ben 9.günde test yapmıs ogrenmıstım ama senın 8oluyor sanırım
bakk baaakkkkkkk iki dkk ütü yapıyimm dedimmm yallnız bırakktımm senii hemenn kankaa falannnnn..Hooooooooooooooopp karasuu o benimmmmmmmm taaaammmııı
Buarada güzellerr iş yaparkenn bir ann durdumm dedimmkiii; ben 2012 yılına o güne 5 tane içtiğimm sigaradannda vazgeçerekk giricemm..Annem aradıı ozon tedavisininn çok faydalı olduğunu izlemişş.Babamla sponsorr olucakklarmışşş..10 seanss 1500 tl imişş...Bende dedimm bu kadarr çabaa boşa gitmesinnnn..Vitaminleee,kürlerrrrr,akupunkturrrlarr..
Bir anda aradım sigara bırakktırma hattınıı,daha öncede aramıştımm ama meşşguldüü hepp..Olucakk yaa düştüü bir andaaa.Kadınla konuştukk,beni en yakınn sigara bıraktırma merkezine yönlendirdiler..Bırakıcammmm,bırakıcammmmmmmm..Bebeğimm içinnnnnnnnnnnnnnnnn..
Ve bugünkü başka gelişmedeee,merkezim hakkındaa olduu..Değiştirmeyi düşünüyorrdummm iptall olan tedavimm sonrasında drun kendimi umutsuz vaka olarakk hissettirmesii yüzündenn bayağıı yıpranmıştımm.2 gün önce arayıp raporumu oradan almak istediğimi söylemiştimm..Vee drun beni istemediği yönündee konuşmalarıı işletme müdürü ile paylaşşmıştımm.Bugünn doktorumla konuşupp benii aradılaaa..Gerçekktenn sannkii kız kardeşiyle konuşurcasına samimiydi...Rahatladımmmm..Her şeyy yavaşş yavaşş yoluna giriyoorr inş...
bakk baaakkkkkkk iki dkk ütü yapıyimm dedimmm yallnız bırakktımm senii hemenn kankaa falannnnn..Hooooooooooooooopp karasuu o benimmmmmmmm taaaammmııı
Buarada güzellerr iş yaparkenn bir ann durdumm dedimmkiii; ben 2012 yılına o güne 5 tane içtiğimm sigaradannda vazgeçerekk giricemm..Annem aradıı ozon tedavisininn çok faydalı olduğunu izlemişş.Babamla sponsorr olucakklarmışşş..10 seanss 1500 tl imişş...Bende dedimm bu kadarr çabaa boşa gitmesinnnn..Vitaminleee,kürlerrrrr,akupunkturrrlarr..
Bir anda aradım sigara bırakktırma hattınıı,daha öncede aramıştımm ama meşşguldüü hepp..Olucakk yaa düştüü bir andaaa.Kadınla konuştukk,beni en yakınn sigara bıraktırma merkezine yönlendirdiler..Bırakıcammmm,bırakıcammmmmmmm..Bebeğimm içinnnnnnnnnnnnnnnnn..
Ve bugünkü başka gelişmedeee,merkezim hakkındaa olduu..Değiştirmeyi düşünüyorrdummm iptall olan tedavimm sonrasında drun kendimi umutsuz vaka olarakk hissettirmesii yüzündenn bayağıı yıpranmıştımm.2 gün önce arayıp raporumu oradan almak istediğimi söylemiştimm..Vee drun beni istemediği yönündee konuşmalarıı işletme müdürü ile paylaşşmıştımm.Bugünn doktorumla konuşupp benii aradılaaa..Gerçekktenn sannkii kız kardeşiyle konuşurcasına samimiydi...Rahatladımmmm..Her şeyy yavaşş yavaşş yoluna giriyoorr inş...
:) gün saymayı bilemedim. 21 ini de sayacak mıyım 22 sinden mi başlayacağım bilemedim.
öğrendim 21 i sayılmıyor 8 günlüküm ben şimdi :)
çok merak ediyorum o adet belirtileri sende varmıydı. 9. gün sonucun kaç çıkmıştı
günde 1 paket sigara içiyordum ben de eşim de 26/06/2011 de birlikte bıraktık hem de ne ilaç ne tedavi hiç birşey olmadan. sigaranın sana hükmetmesine izin verme. devletten tüp bebek tedavisini karşılayan benim gibiler 1500 tl yi toplam tedavi masrafları için harcıyorlar unutma.
annen e selam söyle bişzim gibilere sponsor olsun :)
cnm dert etme ama içmede tabiki bak kötü örnek ama benm yakın arkadş deli gibi elindeydi yaa o kadar kızdım ki ona tabii ben o zaman bebe düşnmüyrm atıp tutuyorm ben hayatta içmem diye sonra anladım ki bu işteki tek sır rahat olmak çok içme enazındn 1 ya da 2 taneyi geçme azönce eşimdn gizli ofisteki çekmecm de kalmış sigara eve almamıştm 2fırt çektim attım ve nefsim köreldi bir daha içmem zaten eşin biliyrmu senın içtiğini transfer sonrası bari biz bir ara buluşp kahve sigara molası yapalım forum da
bayıldımmm vallaaa....canım çooook teşekkür ediyorum...face te teşekkür ettim bi de buraya yazıyorummm...ne kadar düşüncelisin...çok güzelll diiiiii...hiiiç böyle bişey beklemiyordummm...
Bende buraya yazıyim barrii.Bende bayıldımmmmmm..Hemen sana yollamak istedimmmmm..
[video]http://www.obtampons.ca/apology[/video]
Tüm kızlarla da paylaşalımm merakk edenlerr olurr iyi gelirr hemm bellki herkezee..Kızlarr bu linkte çıkan yere isminizi yazınn ve bilgisayarınızın sesini açıppp izlemeye başlayınnn..Çokkk sevicekksiniz...
Ayyy canımm benimmm kıyamamm ben sanaaaa..Kutluyorumm eşinidee senidee.Maşalllah gerçekten...... Veee işin tuhaf tarafıı benn nefret ederdimmm 1,5 yıldır sigara içiyorumm eski içici değilim yanii ama aynen dediğin gibi bana hükmediyor sankii..İçmediğimm zaman eroinmanlar gibi çıldırasım falan geliyorr.3 aydırr günde 5 taneye yeminn ettim ama inan gece 12 yi 1 geçe yakıyorumm bir tanee..Ama inşşş içmicemmm..Son cümlenn de kafamaa ballyoz indirip son noktayıı koyydunnRabbim seninde yüzünü güldürsünn inşşş..
Bende buraya yazıyim barrii.Bende bayıldımmmmmm..Hemen sana yollamak istedimmmmm..
[video]http://www.obtampons.ca/apology[/video]
Tüm kızlarla da paylaşalımm merakk edenlerr olurr iyi gelirr hemm bellki herkezee..Kızlarr bu linkte çıkan yere isminizi yazınn ve bilgisayarınızın sesini açıppp izlemeye başlayınnn..Çokkk sevicekksiniz...
ay o yazdıklarımdan sonra bilgisayarı kapatmak zorundaydım bana kızacaksın diye çok korktum. ya dedim beni yanlış anlarsa. neyseki yanlış anlamamışsın. teşekkür ederim.
Amin inşallah tez zamanda hepimizin yüzü güler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?