güzellll haberler aldığımız harika bir gün olsun inşallaaaahhhh :119::119:
bugün topiğimizde test günü olan arkadaşımız yooookk ama tülin26 bugün saat 9:00 da test yaptırmaya gidecek idrarda çift çizgiyi görmüş pozitif haberle dönmesini bekliyorummm
babyyyy...yumurtalarının döllenip döllenmediğini öğrenecek...canım inşallahhh güzell haberler alırsınnn
asasasli....transfer günü belli olabilirr
veeee dayanamayıp gününden önce bize test sonucunu söyleyen arkadaşlar olabiliiirrrr
sizin için günün özetini çıkardımmmm...
nedense uyku tutmadı beni dün gece eşimin ısrarlarıyla idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm eşimde gördüğünü söyledi bekledikçe dahada belirginleşiyor ilkten kendimi acaba paranoyakmıyım ben benim gözümemi ikinci çizgi görünüyo dedim kendimce inanamadım halada inanamıyorum o yuzden saat 9 gibi kan tahlili yapmaya gidicem daha fazla beklemicem artık sabrım kalmadı herşey olucağına varır rabbim ne vericekse hayırlısını versin öncelikle sağlık sonrasında gönlümüzegöre versin sonucu alır almaz inşalah bende burda hamile arkadaşlarım gibi haykıra haykıra bağırırım inşallah rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin canı gönülden diliyorum
Ya alemsin yaa,yine beni bugün yazdıklarınla güldürdünakşamda kocişinle kavga ettin ohhhh süper olmuş aynı benimkide kurtlar dedi dedi ama kumandayı almak hiç nasip olmadı artık ya benle oturup sevmesede fatmagül e bakıyo yada mutfaga gidip kurtlara bakıyo ama büyük tv salon benim kaptırmam alimallah ya fatmagüle bakılmazmı?yine güzeldi bu hafta yanlız bu kerimin aşırı öfkesi öldürcek beni,2 kişi zor tutuyo
ellerine saglık cnmmm benım bızım kızlar gece burda ama ben gunduz konusamıyoruz halıyle :)) aksamlar pc esımde çünkü o yuzden sende calısmıyorsun ve bu saatte ayaktasın yatıp uyusana :))))
nedense uyku tutmadı beni dün gece eşimin ısrarlarıyla idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm eşimde gördüğünü söyledi bekledikçe dahada belirginleşiyor ilkten kendimi acaba paranoyakmıyım ben benim gözümemi ikinci çizgi görünüyo dedim kendimce inanamadım halada inanamıyorum o yuzden saat 9 gibi kan tahlili yapmaya gidicem daha fazla beklemicem artık sabrım kalmadı herşey olucağına varır rabbim ne vericekse hayırlısını versin öncelikle sağlık sonrasında gönlümüzegöre versin sonucu alır almaz inşalah bende burda hamile arkadaşlarım gibi haykıra haykıra bağırırım inşallah rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin canı gönülden diliyorum
dün yazdım ama cevap alamadım. dün akşam eve gittim ve tuvalete girdiğimde peçeteye kan geldi. kırmızı bildiğin kan. iki defa sildim ikisinde de geldi. sonraki tuvalate girişimde açık kahverengi leke geldi sonra birşey gelmedi.
bu nedir , bebeğim benimle midir gitmiş midir. kötü düşünme diyorsunuz ama ağrılarımdan sonra dünkü kanama benim moralimi iyice bozdu.
canımcım benim uykuyla aram hiiiiçççç yoktur...az uyurum...geç kalktığım pek görülmemiştir...ayyy ondanmı hamile kalamıyorum acabaaaa :26: şu meşhur atalarımız demişler ya...erken kalkan yol alır geç kalkan döl alırrrr....a ha demek ben erken kalktığım için döl alamıyorum
dün yazdım ama cevap alamadım. dün akşam eve gittim ve tuvalete girdiğimde peçeteye kan geldi. kırmızı bildiğin kan. iki defa sildim ikisinde de geldi. sonraki tuvalate girişimde açık kahverengi leke geldi sonra birşey gelmedi.
bu nedir , bebeğim benimle midir gitmiş midir. kötü düşünme diyorsunuz ama ağrılarımdan sonra dünkü kanama benim moralimi iyice bozdu.
bence bebeğin seninle...göbüşüne yerleşirken sana ben geldim anne sinyali vermişşş..gör bak gülden demişti dersin...hamilelik belirtisi buuuu..
bak bilin bunu sen o yuzdne hamiş olamıyorsun sekerımmm ben sabahları yataktan zor kalkıyorum kavaltıyı hazırlayıp hemen yataga gerı gırıyorum esım kalkana kadarsen bence uyu bak nasıl döllencennn
Ne güzelde yazmışsınız allah arakadaşa sabır versin zor ama yapacak bişey yok ben daha transferden sonra olsun diye sevgiyle büyütmeye çalıştım ama olmadı negatif yıkıldım belki çok umut verilmesinden bu kadar yıkıldım dondurulmuşlarla deniycem ama güvenemiyorum karar veremiyorumCnm bEnim benide duygulandirdin rabbim yuzunu enkisa zamnda guldursun insallh! sefaatcin var senin ne mutlu sana biliyrsun dimii rabbim verdigi emanetini kullundan aldiginda sabir edeni mukafatlandirirms sen de sabir et lutfen onlar sana ebedi hayatta geri verilicek onlar cennetin cocuklari olucak senin oluck engusel surette verilick ailelerine bem okudugumda cok etkilenmistim asik yasam ebedi olan onun icin teslim olmak lazim yaradana ic huzur onda inanmakta rabbi sevmekte ilk basta evet hepimiz birimiz hepimz ayni seyleri yasiyrz herkz gercek bemde hepinizi cooook seviyorum annecikler
eşim bi de benden önce kalkar evde ses yapınca haliyle bende uyanıyorum...hayat çok kısa uyuyarak geçirmemek lazım...[/QU
evet cnm hayat cok kısa hep aktıf olmak gerekıyor ama kısın soguk yaaa zor gelıyo sabahları kalkmak :)))) bugun bır bıtsede eve gıtsekkk :))) yıl sonu cuma offf offffff:)
Kızlar bir sorum olacak..........doktorun beni ilk ultrason randavusuna bu kadar geç çağırması normal mi?...........09.01 randavum........sonuçta kese 5 haftalıkken belli oluyor.......
bu kadar uzun beklemek zorundamıyımmm
Silzerde nasıl olmuştu lütfen cevap veriiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn..........öpüyorum sizi..........
evet cnm hayat cok kısa hep aktıf olmak gerekıyor ama kısın soguk yaaa zor gelıyo sabahları kalkmak :)))) bugun bır bıtsede eve gıtsekkk :))) yıl sonu cuma offf offffff:)
canım umudunu yitirme ıyı dusun ıyı olsunnn kacıncı gun transferın oldu senın doktorunu ara hemen anlat durumu zaten o sana yol gostercektır sen gene dıkkat et kendıne
ben evde olduğum için erken kalkmak zor gelmiyor çalıştığım zamanlarda beni yataktan kazırdı eşim hadi geç kalıyosun diyeeee...o zaman çoooook zor kalkardım...evde olunca dinlenebiliyorsun vücut uyku istemiyooo...ahhh canıııımmmm yıl sonu yoğunluğun var demek...neyse yarın dinlenirsin inşallahhh...akşamınada yeni yıllll bi güzelde eğlenirsin :13:
benim sadece bir yumurtam embriyo olduğu için 2. gün 4 hücreli bebüşümü aldım eve geldim. şimdi göndermek istemiyorum.
doktorumu arayamam devlette tedavi olunca doktorlarla maalesef konuşamıyorsun.
Oooo sukur kavusturana yaw sen ne raht annesin boyle dur once firca aticm butun gun seni bekledik burda ailecenek egunal bakindik durduk sana!!!evet cnmm simdi tebrik ediyormmm seni kocamn rabbim kucaginada almayi nasip etsin bizede simdi bugun butun gun bekletme ve bizi catlatma cezasi olarak dua ediceksin bol bol k d et cnm buarada senin degr kacinci gun degeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?