ayy napım canım.. takılıyorum ole..
akşam şirketın yılbaşı partısı var... onu beklıyorum...
çok kalmıcam zaten şirket bahçesınde bı şeyler atıştıtıp gıdıcem...
ohh yarında yırttın iştenn...
eğer hamileysen ki inşallah öyledir...erken hamilelik belirtilerine sayende yenileri eklendi tıp dünyası seninle gurur duyuyoooo....ruhsal dengesizlik,panik atak vs...ay neyseki bize takılıyorsunda kendine getiriyoruz seniiiii....11.gün son kararınmı??? eminmisinnnn??? ya da kutuna gitmek istermisinnnn????
ay evet yaaa bende iki gündür mesaj yazıyorum ona ama hala haber yokkk...inşallahhh herşey yolundadır...transferide olup öyle katılacak diye umuyorum aramıza...ilacı kaç gün kullanacaksın adet olana kadarmı???
ilk yılbaşı partisini sen yapıyorsun topikteeee....kuzum bahçede bi taraflarınıza yel girmesinnnnaman dikkatttt üşütmeeee
:94::94:
kızlar bizim matruşşka dn hbr yok bayadır da yok ortalıkta inşallah iyi hbrle gelir bizlere ne bilim hamile olduğunu öğrenince belki bu kadar rahatlığın üzerine bir yerde bayılmıştır :94: ben kesin pozitf sonuç alsam yere yapışırım beni kazırsınız yerden artık eee bunye meselesi alışık değilki bizim bünye mutlu hbrlere
ilk yılbaşı partisini sen yapıyorsun topikteeee....kuzum bahçede bi taraflarınıza yel girmesinnnnaman dikkatttt üşütmeeee
ay inşallah öyledir yok yok ben de var bir tuhaflık bu bebeler dilime,:122: elime vurdu resmen yerime sığmıyorum :122:beni uyutsalar keşke diyorum haftaya kadar evet son kararım kesin çarşamba yaptırcm kimsenın hatrı kalmasın tabi benım sağıma soluma belli olmaz ohhh sen yemek işimi bitirmişsin ya önemli değil gerisini de tık dolaplara gitsin ortalık düzgün gözükür
Sevinc ahnim acayiplik yok sayet florance gayrettepe yani benim dr orda bulent baysal yumurtama toplama gununu 0 sayarak 14. Gune tarih veriyoalr size dr sormustum ben ama gormediniz heralde insallah cok guzel hayirli bir sonuc alirsiniz
canım yaa ne kadar güldürdün beni:)))aynen bende pozitif sonuç aldığım gün ne hale gelirim çok merak ediyom.hep aynı sahneleri yasamaktan.test yaptır negatif bi kaç gün sonra doktora git aaa nie olmadı oysaki herşey çok güzeldi falan filan.neyse artık bu tedavim farklı bi yerde olcak deişiklik olur belki.senn doktorun aral bey miydi?
ne demek seve seve cevaplarım, paylaşmak için burdayız :) 2004 yılında geçirdiğim ağır bir bağırsak ameliyatı sonrası tüplerim çok hasar gördü, yapışıklıklar oluştu..ama çektirdiğim hsg de tamamen kapalı çıkmadığı için doktorlar doğal yolla deneyin dediler..3 senelik evliyim, geçtiğimiz yaza kadar doğal yolla denedik olmadı..bu arada 4 defa dış gebelik geçirdim, sonuncusunda baya geç farkettiğimiz için iç kanama başlamıştı, acil ameliyata girdim ve her iki tüpüm de alındı malesef..bu arada eşimde de morfoloji sorunu var. ikimizde de iş yok yani :)
benim tüpler gidince kendimizi toparlar toplarlamaz tedaviye başladık..Bahçeci fulyadan çok memnun kaldım, sana da sonuna kadar tavsiye ederim. Benim doktorum Halit Fırat Erden ama oradaki tüm ekibe güveniyorum ben..Tedavimin her aşamasında gayet ilgili davrandılar ve herşey yolunda gitti çok şükür..umarım sen de mutlu sona bu klinikte ulaşırsın..
çok yazmışım, kafanı şişirdiysem kusura bakma :)
ayy sormaa ... giricek bence..zaten çok üşüyorum..
sankı ben eglenceyı seven bı tıpın..bana dıyo bızım mud.. gelmıyomusun sen..kesın gelıyosun..sankı bensız olmaz....
poffff
sen harikasın bugun beni çok güldürdün rabbm de seni güldürsün inşallah tez saatte hayrlı evlatlarla
bilmiyorumki tatlım iki gündür sabah akşam alıorum gelen giden yokkkk.bakalımmm.sen nettin gözüm.okudum sermişsin işleri.ohhh yatışşşş.öpüyorum datlummm
evet cnm benm dr aral bey ama artık ben onu değiştirmesem de o beni kesin değiştiricek eşime para vericekler irenbedn dondurlmş bebişler le bizi kapıya koyucaklar ben çıldırttım hepsini bana ne bana nehep bu sefer oldu negatf olunca bana da aynı allah allah bişey olmuş kimyaslda kalmış allah allah acaba ne olmuş diyrm ben de yüzlerine sanki ben zevk almışım gibi bu sefer de olmaz sa ise ver elini istnbul umut tpbebek gerçi bu sefer olucak olmazsa irenbeyi basıcam :95::95:hele ben hep alsnckta bir özel labvtra gidiyorum iyice can ciğer olduk artk kadınla yaklaşık 20 aydır her ay ordayım birgün geçse hop kan vermeye ayol kanım kurudu 20 ayda:84:yani bir görsem haftaya ben pozitf bakın söz veriyorum size bayılıcammmmmmmmmmmm:111:
o sensin taammııııı kızıııııımmmm....inşallahhh hepimizin yüzü tez vakitte gülsünnn...
sen varya ölüyü bile güldürürsün kesineşin ne kadar da şanşlı sana rabbim içindeki bu neşeyi hiç eksik etmesin dediğin gibi kanka cm en kısa zaman da hepimiz anne olalım yüzümz gülsün t ederim gerçekten şaka bir yana bugun beni çok güldürdün bebeklerin de ne kadar şanslı olduklarını bilselerde biran önce gelseler annelerine harikasın hep böyle umutlu ve neşeli ol inşallah wayyyyyy be amma edebiyat yaptım
testte yaptırdın o da negatifff niye olmaz anlamıyorum gelse bir an önce başlasan sende...valla ben okuduğun gibi bugün bilgisayara yapıştım kızlara laf yetiştiriyorum...arada biraz evle ilgileniyorum ama topikten çıkmadım açık bıraktım arada yazıyorum arada işime bakıyorummm...tembelim bugün...amaaaannnn sefamız olsun dimiiii ama ...bi daha pislencek niye temizleyim ki
merhaba arkadaşlar
21/12 de 5 yumurtamın içinden oluşan 1 embriyom 2. gününde transfer edildi.
iki gündür bütün adet belirtilerimi yaşıyorum ve moralim çok bozuk azıcık ümidim vardı onu da kaybetmek üzereyim. hem belim ağrıyor hem karnım ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?