2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 9.günde test yapmıs ogrenmıstım ama senın 8oluyor sanırım

:) gün saymayı bilemedim. 21 ini de sayacak mıyım 22 sinden mi başlayacağım bilemedim.
öğrendim 21 i sayılmıyor 8 günlüküm ben şimdi :)
çok merak ediyorum o adet belirtileri sende varmıydı. 9. gün sonucun kaç çıkmıştı

bakk baaakkkkkkk iki dkk ütü yapıyimm dedimmm yallnız bırakktımm senii hemenn kankaa falannnnn..Hooooooooooooooopp karasuu o benimmmmmmmm taaaammmııı

Buarada güzellerr iş yaparkenn bir ann durdumm dedimmkiii; ben 2012 yılına o güne 5 tane içtiğimm sigaradannda vazgeçerekk giricemm..Annem aradıı ozon tedavisininn çok faydalı olduğunu izlemişş.Babamla sponsorr olucakklarmışşş..10 seanss 1500 tl imişş...Bende dedimm bu kadarr çabaa boşa gitmesinnnn..Vitaminleee,kürlerrrrr,akupunkturrrlarr..

Bir anda aradım sigara bırakktırma hattınıı,daha öncede aramıştımm ama meşşguldüü hepp..Olucakk yaa düştüü bir andaaa.Kadınla konuştukk,beni en yakınn sigara bıraktırma merkezine yönlendirdiler..Bırakıcammmm,bırakıcammmmmmmm..Bebeğimm içinnnnnnnnnnnnnnnnn..

Ve bugünkü başka gelişmedeee,merkezim hakkındaa olduu..Değiştirmeyi düşünüyorrdummm iptall olan tedavimm sonrasında drun kendimi umutsuz vaka olarakk hissettirmesii yüzündenn bayağıı yıpranmıştımm.2 gün önce arayıp raporumu oradan almak istediğimi söylemiştimm..Vee drun beni istemediği yönündee konuşmalarıı işletme müdürü ile paylaşşmıştımm.Bugünn doktorumla konuşupp benii aradılaaa..Gerçekktenn sannkii kız kardeşiyle konuşurcasına samimiydi...Rahatladımmmm..Her şeyy yavaşş yavaşş yoluna giriyoorr inş...

bugün ihmal ettim topiği( öğlenden beri yatıyorum daha yeni azaldı sol kasığımdaki ağrı.. bakayım bugün neler olmuş tekrar yazarım..

sen bitanesinnnnnn....sigarayı bırakma kararına çooook sevindimmm...ne güzel haberler veriyorsun sen bugünnn...inan içimi ferahlattın...bu kadar pozitif olmana nasıl seviniyorum anlatamam..yeni yıl 2012 bizim yılımız olacak inşallahhh...nasıl girersek öyle gider...süpppeeeeeerrrr girelim dimi amaaaa....

günde 1 paket sigara içiyordum ben de eşim de 26/06/2011 de birlikte bıraktık hem de ne ilaç ne tedavi hiç birşey olmadan. sigaranın sana hükmetmesine izin verme. devletten tüp bebek tedavisini karşılayan benim gibiler 1500 tl yi toplam tedavi masrafları için harcıyorlar unutma.
annen e selam söyle bişzim gibilere sponsor olsun :)

evet vardı bende sadece bı artı göğüslerim aşırı hassastı 9. gün degerim 195,2

Ayyy canımm benimmm kıyamamm ben sanaaaa..Kutluyorumm eşinidee senidee.Maşalllah gerçekten...... Veee işin tuhaf tarafıı benn nefret ederdimmm 1,5 yıldır sigara içiyorumm eski içici değilim yanii ama aynen dediğin gibi bana hükmediyor sankii..İçmediğimm zaman eroinmanlar gibi çıldırasım falan geliyorr.3 aydırr günde 5 taneye yeminn ettim ama inan gece 12 yi 1 geçe yakıyorumm bir tanee..Ama inşşş içmicemmm..Son cümlenn de kafamaa ballyoz indirip son noktayıı koyydunnRabbim seninde yüzünü güldürsünn inşşş..

bugün baya karışık bigün olmuş,sayfaları oku oku bitiremedim:))karasu81 hakkaten sende beni güldürdün canım,11 gün yaptır testini bencede,cok pozitifsin bravo canım..egunalim senide özledimmm:))buarada negatif alan arkadaşlara sabır ve güc diliyorum,inş.yeniyıl size bebeklerinizi kendiliginden getirir,biraz sabır canlarım..hamile olan arkadaşlarıda gönülden tebrik ediyorum,rabbim tamamına erdirsin inş.

slm cnm. bugün kopmuş bu topik. çok güldüm okurken yazdıklarını. eşim biliyor strese girmemem için birşey söylemiyor. 5 inden sonra müdahale eder ama sonuç pozitif olursa. yine hamile haberleri gelmiş arkadaşlardan. ne güzel yaaa çok mutlu oluyor insan. bu arada ben hala 3 ünde yaptırmakta ısrarlıyım :)))

10.gün test yapan arkadaşlar illa 5.gün embriyosu olcak diye bişey yok bildigim kadarıyla..kendimden örnek vereyim benim 3.gün embriyosuydu ve ben 10.gün kan verdim,hamile oldugumu ögrendim..10.gün büyük ölcüde yeterli diye biliyorum,yanılıyomuyum bilmiyorum...

bayıldımmm vallaaa....canım çooook teşekkür ediyorum...face te teşekkür ettim bi de buraya yazıyorummm...ne kadar düşüncelisin...çok güzelll diiiiii...hiiiç böyle bişey beklemiyordummm...

bayıldımmm vallaaa....canım çooook teşekkür ediyorum...face te teşekkür ettim bi de buraya yazıyorummm...ne kadar düşüncelisin...çok güzelll diiiiii...hiiiç böyle bişey beklemiyordummm...

Bende buraya yazıyim barrii.Bende bayıldımmmmmm..Hemen sana yollamak istedimmmmm..

[video]http://www.obtampons.ca/apology[/video]

Tüm kızlarla da paylaşalımm merakk edenlerr olurr iyi gelirr hemm bellki herkezee..Kızlarr bu linkte çıkan yere isminizi yazınn ve bilgisayarınızın sesini açıppp izlemeye başlayınnn..Çokkk sevicekksiniz...

bayıldım cok guzel

slm kaç gündür giremedim içim içimi yedi pazartesi opum vardı 9 olgun yumurtam çıktı 7 tanesi döllendi ve bugün 2 meleğimi aldım canımın canları içimde inşallah rabbim bizim içinde ol der ve 9 aylık yolculuğumuz başlamış olur.12 gün sonra test var tabi gün mü yıl mı allah biliyorrrr

ay o yazdıklarımdan sonra bilgisayarı kapatmak zorundaydım bana kızacaksın diye çok korktum. ya dedim beni yanlış anlarsa. neyseki yanlış anlamamışsın. teşekkür ederim.
Amin inşallah tez zamanda hepimizin yüzü güler canım

çook güzel ya teşekkürler :)))))

Niye kızıyimm gülinncimmmmm aşşkk olll..Ben bir araa kızlara beniiz ezikleyinnn kınayınn diye mesajlarr atıyordumm..İnann öyle yaptılarr 2 günn etkii ettii sonnra geççtii ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…