2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

matricaria ikimizde fulyadayız benden neden 2. test istemediler... ben de hemsire soylemedi diye tekrar yaptırmadım. yaptırsam mıı?

benim geçmişimde bissürü dış gebelik olduğu için istemiş olabilirler missmatruska, senin değerini yeterli bulmuşlardır belki..ama için rahat edecekse yaptır tabi..ultrason için ne zamana randevu verdiler sana?

12 ocak
benim degerim 248.5 di. seninki. bi de bugun senin 16.gün degil mi?14 demissin ctesi mi yapmıştın testi
gerci ben hemsire ile muhatap oldum.emel de sürekli aynı seyleri soyluyor. 2.teste gerek var mı dedim yok dedi.

Ah cnm bnm insallh hamileymdir taklabile atabilirim Bak allh seni inandirsin hic yapasim yoktu ama iste bizim taze annecik nilladn cikti fikir Yaaa cnm iste boyle sende insallh enkisa zamnda adet olursun dr gitsen boyle koca kari tarifleryle ugrasmicksin ama neyse sen git ilac icmk yerine sicak sulu kuvvete yat

Cevabın hoşuma gitti...ondan yazdı

ay evet yaaaa ben buna inanıyorummm...hep dedim ben hamile kalırsam hissederim diye...tüp bebek içinde bugünki test içinde aynı şeyi söyledim malesef haklı çıktım...o yüzden sende aynı şeyleri hissediyorsan ben inanırım hamile olduğuna...evet bilimsel bir dayanağı yok duygularımızın ama bence hissetmek diye bişi vaaarrrrr....ay ne hisli bi kadınım :86:

Cnm dis gebelik yaşadığını soylemissin ne gibi belirtileri oldu.banada ihtimal olduğu söylendi.degerlerim düşük başladı ama yükseliyor.2gun önce hafif kanamam oldu ama sonra olmadı.kasiklarimda ara ara hafif batma oluyo onun dısında bişeyim yok.cuma gunu ultrasonda bakacaklar ben çok korkuyorum

12 ocak
benim degerim 248.5 di. seninki. bi de bugun senin 16.gün degil mi?14 demissin ctesi mi yapmıştın testi
gerci ben hemsire ile muhatap oldum.emel de sürekli aynı seyleri soyluyor. 2.teste gerek var mı dedim yok dedi.

ben dayanamayıp 10.gün yapmıştım, asıl test günüm yani 12.gün c.tesi 268 çıktı, bugün 14.gün
hadi bakalım hayırlısı, ultrasonda güzelce görünürler bebişler inşallah

merhaba egunal...
pozitifliğine hayran kaldım..ben daha kan testimi yaptırmadım.Yerleştirme gününü saymazsak 12.gün yarın oluyor...yarın sabah ilk işim kan testi yaptırmak.belirti var mı diye sorarsanız göğüste çok ağrı var 4 gündür.Bir de adet ağrısı gibi bel ve karın ağrısı oluyor akşamları...psikolojik ağrılarda olabilir..bakalım yarın ola hayrola...9.gün idrarda baktım negatifti..'ama daha çıkmamıştır' dedim, üzmedim kendimi...Allah hepimizin peşine, pıtır pıtır yürüyen bücürükler versin...

öncelikle nolursun moralini yüksek, içini ferah tutmaya çalış cnm..benim dış gebeliklerim hep doğal yolla olduğu için kendimi dinlemeye pek fırsatım olmamıştı..hatta sonuncusunda kanamamı adet kanaması zannedip doktora zamanında gitmemiştim,ancak ani ve şiddetli ağrım olunca gittim, bu yüzden tüplerimden oldum. genel olarak adet gecikmesinden başka belirti yaşamadım..
değerlerinin düşük olmasına takma bence, önemli olan düzenli bir şekilde yükseliyor olması..ultrasonda içine su serpilecek inşallah :)

Bütün hepsini okuyom gülmekten katildimmm allahım ya aksam aksam....

cnm yaa hani diyorum denize düşen yılana sarılır demekmi bu acaba ?yoksa delilikmi çözemedim.gerçekten internet bazen büyük bir bigi kirliliği oluşturuyor.allah bunu deneyenere ve denemeyi aklından bile geçirenlere akıl versin ne deyimmm

albidacım benim kız kardeşim ve kuzenimde oldu ikisidede ultrasonda kalp atışları ve bebek gözükmediği zaman anlaşıldı yooksa degerlerden anlaşılmadı.ama sadece ikisindede süreki kahve rengi lekelenmeler her gün oolmuştuuu.

Valla bilimsel dayanakları da var...bilmem ki

progestan jeli olmasın o kahverengi lekeler??bende bazen geliyordu o şekilde,jel de yapabiliyor yani,,

yok canım ben jel değil iğne kullanıyorum resmen kalbura döndümmmmm....adet belirtileri var sanki...bel ve kasık ağrıları arttı...yarın bir kanda baktıracağım...7. gün olacak ama olsun ne yapam...

İnşallah cnm dediğin gibi olur.cok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…