canım benim pek bi bilgim yok ama bak antalyanınkinde çok şükür bi problem çıkmadı, inşallah sendede bi sorun yoktur. hamilelikte kanamalar olabiliyo illa kötüye yormamak lazım, sende stres yapmamaya çalış.
yaa kızlar ben hiç kafamı toplayamıyorum resmen çöktüm moralim çok bozuldu 13 çok ama çok düşük bir değer cumartesiye kadar ne kadar yükselecek ki birde bana 2 tane embriyo transfer edilmişti resmen hiç tutmamış...
büyük gün, büyük hüsran..sonucum negatif. deger 0,100.. uff yaa
Canım kasıklarındaki agrı ve batmalar bittimi?gectimi yani?benim bugün öglene kadar vardı ögleden sonra gecti gibi öle pek şiddetli bişey olmadı..ödüm kopuyo desem inanırmısın?ne zaman geccek bu agrılar,yada biz bu korkudan kucagımıza alana kadar kurtulamıcaz..eşimede söylemedim bişey kızcak bana,bugün gezmeye gittimde..dinlenmiyosun diyip duruyo..bende psikolojimi bozmak istemiyorum eve kapanıp..ben hep pozitiftim zaten..meleklerime kötü bişey olmaz dimi?( 43:
öncelikle antalyaaaaa ya yazmak istiyorum. tahminlerin dogru cıktı hamileyim :)
hamileyim arkadaslar! cok naz yaptım gitmedim teste, sonra florence nightingale de sistem coktu sonucumu mail atamadılar ama sonunda ogrendim. Degerim 248.5
canı gönülden diliyorum darısı tüm bekleyenlerin başına. annem hamilelerin duaları/tahminleri tutar demişti. antalyaa da hamile bana dün içinden gelerek sen hamilesin dedi. tahmini çıktı.. ben hamile olarak allah inşallah tamamına erdirir, dualarım içine sizleri de ekleyeceğim.
benim için cok zor bir ihtimalde biliyorsunuz sadece 2 yumurtam toplanabildi. bundan sonra da olsa max 2 olacaktı. ama bu işler sayılara oranlara yüzdeler bakmıyor. benden size tavsiye hiç bunlarla kafa yormayın. bizim aklımız buna yetmiyor. allahın takdiri. bol dua edin.
merhaba arkadaslar demin ardilar neyazikki negativ yine olmadi neyapalim Allahtan hayirlisi olsun nasip deyilmis bidahaki sefere insallah Allahtan ümit kesilmezz dondurulmuslarla deniyecegiz yeni seneye.....
eet bizi bizden başka kimse anlamıo bazen çok umutsuzluğa kapılıom şuan bu yazıları yazarken bile gözlerimden yaşlar süzülüo ama yinede bir gün anne olcağımı biliom.eşim çok büyük destekçim ama onuda üzmek istemiom bazen durduk yere gözlerimden yaşlar akıp gidio...ilk bebeklerimi 7 aylıkken kaybettim en azından onların annesiyim bunu biliyorum.yüzlerini görememiştim onların ailemdeki herkes gördü bi ben göremedim kuzularımı...kabirlerine ziyarete gidiom işte ama artık eşim pek götürmek istemiyor..neyse nie bunları yazdım bilmiom ama seni kendime yakın gördüm ondan heralde içimi döktüm işte..saolun yanımdasınız bende sizin yanınızdayım dualarımla...allah bizi en kısa zamanda sewindirsin.tanımıorum sizi ama hayatımızdaki en önemli şeyleri paylaşıyoruz o yüzden sizi çok sewiyorum canlarım benimmm
kızlar şimdi sonucumu aldım.. Değerim 126 çıktı, hamileyimmAllahıma şükürler olsun bunu yazmayı nasip etti bana..10.güne göre değerim nasıl sizce? Doktorum bugün yaptırdığımı bilmediği için henüz haberi yok, birazdan arayıp söylicem..Şu an çoooook mutluyum, inşallah sorunsuz devam eder..Darısı tüm haber bekleyenlerin başına
öncelikle antalyaaaaa ya yazmak istiyorum. tahminlerin dogru cıktı hamileyim :)
hamileyim arkadaslar! cok naz yaptım gitmedim teste, sonra florence nightingale de sistem coktu sonucumu mail atamadılar ama sonunda ogrendim. Degerim 248.5
canı gönülden diliyorum darısı tüm bekleyenlerin başına. annem hamilelerin duaları/tahminleri tutar demişti. antalyaa da hamile bana dün içinden gelerek sen hamilesin dedi. tahmini çıktı.. ben hamile olarak allah inşallah tamamına erdirir, dualarım içine sizleri de ekleyeceğim.
benim için cok zor bir ihtimalde biliyorsunuz sadece 2 yumurtam toplanabildi. bundan sonra da olsa max 2 olacaktı. ama bu işler sayılara oranlara yüzdeler bakmıyor. benden size tavsiye hiç bunlarla kafa yormayın. bizim aklımız buna yetmiyor. allahın takdiri. bol dua edin.
günaydınlar hayırlı cumalar
Oooo sukur kavusturana yaw sen ne raht annesin boyle dur once firca aticm butun gun seni bekledik burda ailecenek egunal bakindik durduk sana!!!evet cnmm simdi tebrik ediyormmm seni kocamn rabbim kucaginada almayi nasip etsin bizede simdi bugun butun gun bekletme ve bizi catlatma cezasi olarak dua ediceksin bol bol k d et cnm buarada senin degr kacinci gun degeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?