Merhaba arkadaşlar.
bende yeni katıldım.ilk tüp bebek deneyimim dün yağtığım testle negatif sonuçlandı.
ay vallaaaa çooook duygulandımmm iki kalp benim için dua edecekler...canım benim demek kalp atışınıda duydun kimbilir nasıl güzel bir duygudur hayatında bugüne kadar duyduğun en anlamlı sestir...bende bu duyguyu en kısa zamanda yaşarım inşallahhhh...boğazımda bi yumruk var sanki...ağlayasım geldiiii...rabbim bebeğini ve seni korusun canım..
Merhaba arkadaşlar.
bende yeni katıldım.ilk tüp bebek deneyimim dün yağtığım testle negatif sonuçlandı.
Ay cnm insallh rabbim sana buay anne olmayi nasip etsin beklemdigin anda soyle guzelbir halay cekelimm
[video]http://www.obtampons.ca/apology[/video]
Tüm kızlarla da paylaşalımm merakk edenlerr olurr iyi gelirr hemm bellki herkezee..Kızlarr bu linkte çıkan yere isminizi yazınn ve bilgisayarınızın sesini açıppp izlemeye başlayınnn..Çokkk sevicekksiniz...
kanda baktırdım.ama aynı zamanda dün regl de oldum :) bu kadar düzenli olmayan adetim bu sefer hiç sektirmedi
Olsun cnmmm hakkinda hyrlisi napalm yapick hicbirseyimiz yok hicbirimz tek care sabir etmk vaktini beklemk
valla heycandan sevinçten mutluluktan hiçbişey anlaymadım:)) tam bi fasülye.. bi gözüm onda bi gözüm kalp atış çizgilerinde.. ses zaten az geliyodu dr. normal daha çok erken dedi.. sana gelince teyzesi şimdi ağlama inşallah yakın zamanda sevinç gözyaşları dök.. sen yüreği okadar güzel o kadar iyi o kadar temiz bi insansın ki biliyorum rabbim bunu karşılıksız bırakmayacak... ve biz senin hamile haberini alınca sevinç çığlıkları atıcaz...
hoşgeldin canımm...daha yeni negatif almana rağmen aramıza katılmana sevindim çünkü negatif alan arkadaşlarımız ortalıktan kayboluyor genelde...sen bizimle paylaşmayı tercih etmişsinnn...nerede yaptırdın sebep neydiii biraz kendinden bahsedermisin...
ayyy inşallahhh canım ama gerçekten hiiiççç beklemiyorum her an kırmızı kartı yerim gibi geliyorrr...bak beni havaya sokuyosunuz haaaa
hoşgeldin canımm...daha yeni negatif almana rağmen aramıza katılmana sevindim çünkü negatif alan arkadaşlarımız ortalıktan kayboluyor genelde...sen bizimle paylaşmayı tercih etmişsinnn...nerede yaptırdın sebep neydiii biraz kendinden bahsedermisin...
teşekkürler.hayat devam ediyor ve hertürlü şeye hazırlıklı olmak lazım sanırım.tüm çabalarım geriye döndüğümde keşke dememek için aslında.
bursa acıbademde yaptırdım.ondan önce 2 sefer aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı.eşimde sıkıntı yok.benim yumurta sayım az.hatta ilaçsız gelişmiyor sanırım pek.pko olduğum söylenmişti.bursada ki doktorum gayet temiz görünüyor dedi.yani bizi "sebepsiz" olarak açıklıyor.
öncelikle antalyaaaaa ya yazmak istiyorum. tahminlerin dogru cıktı hamileyim :)
hamileyim arkadaslar! cok naz yaptım gitmedim teste, sonra florence nightingale de sistem coktu sonucumu mail atamadılar ama sonunda ogrendim. Degerim 248.5
canı gönülden diliyorum darısı tüm bekleyenlerin başına. annem hamilelerin duaları/tahminleri tutar demişti. antalyaa da hamile bana dün içinden gelerek sen hamilesin dedi. tahmini çıktı.. ben hamile olarak allah inşallah tamamına erdirir, dualarım içine sizleri de ekleyeceğim.
benim için cok zor bir ihtimalde biliyorsunuz sadece 2 yumurtam toplanabildi. bundan sonra da olsa max 2 olacaktı. ama bu işler sayılara oranlara yüzdeler bakmıyor. benden size tavsiye hiç bunlarla kafa yormayın. bizim aklımız buna yetmiyor. allahın takdiri. bol dua edin.
hamileyim arkadaslar! cok naz yaptım gitmedim teste, sonra florence nightingale de sistem coktu sonucumu mail atamadılar ama sonunda ogrendim. Degerim 248.5
canı gönülden diliyorum darısı tüm bekleyenlerin başına. annem hamilelerin duaları/tahminleri tutar demişti. antalyaa da hamile bana dün içinden gelerek sen hamilesin dedi. tahmini çıktı.. ben hamile olarak allah inşallah tamamına erdirir, dualarım içine sizleri de ekleyeceğim.
benim için cok zor bir ihtimalde biliyorsunuz sadece 2 yumurtam toplanabildi. bundan sonra da olsa max 2 olacaktı. ama bu işler sayılara oranlara yüzdeler bakmıyor. benden size tavsiye hiç bunlarla kafa yormayın. bizim aklımız buna yetmiyor. allahın takdiri. bol dua edin.
Aynn cnm ben de seviyrm aral beyi benide kesin postalick buda olmazsa zaten ben degstricem bu 4.deneme olucak irenbede insallh bitanm insallh ah nasil istiyorm dogurmk hamile kalmk bir bilsen anck biz birbirimizi anlwriz hepimiz bu eksikligin ne demk oldugunu bizimde irenbede olmazsa ben suleyman tosuna gecicem umut tup hebek mrkxine
teşekkürler.hayat devam ediyor ve hertürlü şeye hazırlıklı olmak lazım sanırım.tüm çabalarım geriye döndüğümde keşke dememek için aslında.
bursa acıbademde yaptırdım.ondan önce 2 sefer aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı.eşimde sıkıntı yok.benim yumurta sayım az.hatta ilaçsız gelişmiyor sanırım pek.pko olduğum söylenmişti.bursada ki doktorum gayet temiz görünüyor dedi.yani bizi "sebepsiz" olarak açıklıyor.
tebrik ediyorum canım.benimde 3 yumurtam dölenmişti.bi tanesi bölünmemiş kaldı 2 yarın 3.günleri arayacaklar bakalım.çok üzülmüştüm ama okuyunca seni içim rahatladı biraz tebrik ediyorum tekarardan.senin kaçıncı gün transferi bide kaç hücreliydi 2 tanemi koymuşlardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?