2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ellerine saglık cnmmm benım bızım kızlar gece burda ama ben gunduz konusamıyoruz halıyle :)) aksamlar pc esımde çünkü o yuzden sende calısmıyorsun ve bu saatte ayaktasın yatıp uyusana :))))

resmen hamilesin canım ...kan testiylede hamileliğini kesinleştireceksin inşallahhh...güzel haberini bekliyorumm

kurtlar yesin onuuuu ...2 haftadır bunu yapıyoooo pissss....neyse ALLAH tan başka tv varda sinirimden çatlamıyorummm...sen hamilesin yaaa adamcağız anlayışlı davranmışşş...bi hamile kalayım yalandan aşermelerim yüzünden gece sıcak yatağından kaldırıp dışarı yollayacam onuuu ...içime şeytan kaçtı bi kere ...kerim beni en baştan sinir ediyo zatenn

ellerine saglık cnmmm benım bızım kızlar gece burda ama ben gunduz konusamıyoruz halıyle :)) aksamlar pc esımde çünkü o yuzden sende calısmıyorsun ve bu saatte ayaktasın yatıp uyusana :))))

canımcım benim uykuyla aram hiiiiçççç yoktur...az uyurum...geç kalktığım pek görülmemiştir...ayyy ondanmı hamile kalamıyorum acabaaaa :26: şu meşhur atalarımız demişler ya...erken kalkan yol alır geç kalkan döl alırrrr....a ha demek ben erken kalktığım için döl alamıyorum

gunaydın cnm hadı hayırlıs haberlerını beklıyoruzzzzz tatlımmm sımdıden tebrık edıyorum senı hayırlsı olsun tatlımmm :)))

dün yazdım ama cevap alamadım. dün akşam eve gittim ve tuvalete girdiğimde peçeteye kan geldi. kırmızı bildiğin kan. iki defa sildim ikisinde de geldi. sonraki tuvalate girişimde açık kahverengi leke geldi sonra birşey gelmedi.
bu nedir , bebeğim benimle midir gitmiş midir. kötü düşünme diyorsunuz ama ağrılarımdan sonra dünkü kanama benim moralimi iyice bozdu.

bence bebeğin seninle...göbüşüne yerleşirken sana ben geldim anne sinyali vermişşş..gör bak gülden demişti dersin...hamilelik belirtisi buuuu..

bak bilin bunu sen o yuzdne hamiş olamıyorsun sekerımmm ben sabahları yataktan zor kalkıyorum kavaltıyı hazırlayıp hemen yataga gerı gırıyorum esım kalkana kadar sen bence uyu bak nasıl döllencennn

canım umudunu yitirme ıyı dusun ıyı olsunnn kacıncı gun transferın oldu senın doktorunu ara hemen anlat durumu zaten o sana yol gostercektır sen gene dıkkat et kendıne

bence bebeğin seninle...göbüşüne yerleşirken sana ben geldim anne sinyali vermişşş..gör bak gülden demişti dersin...hamilelik belirtisi buuuu..

ay inşallah öyledir. şu test gününe az kaldı ama ben benlikten çıkacağım galiba o zamana kadar.

bak bilin bunu sen o yuzdne hamiş olamıyorsun sekerımmm ben sabahları yataktan zor kalkıyorum kavaltıyı hazırlayıp hemen yataga gerı gırıyorum esım kalkana kadar sen bence uyu bak nasıl döllencennn

eşim bi de benden önce kalkar evde ses yapınca haliyle bende uyanıyorum...hayat çok kısa uyuyarak geçirmemek lazım...

Ne güzelde yazmışsınız allah arakadaşa sabır versin zor ama yapacak bişey yok ben daha transferden sonra olsun diye sevgiyle büyütmeye çalıştım ama olmadı negatif yıkıldım belki çok umut verilmesinden bu kadar yıkıldım dondurulmuşlarla deniycem ama güvenemiyorum karar veremiyorum

Kızlar bir sorum olacak..........doktorun beni ilk ultrason randavusuna bu kadar geç çağırması normal mi?...........09.01 randavum........sonuçta kese 5 haftalıkken belli oluyor.......
bu kadar uzun beklemek zorundamıyımmm
Silzerde nasıl olmuştu lütfen cevap veriiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn..........öpüyorum sizi..........

ben 5 haftalıkken çağırmıştı keseyi görmüştük bir hafta sonrada kalp atışını gördük,ama 5 haftalık olana kadar beklemiştim bayağı bi,kan tahlili yaptırmışlardı 1 gün arayla sonrada bekledim bir hafta,sonra gittik keseyi gördük,beklemek çok zor geliyor ama ne yapalım

evet cnm hayat cok kısa hep aktıf olmak gerekıyor ama kısın soguk yaaa zor gelıyo sabahları kalkmak :)))) bugun bır bıtsede eve gıtsekkk :))) yıl sonu cuma offf offffff:)

ben evde olduğum için erken kalkmak zor gelmiyor çalıştığım zamanlarda beni yataktan kazırdı eşim hadi geç kalıyosun diyeeee...o zaman çoooook zor kalkardım...evde olunca dinlenebiliyorsun vücut uyku istemiyooo...ahhh canıııımmmm yıl sonu yoğunluğun var demek...neyse yarın dinlenirsin inşallahhh...akşamınada yeni yıllll bi güzelde eğlenirsin :13:

Son düzenleme:
canım umudunu yitirme ıyı dusun ıyı olsunnn kacıncı gun transferın oldu senın doktorunu ara hemen anlat durumu zaten o sana yol gostercektır sen gene dıkkat et kendıne

benim sadece bir yumurtam embriyo olduğu için 2. gün 4 hücreli bebüşümü aldım eve geldim. şimdi göndermek istemiyorum.
doktorumu arayamam devlette tedavi olunca doktorlarla maalesef konuşamıyorsun.

Evet calasırken cok zor dıyorum ev otel bıze dıye esıme cunku en cok ısteyız yanıı evı yatmak ıcın kullanıyoruz muhasebecıyım cnm ben o yuzden yogunum yanı ama evet 2 gun tatıl ve superrrr ..... yenı yıldan cok sey beklemıyorum bana huzur saglık verısın bırde bebegımı versın yeter cok mu rabbım herkesın gonlune gore versın herkesı sevındırsın yaaa kımse uzulmesın ve hasret cekmesın ıns. yenı yıl yenı umut ve dondurulmus embırıyo gırıcez bakalım ama esım pek ıstemıyor da ısıtyorda karar veremedım cnm yaaa (((((((

Son düzenleme:
benim sadece bir yumurtam embriyo olduğu için 2. gün 4 hücreli bebüşümü aldım eve geldim. şimdi göndermek istemiyorum.
doktorumu arayamam devlette tedavi olunca doktorlarla maalesef konuşamıyorsun.

cnm sakın ol calısmıyırsan yat dınlen kalkma bugun benım doktorum oyle dmıstı dınlen dıye bebüşün senınle pozıtıf dusun cnm sakınn uzulme onuda uzme ıns bısey yoktur yada test yap. zaten bır deger cıkacak ona gore doktoruna gıdersın olmazsa tatlımm

bilinçli olmadı catlatmak gercekten sabah cok korkuyordum sonra da hastanede aksilik oldu...
benim 3. gün transferi 12.gün değeri. az mı çok mu tek mi çift mi bilmiyorum? doktor için randevuyu 12 ocak'a verdiler.kese mi görülüyor yoksa kalp atışı da duyulacak mı? ben bu süreçte ümitlenmemek için bu konuları hiç düşünmemiştim. çok cahilim 12 ocak geç değil mi? bir de başka kan testi istemediler

canım hemen kötü düşünme,yerleşme kanaması olabilir.bebeğin gitmesi hemen öyle olmuyor merak etme,benimde çok ağrım olmuştu halada var gönlünü ferah tut,benim 10.günde olmuştu pembe renkli kanamam ,iğne vurulmam söylenmişti bana,istersen hastaneye git yinede bir danış aklında kalmasın derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…