomusun sen..kesın gelıyosun..sankı bensız olmaz....
poffff

canım yaa ne kadar güldürdün beni:)))aynen bende pozitif sonuç aldığım gün ne hale gelirim çok merak ediyom.hep aynı sahneleri yasamaktan.test yaptır negatif bi kaç gün sonra doktora git aaa nie olmadı oysaki herşey çok güzeldi falan filan.neyse artık bu tedavim farklı bi yerde olcak deişiklik olur belki.senn doktorun aral bey miydi?

yaa kızlar ben hiç kafamı toplayamıyorum resmen çöktüm moralim çok bozuldu 13 çok ama çok düşük bir değer cumartesiye kadar ne kadar yükselecek ki birde bana 2 tane embriyo transfer edilmişti resmen hiç tutmamış...

diyodun ya acaba ilaçlar yan etkimi yaptı diyeeee kesin yapmıııışşşş :119:...evet cicim yemekten kurtuldum en son aşamada da :104: kızartıcammm...olcek bitcek...hayıııııırrrr ben dağınıklığı dolaba tıkmam temiz titiz insanım bi kere...olduğu yerde öylece bırakırımmmm....

Sevinc ahnim acayiplik yok sayet florance gayrettepe yani benim dr orda bulent baysal yumurtama toplama gununu 0 sayarak 14. Gune tarih veriyoalr size dr sormustum ben ama gormediniz heralde insallah cok guzel hayirli bir sonuc alirsiniz

size cevap yazdım yukarda görmediniz sanırım:) doktorumuz murat çarak florance dan değil,florance da cenk bey de embriyoloğumuz... bu bizim 3.denememiz,dondurulmuş 3tane vardı,onları sabahtan çözdürüp izlediler 5-6saat kadar.2tanesini uygun bulup koydular birini elediler....

evet cnm benm dr aral bey ama artık ben onu değiştirmesem de o beni kesin değiştiricek eşime para vericekler irenbedn dondurlmş bebişler le bizi kapıya koyucaklar ben çıldırttım hepsini bana ne bana ne hep bu sefer oldu negatf olunca bana da aynı allah allah bişey olmuş kimyaslda kalmış allah allah acaba ne olmuş diyrm ben de yüzlerine sanki ben zevk almışım gibi bu sefer de olmaz sa ise ver elini istnbul umut tpbebek gerçi bu sefer olucak olmazsa irenbeyi basıcam :95::95:hele ben hep alsnckta bir özel labvtra gidiyorum iyice can ciğer olduk artk kadınla yaklaşık 20 aydır her ay ordayım birgün geçse hop kan vermeye ayol kanım kurudu 20 ayda:84:yani bir görsem haftaya ben pozitf bakın söz veriyorum size bayılıcammmmmmmmmmmm:111:

saol ya cwp için.bende 4 yıllık evliyim 2. yılımda halile kaldım hemde ikizdi kızlarım ama erken doğum yaptım 7 aylık biri 3 diğeri 7 gün yaşadı doğumda çok terslik yaşadım normal doğm yapmıştım ama içerde parça kalıo ve arkasından tekrar ameliyat 1 ay hastanede kaldım tabi tüpler tıkanmış ve bağlandı.sonrada tüp bebek işte.3 denemem negatif izmirde şimdide istanbul yolculuğu başlıcak.hayırlısı artık.seni çok tebrik ediyorum çok mutlu oldum ya inan.bizim içinde dua et...

ayy sormaa ... giricek bence..zaten çok üşüyorum..
sankı ben eglenceyı seven bı tıpın..bana dıyo bızım mud.. gelmıyomusun sen..kesın gelıyosun..sankı bensız olmaz....
poffff

sensiz olmaz tabiii şekerimmm artık ne kadar sevdirdiysen kendiniiii...sensiz olmuyo işteee...biraz durur gidersinnn...senin müdür kadındı dimiiii...ben müdürün karısıyım dediğimde öğrenmek durumunda kalmıştımmmm...aslında işyerinde kadın milleti birbirlerinden pek haz etmezler ama sen kendini sevdirmeyi başarmışsın...

bilmiyorumki tatlım iki gündür sabah akşam alıorum gelen giden yokkkk.bakalımmm.sen nettin gözüm.okudum sermişsin işleri.ohhh yatışşşş.öpüyorum datlummm

testte yaptırdın o da negatifff niye olmaz anlamıyorum gelse bir an önce başlasan sende...valla ben okuduğun gibi bugün bilgisayara yapıştım kızlara laf yetiştiriyorum...arada biraz evle ilgileniyorum ama topikten çıkmadım açık bıraktım arada yazıyorum arada işime bakıyorummm...tembelim bugün...amaaaannnn sefamız olsun dimiiii ama ...bi daha pislencek niye temizleyim ki

benimde doktorum aral beydi.zaten 3. denemede olmayınca kendi artık ddeğiştirmemizi önerdi mekan değişikliği ii olur falan dedi:)yoksa benden mi kurtulmak istedi bilmiombende sürekli arıodum hem adama soru soruom hem cvbı kendim weriodum.çok sewiodum aral beyi keşke olsaydı onla dewam etseydim ama olmadı işte.gerçi hala bişi olursa arıom onu saolsun cevaplıo her sorumu.umarım senin olu bu sefer.hepimiz sewiniriz burda.ben 27 ocakta gidiom istanbula bi görüşelim bakalım ne zaman uygunsa baslayalım yeni tedaviye.yaa artık bizde hamile olalım karnımız şişsin kocaman bu ilaçlardan şişio ya soruolar hamile misin ayyy kilo almıssın sinir oluom onlara

o sensin taammııııı kızıııııımmmm....inşallahhh hepimizin yüzü tez vakitte gülsünnn...

sen varya ölüyü bile güldürürsün kesin eşin ne kadar da şanşlı sana rabbim içindeki bu neşeyi hiç eksik etmesin dediğin gibi kanka cm en kısa zaman da hepimiz anne olalım yüzümz gülsün t ederim gerçekten şaka bir yana bugun beni çok güldürdün bebeklerin de ne kadar şanslı olduklarını bilselerde biran önce gelseler annelerine harikasın hep böyle umutlu ve neşeli ol inşallah wayyyyyy be amma edebiyat yaptım

ha ha ha sen bi de eşime sor beniiii...adam konuşmaz ağzından zor laf alırsın benim gibi karısı vaaarrrr yazııııııkkkk...çok konuştuğumu düşünüyor bende bugünkü konuşma limitimi sizinle doldurayım dedim adam gelince rahat etsinnnn...güzel sözlerin için sağol canım...ben seni değil göbüşünde yan gelip yatan bebeklerini güldürdüm bi kereee...

merhaba arkadaşlar
21/12 de 5 yumurtamın içinden oluşan 1 embriyom 2. gününde transfer edildi.
iki gündür bütün adet belirtilerimi yaşıyorum ve moralim çok bozuk azıcık ümidim vardı onu da kaybetmek üzereyim. hem belim ağrıyor hem karnım ağrıyor.

ooohhhh yat bebişim boşveeeer tabiki sefan olsun canımm.
bakalım gelse hemeennn başlıcam.inan iğneye başlayan yada opu olan sonuç bekleyen arkadaşlarıma gıpta ediyorum.Allah herkese bebişleer versin inşallah.

hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok benzer unutma...kötü düşünme lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…