hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok benzer unutma...kötü düşünme lütfen...
yaa kızlar ben hiç kafamı toplayamıyorum resmen çöktüm moralim çok bozuldu 13 çok ama çok düşük bir değer cumartesiye kadar ne kadar yükselecek ki birde bana 2 tane embriyo transfer edilmişti resmen hiç tutmamış...
merhaba arkadaşlar
21/12 de 5 yumurtamın içinden oluşan 1 embriyom 2. gününde transfer edildi.
iki gündür bütün adet belirtilerimi yaşıyorum ve moralim çok bozuk azıcık ümidim vardı onu da kaybetmek üzereyim. hem belim ağrıyor hem karnım ağrıyor.
hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok benzer unutma...kötü düşünme lütfen...
merhaba arkadaşlar
21/12 de 5 yumurtamın içinden oluşan 1 embriyom 2. gününde transfer edildi.
iki gündür bütün adet belirtilerimi yaşıyorum ve moralim çok bozuk azıcık ümidim vardı onu da kaybetmek üzereyim. hem belim ağrıyor hem karnım ağrıyor.
ben de istemiyorum kötü düşünmek ama elimde değil. moralim şimdiden çok bozuk
belim değilde rahmimin olduğu yer nasıl tarif edeyim hani sezeryan için kestikleri yer var ya oraları iğne iğne batıyor
bak kızıyrum ama sana neden umutszluk yapıp karnındaki mercimeği uzuyrsun annesi ne yapalım yaaaaaaa zaten sonç tutki negtfse uzulceksin bari şu anın tadını çıkar hem iyi yönden bak olaya hamilelik belrtlryle aynımış adette belrti gerçi dr egnual hnm da yazmış sana bugun ben de 6.gunm oluck transfer sonrası ara ara ben de yaşıyrm aynı belirti ama napim şimdi oturup geri kalan gunları ağlayarakmı geçireym yapma lütfn istersn git yarın kan ver cnmmm ben kendim veremiyorum ya kim çıksa karşıma hemen kan ver diyorum hakkında HAYIRLISI olsun cnmm sıkma kendini bişeyi 40 kere söylersen olurmuş negatf olma lütfennnn
ben de istemiyorum kötü düşünmek ama elimde değil. moralim şimdiden çok bozuk
belim değilde rahmimin olduğu yer nasıl tarif edeyim hani sezeryan için kestikleri yer var ya oraları iğne iğne batıyor
işte bu iyiye işaret canımm. demek iğne şeklinde batmalar yaşıyorsun...hamile arkadaşlardan ben bunu çoook duydum...inşallahhh sonu güzel olacakkk...biliyorum insan önce kötüye yoruyor ve buna engel olamıyor aynı şeyi bende yaşadım...ne yaparsan yap sonucu değiştiremiyoruz rabbim bilir...o yüzden bu günlerini üzülerek geçirme derim eğer hamileysen ki inşallah öyledir bu kezde bebeğini üzülerek etkilediğin için pişmanlık duyacaksın...
bu umutsuzluk yüzünden dayak yiyeceğim bir gün zaten :)
peki 21 inde transfer yapıldı bu gün 9. günü mü oluyor kan testi yaptırsam belli olur mu
sana daha öncede yazdım okudun mu bilmiyorum...evet değerin düşük ama gebelik var görünüyor şu an...kötü düşünmek için erken...geç tutunmuş olabilir bebeğin...iki embriyodan biri tutunmuştur...ikinin tutunma değerine göre değerlendirme yapma derim...rabbim inşallah gebeliğini devam ettirir değerin yükselir...
canım geç kalmış bi düzenlemeydi zatennnn...baktım sen bilgilerini vermiyorsun beni ekleyin demiyosun ben harekete geçiyim dedimmm...
bak kızıyrum ama sana neden umutszluk yapıp karnındaki mercimeği uzuyrsun annesi ne yapalım yaaaaaaa zaten sonç tutki negtfse uzulceksin bari şu anın tadını çıkar hem iyi yönden bak olaya hamilelik belrtlryle aynımış adette belrti gerçi dr egnual hnm da yazmış sana bugun ben de 6.gunm oluck transfer sonrası ara ara ben de yaşıyrm aynı belirti ama napim şimdi oturup geri kalan gunları ağlayarakmı geçireym yapma lütfn istersn git yarın kan ver cnmmm ben kendim veremiyorum ya kim çıksa karşıma hemen kan ver diyorum hakkında HAYIRLISI olsun cnmm sıkma kendini bişeyi 40 kere söylersen olurmuş negatf olma lütfennnn
ana aynı yerde benim de ağrı acı ve arada batma var ben de diyrmki ara ara adet belrtisi bu sence bu nee egunal cim dr cum
egnual hanım cnm :))) yaa ne kadar pozıtıf bır ınsansınız boyle herkesede yetısıyorsunuz tebrık edıyorum sızı hanı admınler olurya sızde bu sayfanın admınısınız bence :d
kanka ben çıktım eve gidicem eşim tepemde hadi hadi çıkalım diye başlıcam şimdi senın kıslara diye söyleniyor eve geçince yine girerim herkese iyi akşamlar
kızlar şimdi sonucumu aldım.. Değerim 126 çıktı, hamileyimmAllahıma şükürler olsun bunu yazmayı nasip etti bana..10.güne göre değerim nasıl sizce? Doktorum bugün yaptırdığımı bilmediği için henüz haberi yok, birazdan arayıp söylicem..Şu an çoooook mutluyum, inşallah sorunsuz devam eder..Darısı tüm haber bekleyenlerin başına
bu umutsuzluk yüzünden dayak yiyeceğim bir gün zaten :)
peki 21 inde transfer yapıldı bu gün 9. günü mü oluyor kan testi yaptırsam belli olur mu
ben 9.günde test yapmıs ogrenmıstım ama senın 8oluyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?