çook güzel ya teşekkürler :)))))
slm kaç gündür giremedim içim içimi yedi pazartesi opum vardı 9 olgun yumurtam çıktı 7 tanesi döllendi ve bugün 2 meleğimi aldımcanımın canları içimde inşallah rabbim bizim içinde ol der ve 9 aylık yolculuğumuz başlamış olur.12 gün sonra test var tabi gün mü yıl mı allah biliyorrrr
inşallah canım onlara çook ihtiyacım var ikisinide tüm kalbimle istiyoruuuuum rabbimden..... evet bbana özel olmasa da özelmiş gibi hissettirdi kim yapmış sa ii yapmııış tabi seninde ellerine sağlık bize ulaştırdınZuzuuu bizde senii merakk ediyorrdukkk..İnşş meleklerinn sana sımsıkı tutunurlarrr canımm...Rica ederimm çokkk iyi gelldi dimi video..
ohhhh çooook şükürrr sonunda haber verdinnnn...demek göbüşüne bebeklerini koyup döndün aramızaaa...şimdi geri sayıma başlayabiliriz...
slm kaç gündür giremedim içim içimi yedi pazartesi opum vardı 9 olgun yumurtam çıktı 7 tanesi döllendi ve bugün 2 meleğimi aldımcanımın canları içimde inşallah rabbim bizim içinde ol der ve 9 aylık yolculuğumuz başlamış olur.12 gün sonra test var tabi gün mü yıl mı allah biliyorrrr
sen böyle pozitif olduğun sürece rabbim de senin yanında olacaktır... iki tane dünya güzelin varmış allah onlara uzun sağlıklı ömürler versin...merhaba arkadaslar demin ardilar neyazikki negativ yine olmadi neyapalim Allahtan hayirlisi olsun nasip deyilmis bidahaki sefere insallah Allahtan ümit kesilmezz dondurulmuslarla deniyecegiz yeni seneye.....
tebrikler canım.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..kızlar şimdi sonucumu aldım.. Değerim 126 çıktı, hamileyimmAllahıma şükürler olsun bunu yazmayı nasip etti bana..10.güne göre değerim nasıl sizce? Doktorum bugün yaptırdığımı bilmediği için henüz haberi yok, birazdan arayıp söylicem..Şu an çoooook mutluyum, inşallah sorunsuz devam eder..Darısı tüm haber bekleyenlerin başına
hayırlı olsun canım....kızlar genetik sonuçlarım geldi 4 aydan sonra.çok mutluyum.6 tane embriyodan 3 embriyom geçmiş sınavı biri geçmeye çalışıyormuş biri de sınıfta kalmış.bu hafta başlıyorum tedaviye.inşallah tutar da mutluluğum katlanır.....
elifcim hemen moralini bozma, inşallah değerin katlanır ve meleğin seninle kalır....Simdi aradilar degerim 13. Cumartesi tekrarlanacak ama articani sanumam bu deger cok dusuk
geçmiş olsun canım dilerim tez zamanda meleğine kavuşursun...büyük gün, büyük hüsran..sonucum negatif. deger 0,100.. uff yaa
benim de aynen böyle olmuştu ve çok şükür hamileyim inşallah seninde mutlu haberini alırız...kızlarrrr
eve geldim 1 saat oluyo opu süper geçti ağrı kesici bile almıyorum uyudum uyandım herşey bitmiş şok oldum:)
hastane ekip süper ötesi çok ama çok memlun ayrıldım yarın bilgi vercekler embiriyolarla ilgili herşeyin çok iyi göründüğünü şansımızın yüksek oldugunu söylediler
tabiki olması şu dünyada istediğim en önemli şey ama o kadar memlun kaldım ki hastane ve ekipten analatamam bakalım artık dualarınızı esirgemeyin..çok heycanlıyım
orayla ilgili çok fazla yorum var ben baya araştırmıştım sonra güvenmeyip başkente karar verdim sanada tavsiye edebilirim...Ben ilk deneyimimi anatoliada yaptırdım çok memnun olanda var bana herşey pozitif dendi ve çok güven verildi transferimde iyiyidi çokta dikkat ettim ama sonuç negatif oldu çok memnun olanlarda var ama benim güvenim sarsıldı o denli ümit verip sonucun negatif çıkması birde sonra ki ilgisizliklerinden parayı aldıktan sonra herşey bitiyor emriyo dondurmasına yüzde 70 dediler şimdi çok az şans veriyolar.
pozitifi alalı 2 hafta oldu benim hala adet belirtilerim var o yüzden bozma moralini allahtan ümit kesilmez...merhaba arkadaşlar
21/12 de 5 yumurtamın içinden oluşan 1 embriyom 2. gününde transfer edildi.
iki gündür bütün adet belirtilerimi yaşıyorum ve moralim çok bozuk azıcık ümidim vardı onu da kaybetmek üzereyim. hem belim ağrıyor hem karnım ağrıyor.
benimde doktorum aral beydi.zaten 3. denemede olmayınca kendi artık ddeğiştirmemizi önerdi mekan değişikliği ii olur falan dedi:)yoksa benden mi kurtulmak istedi bilmiombende sürekli arıodum hem adama soru soruom hem cvbı kendim weriodum.çok sewiodum aral beyi keşke olsaydı onla dewam etseydim ama olmadı işte.gerçi hala bişi olursa arıom onu saolsun cevaplıo her sorumu.umarım senin olu bu sefer.hepimiz sewiniriz burda.ben 27 ocakta gidiom istanbula bi görüşelim bakalım ne zaman uygunsa baslayalım yeni tedaviye.yaa artık bizde hamile olalım karnımız şişsin kocaman bu ilaçlardan şişio ya soruolar hamile misin ayyy kilo almıssın sinir oluom onlara
kurtlar vadisimi fatmagülün suçu ne miiiii derken kocişimle kavga ettimmm:113: ve topikteyim yineeeeeebi yandan da diğer oda da fatmagüle bakıyorum otursun kendi başına hııııhhhh
kurtlar vadisimi fatmagülün suçu ne miiiii derken kocişimle kavga ettimmm:113: ve topikteyim yineeeeeebi yandan da diğer oda da fatmagüle bakıyorum otursun kendi başına hııııhhhh
senin saha kapanmadı dimi? testte yapmadın....
yok canım benim saha henüz kapanmadı...ama her an kapanacakmış gibi hissediyorummm...3 gün geçti...ama tüp bebekten sonraki ilk adetim kist oluşmuşsa gecikme yapabilir...bi de ohss olmuştum yumurtalıklar anca bu ay kendine gelir o yüzden acaba hamilemiyim diye düşünmüyorum pek...normalde 28 günde bir adet olurum 30 kasımdı en son adetimmm...bakalım nolcak
Ay cnmmm benim kotu adam bunlar kotu birak otursun tekbasina bende sinirlndim carpintim tuttu wallaGicik oluyorumm
ay inşallah mucize merkezi çift çizgiyi görmeni sağlar... bebeğim ve ben senin için dua edicez teyzesi...
ah canımmmm ne güzel şeyler yazmışsın öyle duygulandım vallaa...inşallaaahhh ama benim içimde öyle bir his yok...sabaha kadar hastalanacam gibi geliyo...gerçi ben bunu 5 gündür diyorummm :26:...teyzesi onu yesin canlarım...güzel dileklerin için çok sağol akşam akşam duygulandırdın beni...demek meleğinle dua ediceksinizzz
tabiki meleğimle edicez bugün doktora gittik artık onun pıt pıt atan bi kalbi var... biraz zayıf atıyo ama normal dedi dr. o yüzden biz bu gece iki kalp birleşip senin için dua edicez...
yok canım benim saha henüz kapanmadı...ama her an kapanacakmış gibi hissediyorummm...3 gün geçti...ama tüp bebekten sonraki ilk adetim kist oluşmuşsa gecikme yapabilir...bi de ohss olmuştum yumurtalıklar anca bu ay kendine gelir o yüzden acaba hamilemiyim diye düşünmüyorum pek...normalde 28 günde bir adet olurum 30 kasımdı en son adetimmm...bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?