2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tolunycmm rabbim insallh birdaha denemeye gerk kakmadan hediye etsin bebisini hic uxulmuyrz ok mi cnm sikilmiyoruz biz hepimz sirayla anne olucz ben cok inaniyrm buna belki bende negatf sonuc alicm bizi yasamds neler bekliyor bilmiyrz ki cnm hskkimzda hayrlisi olsun insllh

Gerckten nilla girdi kanima inan hic aklimda yoktuZaten karasizm benm belirti aksm ustu iyice adet belirtisine dondu yaaa iste boyle cnmm ben camasir asmaya gidiyorum optm seniii

Slm cnm nasil gidiyor trsnsfet sonrasi surec sennde irenbedsin yanlis okumadysm bnm yarin 10.gun test ysptircm varmi sende belirtiler bnm gerci birazcik adet belirtisi gibi bugun ozellikle cogaldi bakalm hayrlisu senin dr kim irenbede

Gerckten nilla girdi kanima inan hic aklimda yoktuZaten karasizm benm belirti aksm ustu iyice adet belirtisine dondu yaaa iste boyle cnmm ben camasir asmaya gidiyorum optm seniii

ha ha ha hi hi hi ho ho ho...inanıyorum kuzum sana hiiiiiiiiççççç ama hiiiiiiiiççç aklında kan vermek olmadığını biliyorum canım kimi kandırıyorsun uleeeeeeennnn...neyse yaptır yarın bi halayda sana çekelim hareket edip regl olurum belki negatif sonuçtan sonra hareketlerimi kısıtladığımı farkettim meğerse hamile gibi yaşamaya başlamışım...sonucu alınca bi rahatlama oldu içime asena kaçmış gibi hissediyorum şimdi::90:124:ayyy bi de hamile hamile çamaşırmı asıyorsun sennnnn hamarat insanın hali başka oluyor tabiii:119:

cannlarımmm ben geldimmmm gene.
Dr dan geliyorum.çarş tedavim başlıyo inş.tahliller normal dedi(tabi gebelik yokkk) istersen çarş başlayabiliriz dedi ok dedim.ilaçlarımı yazdı ve ben o kadar sevindimki.sanki gebelik olmuş gibi.İnş nasip eder Allahım hepimizeeee.eve gelince biraz kanamam da başladı şükürler olsunnn.
hadi bakalım bende tedavi sürecine girdim.
Egunalllcim gözüm sen nettin gelen giden ?

nilla tebrik ederim canım, çook sevindim, 9.güne göre harika bir değer..ikizlerimiz mi geliyor acaba katlanarak artsın işallah!

tolunay35 herşeyin hayırlısı olsun tolunaycım demek ki daha vakti gelmemiş,ne desem boş biliyorum ama nolursun umudunu hiç yitirme

egunal bütün gün boyunca aklıma geldi heyecan yaptım ama bebiş şimdi gelmek istememiş heralde egunalcim, hayırlısı diyelim..zamanı geldiğinde hep birlikte çoooook sevineceğiz

Ben de bugün merkeze gittim..14. gün değerime bakmak istemişlerdi, 623 çıktı çok şükür. 12. günü ikiye katlamış, çok mutlu oldum. Üç haftadır günde iki ampül progynex iğne olduğum için popom kevgire döndü ve artık oturmakta bile zorlanıyorum acıdan. Halime biraz acıyıp bir gün iğne, bir gün jel e çevirdi doktor. Buna da şükür...
13 Ocak'ta ultrason için randevu verdiler, nasıl beklerim bilinmez artık O gün 6.haftam doluyor, kalp atışını duyabiliriz inşallah.
Bir de bir takım genetik testler istedi pimpirikli doktorum..Biraz detaycı olmasına veriyorum ama bu testler çok tuzluymuş, belimiz yeterince bükülmüştü, daha fazlasına gerek yoktu sanki..
Benden bugünlük haberler bu kadar :)
Hepinizi çok çok öpüyorum, sevgiler..

Yaa idrar negatif ama ben kendimi hamile hissediyorum

ben bugün kan verdim geldim ve topiğe kan verdim ama ben kendimi hamile gibi hissettmiyorum dedim ve öylede olduuu...sen kendini hamile hissediyorsan öyledir canım...buna inanıyorum ben...

umudunu yitirmek yok. hep sen bana diyordun onlar bizimle diye. yarın senin haberini kutlucaz burda.

Kızlar benim 6.gün ama. Blast transferinde 8. Gün sayılmıyor mü???

cnm benimde 1 hafta geçmesine rağmen idrarda çok silik çıkıyodu idrara güvenme derim tüp bebekte 1. gün her zaman transferin ertesi gün olarak sayılır bu 5. gün embriyosu olsa bile 5. gün embriyosu için 10 gün 3.gün embriyosu için 12 gün verilir test tarihi

çok teşekkürler canım.

ayy canııımmm demek tedaviye başlıyorsun artık çok sevindimmm...hayırlı sağlıklı ve bebekli bir tedavi diliyorum canım...her aşamasında yanındayım unutmaaaa...valla ben sıcak su torbasıyla geziyorum şimdilik annemdeyim eve geçeyim regl olmak için başka şeyler yapmayı planlıyorum... bakalım benim kırmızılar ne zaman teşrif edecekler...

evet kuzum meleğimin gelmesine daha varmış demekki...değerinede MAŞALLAHHH...artık hamileliğinin keyfini çıkarma zamanıdır...

matricaria ikimizde fulyadayız benden neden 2. test istemediler... ben de hemsire soylemedi diye tekrar yaptırmadım. yaptırsam mıı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…