canım bende ocak 2.haftası gitcem..öle karar verdik..inş.hem keseyi hem kalp atışlarını duyarız
sağol canım.bu yolda bize pes etmek yok.Allah sabır ve güç versin biz de elimizdeki olanakları sonuna kadar kullanarak bebişlerimize kavuşacağız ben buna inanıyorum.ilk tedavinin başında bukadar inanmamıştım ama sanki kamçılandım daha bir inanç geldi bu konuda.o yüzden kendimi yıpratmaya çok izin vermiyorum.bu arada eşim eve geldi ve ağlayıp zırlamadan sakince konuştuk.biz mayıs sonuna kadar beklemeye karar verdik ikinci denemeyi özelde yapmaya karar verdik ve kesinlikle 2 embriyo transferi isteyeceğiz hatta bunu yapacak bir doktor ile görüştüm bilekesinlikle yılmıyoruz negatif alan kızlar zaten cumhurbabaya mesaj attım.egunal da atmıştı onu seviyor zaten cumhur baba ..bize kıyak yapacak artık bütün kızlara 2 embriyo transferi olacak
canım senin daha 5 günün var...gebelik oluştuysa daha yeni bhcg hormonu artışa geçmiştir...sen daha iyi bilirsin bu idrar testlerinin duyarlılığı 20-50 arasında...senin yaptığın testin duyarlılığı ne bunu biliyormusun???
hadi canım sende nillla kanına giriyormuşmuş...hani sen çarşamba yaptıracaktın....neyse yaptır canım yarın çıkar sonuç zaten...ama düşük çıkarsa bu kezde değerim niye düşük deme...daha normal test gününe var çünkü...taammııııııı kızııııımmmmm
Yaa idrar negatif ama ben kendimi hamile hissediyorum
canım biliyosun sende idrar testleri çok yanıltıcı..sen kendini nasıl hissediyorsan öylesindir
O zamn takilma sende idrar testine cnm yarn sbh git kan ver senin kacinci gun bugun
Gerckten nilla girdi kanima inan hic aklimda yoktuZaten karasizm benm belirti aksm ustu iyice adet belirtisine dondu yaaa iste boyle cnmm ben camasir asmaya gidiyorum optm seniii
sende antalya t.b.m tedavi olmuşsun canım heralde.bende orada oldum.doktorun kimdi?karsılaşmışızdır belki :)
Cnmmm t ederim duada unutma benide tabiki destek olucaz birbirimize rabbim insllh raht bir hamilelikte gwcirmeni nasip etsin darisi basimiza insallh cnm yarin first bulursam yaptiricm insallh benim sancilar sanki adet belirtisi gibi olmaya basladi hayrlisi bakalum rabbim bilir Ama umudumu kaybetmiyorum
Kızlar benim 6.gün ama. Blast transferinde 8. Gün sayılmıyor mü???
nilla tebrik ederim canım, çook sevindim, 9.güne göre harika bir değer..ikizlerimiz mi geliyor acabakatlanarak artsın işallah!
tolunay35 herşeyin hayırlısı olsun tolunaycım demek ki daha vakti gelmemiş,ne desem boş biliyorum ama nolursun umudunu hiç yitirme
egunal bütün gün boyunca aklıma geldi heyecan yaptım ama bebiş şimdi gelmek istememiş heralde egunalcim, hayırlısı diyelim..zamanı geldiğinde hep birlikte çoooook sevineceğiz
Ben de bugün merkeze gittim..14. gün değerime bakmak istemişlerdi, 623 çıktı çok şükür. 12. günü ikiye katlamış, çok mutlu oldum. Üç haftadır günde iki ampül progynex iğne olduğum için popom kevgire döndü ve artık oturmakta bile zorlanıyorum acıdan. Halime biraz acıyıp bir gün iğne, bir gün jel e çevirdi doktor. Buna da şükür...
13 Ocak'ta ultrason için randevu verdiler, nasıl beklerim bilinmez artıkO gün 6.haftam doluyor, kalp atışını duyabiliriz inşallah.
Bir de bir takım genetik testler istedi pimpirikli doktorum..Biraz detaycı olmasına veriyorum ama bu testler çok tuzluymuş, belimiz yeterince bükülmüştü, daha fazlasına gerek yoktu sanki..
Benden bugünlük haberler bu kadar :)
Hepinizi çok çok öpüyorum, sevgiler..
cannlarımmm ben geldimmmm gene.
Dr dan geliyorum.çarş tedavim başlıyo inş.tahliller normal dedi(tabi gebelik yokkk) istersen çarş başlayabiliriz dedi ok dedim.ilaçlarımı yazdı ve ben o kadar sevindimki.sanki gebelik olmuş gibi.İnş nasip eder Allahım hepimizeeee.eve gelince biraz kanamam da başladı şükürler olsunnn.
hadi bakalım bende tedavi sürecine girdim.
Egunalllcim gözüm sen nettin gelen giden ?
egunal bütün gün boyunca aklıma geldi heyecan yaptım ama bebiş şimdi gelmek istememiş heralde egunalcim, hayırlısı diyelim..zamanı geldiğinde hep birlikte çoooook sevineceğiz
Ben de bugün merkeze gittim..14. gün değerime bakmak istemişlerdi, 623 çıktı çok şükür. 12. günü ikiye katlamış, çok mutlu oldum. Üç haftadır günde iki ampül progynex iğne olduğum için popom kevgire döndü ve artık oturmakta bile zorlanıyorum acıdan. Halime biraz acıyıp bir gün iğne, bir gün jel e çevirdi doktor. Buna da şükür...
13 Ocak'ta ultrason için randevu verdiler, nasıl beklerim bilinmez artıkO gün 6.haftam doluyor, kalp atışını duyabiliriz inşallah.
Bir de bir takım genetik testler istedi pimpirikli doktorum..Biraz detaycı olmasına veriyorum ama bu testler çok tuzluymuş, belimiz yeterince bükülmüştü, daha fazlasına gerek yoktu sanki..
nilla tebrik ederim canım, çook sevindim, 9.güne göre harika bir değer..ikizlerimiz mi geliyor acabakatlanarak artsın işallah!
tolunay35 herşeyin hayırlısı olsun tolunaycım demek ki daha vakti gelmemiş,ne desem boş biliyorum ama nolursun umudunu hiç yitirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?