2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok sevindimmmmmm. tebrikler. sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah. darısı başımıza :))

kızlar transfer gününü nezamn söylüyorlar.benim bugün 2.gün yarın transfer olurmu diyoruz yarın sabah arayıp söyleriz dediler.sizinde böyle son dakikamı belli oldu.

pkolu olduğumu söylemişlerdi.ama doktorum tüpden önce bence hiçde pkolu görünmüyorsun gayet temiz görünüyor dedi.evet gerçekten durumumuz benzermiş.bende bir ay dinlenmeden sonra 2.yi deneriz diye düşünüyorum.ama bu arada ne olur bilinmez tabi.elbette umudunu kaybetmek yok.hem hayat da güzel.ben artık sağlığım yerinde olsunda hepsi nasılsa olur diye dua etmeye başladım.

kızlar transfer gününü nezamn söylüyorlar.benim bugün 2.gün yarın transfer olurmu diyoruz yarın sabah arayıp söyleriz dediler.sizinde böyle son dakikamı belli oldu.

bana da transfer gününden 1gün önce ararız demişlerdi.büyük ihtimalle cumartesi demişlerdi ki cuma aradılar cumartesi transferim oldu zaten dedikleri gibi.

ooooo maşallah fıstık bebeklerini almış bileeee.hadi bakalım bekleyiş başladı desene.aman sonu güzel olsunda inşallah.
bide ikiz oluyomu ooooooooooooooo.

evet canım bebişlerimi aldım çok şükür inşallah benimle kalırlar .... tabii ikiz olurlarsa tadından yenmez inşallah rabbim nasip eder.......... darısı sana olsun sen ne yaptın

hamile arkadaşları tebrik ediyorum rabbim devamını getirsin olmayanlarda bir an önce toparlansın durmak yok yola devam rabbim sabrınızı artırsın en yakın zamanda bebişlerinize kavuştursun

antalyaaaa aynı şey bende de oldu bu akşam. zaten moralim bozuktu şimdi hepten bozuldu. tuvalette resmen kıpkırmızı kan geldi ama sonraki girişimde kahverengi leke geldi şimdi yok sanki.
bilmiyorum bu nedir. başına gelen varsa söylesin

tebrik ederim canımmmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin......

çoook sevindim, tebrikleeeer !! Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucaklarsın inşallah bebeğini

Bütünn günnn sendenn ve eliftenn gelecekk iyi haberlerii bekkledimmm..Elifinde değerii inşş artacakk..Ama sen görüncee gözlerimm dolu doluu olduu gece vakkttiii.Çokkk sevinndimmmm.Rabbimm ol dedi ve Ol du çokk şüküürrrrrr..9 ayını bitiripp doğum yaptığın günleride görürüzz inşş...Değerinn süperr bu arada..İkiz olmasınn senin bebişlerr...Süperr olurr vallaaa..

inşallah en yakın zamanda meleğine kavuşursun...

missmatruska çok sevidim inan..allah tamamına erdirsin....

kızlar daha transferın 3.günü (5.gün emriyosu) belim ve kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmıs gibi (((((((((

''kızlar az önce wc ye gittim peçeteyle sildiğimde crinone jel yüzünden zaten hep kahverengi jel geliyordu fakat az önce kırmızı leke geldi resmen peceteye çokk korkuyorumm ne yapcam ben eşimde daha gelmedi işten ('' bunlar antalyaaaa nın yazdıkları
bende de aynı durum var. fikri olan kimseler yokmu

tebrikler canım cook sevindim,degerinde cok güzel maşallah..rabbim kucagına almayı nasip etsin inş..hemen koydumm

hadi canım inş.bebeklerin sana sımsıkı tutunur,rabbim onlara ol der:))neden ikiz olmasın dimi?inş.sende güzel haberler verceksin,stres yapma,kendini oyala ok..

çoookkk mutlu oldum..darısı başımıza işşallah.sende sağlıklı sıhatli bebeğinini kucağına al işşallah.doğuma gidiyorum diye haber verirsin işşallah bize bizde sana tabiiALLAH mutluluğunu daim etsinnnazar değmesin sanada bebişimizede

iyi geceler kızlar,görüşmek üzere..gecede cok gec yattım uykum geldi uykuya yol alayım bari:))herkese ALLAH RAHATLIK VERSİN...İYİ UYKULAR...:81:

canım benim pek bi bilgim yok ama bak antalyanınkinde çok şükür bi problem çıkmadı, inşallah sendede bi sorun yoktur. hamilelikte kanamalar olabiliyo illa kötüye yormamak lazım, sende stres yapmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…