2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla heycandan sevinçten mutluluktan hiçbişey anlaymadım:)) tam bi fasülye.. bi gözüm onda bi gözüm kalp atış çizgilerinde.. ses zaten az geliyodu dr. normal daha çok erken dedi.. sana gelince teyzesi şimdi ağlama inşallah yakın zamanda sevinç gözyaşları dök.. sen yüreği okadar güzel o kadar iyi o kadar temiz bi insansın ki biliyorum rabbim bunu karşılıksız bırakmayacak... ve biz senin hamile haberini alınca sevinç çığlıkları atıcaz...

Merhaba arkadaşlar.
bende yeni katıldım.ilk tüp bebek deneyimim dün yağtığım testle negatif sonuçlandı.

hoşgeldin canımm...daha yeni negatif almana rağmen aramıza katılmana sevindim çünkü negatif alan arkadaşlarımız ortalıktan kayboluyor genelde...sen bizimle paylaşmayı tercih etmişsinnn...nerede yaptırdın sebep neydiii biraz kendinden bahsedermisin...

Ay cnm insallh rabbim sana buay anne olmayi nasip etsin beklemdigin anda soyle guzelbir halay cekelimm

ayyy inşallahhh canım ama gerçekten hiiiççç beklemiyorum her an kırmızı kartı yerim gibi geliyorrr...bak beni havaya sokuyosunuz haaaa

millstone.....msj limitim yetersiz yazamıyorum sana.bir sürü yazmıştım gönderdim ama olmadı.özelden mail falan versene

Olsun cnmmm hakkinda hyrlisi napalm yapick hicbirseyimiz yok hicbirimz tek care sabir etmk vaktini beklemk

haklısın.teşekkür ederim.ama bu konuda son derece iyiyim sanırım.hatta müthiş bir rahatlama yaşadım.çünkü arada kalmak ve beklemek daha kötü.sabır konusunda başarılıyım sanırım.umarım herkes karşılığını alır

....çoooook ama çooooookkkk sağol...güzel sözlerin için destek olduğun içinnn...canımınızzzz...

Sen gir havaya gir hicbelli olmaz bu isler nelr okuduk bu sqyflarda himmm haklisin walla ya negtf alan yok oluyr ortarn hemde hbr vermden buarada matruska dn hbr yok m ettim soncunu

kız merakta bıraktın biziiii...insan bişi der...test yaptımadınmı sen yoksaaa :26::26:

öncelikle antalyaaaaa ya yazmak istiyorum. tahminlerin dogru cıktı hamileyim :)

hamileyim arkadaslar! cok naz yaptım gitmedim teste, sonra florence nightingale de sistem coktu sonucumu mail atamadılar ama sonunda ogrendim. Degerim 248.5

canı gönülden diliyorum darısı tüm bekleyenlerin başına. annem hamilelerin duaları/tahminleri tutar demişti. antalyaa da hamile bana dün içinden gelerek sen hamilesin dedi. tahmini çıktı.. ben hamile olarak allah inşallah tamamına erdirir, dualarım içine sizleri de ekleyeceğim.

benim için cok zor bir ihtimalde biliyorsunuz sadece 2 yumurtam toplanabildi. bundan sonra da olsa max 2 olacaktı. ama bu işler sayılara oranlara yüzdeler bakmıyor. benden size tavsiye hiç bunlarla kafa yormayın. bizim aklımız buna yetmiyor. allahın takdiri. bol dua edin.

Son düzenleme:
merhaba kızlar öncelikle hamile arkadasları kutluyorum.sizin adınıza gerçekten çok sevindim.keşke bende bugun mutlu haberi alıp burda paylaşablseydim.ama koca bir negatifle geri döndüm ben bişey merak edıyorum. negatif sonuctan ne kadar zaman sonra adet olur .ben hala bi mucize bekliyorum galiba yaaa

MAŞALLAHHHH çoooook tebrik ediyorummmm...rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh...akşam akşam bi halay ekibide sana kuralımmm hadi kızlarrr halaya :64

tebrik ederim hayırlısıyla kucağına al inşallah

eet bizi bizden başka kimse anlamıo bazen çok umutsuzluğa kapılıom şuan bu yazıları yazarken bile gözlerimden yaşlar süzülüo ama yinede bir gün anne olcağımı biliom.eşim çok büyük destekçim ama onuda üzmek istemiom bazen durduk yere gözlerimden yaşlar akıp gidio...ilk bebeklerimi 7 aylıkken kaybettim en azından onların annesiyim bunu biliyorum.yüzlerini görememiştim onların ailemdeki herkes gördü bi ben göremedim kuzularımı...kabirlerine ziyarete gidiom işte ama artık eşim pek götürmek istemiyor..neyse nie bunları yazdım bilmiom ama seni kendime yakın gördüm ondan heralde içimi döktüm işte..saolun yanımdasınız bende sizin yanınızdayım dualarımla...allah bizi en kısa zamanda sewindirsin.tanımıorum sizi ama hayatımızdaki en önemli şeyleri paylaşıyoruz o yüzden sizi çok sewiyorum canlarım benimmm

tebrik ediyorum canım.benimde 3 yumurtam dölenmişti.bi tanesi bölünmemiş kaldı 2 yarın 3.günleri arayacaklar bakalım.çok üzülmüştüm ama okuyunca seni içim rahatladı biraz tebrik ediyorum tekarardan.senin kaçıncı gün transferi bide kaç hücreliydi 2 tanemi koymuşlardı?

canım çok tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr...kucağına almakta nasib olur inşallah
eeee madem artık sende hamişsin..malum hamişlerin duası kabul olur..sen bize dua et canım...

bizim durumumuz benzer bizde de bi sorun yok...yumurtalıklarım pko ya yatkınmışşş...yalnız canım pko lularda çok yumurta olur sende de yumurta çoktur ama gelişmiyordur bu da gebe kalmaya engel oluyor...2 negatif aşılama yaptırdık negatif en sonunda ilk tüp denememde negatif ama rabbim bilir umudumuzu kaybetmeden yola devam ediyoruz...birgün bizde anne olacaz...bu ihtimal bile çooook güzel...

benim 3. gün transferi . 11 hücre 1 adet koydular. ama dediğim gibi sayılara filan hiç bakmayın.. ben bana transfer bile yapmayacaklar sanıyordum... transfer için aradıklarında sevindim. biliyorum söyleyerek olmuyor ama içinizi ferah tutup başka şeylere yoğunlaşın puzzle ,goblen, orgu.. ben son 3 güne kadar hiç aklıma getirmedim. kendimi de çok sakınmadım. notr davrandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…