albidacım benim kız kardeşim ve kuzenimde oldu ikisidede ultrasonda kalp atışları ve bebek gözükmediği zaman anlaşıldı yooksa degerlerden anlaşılmadı.ama sadece ikisindede süreki kahve rengi lekelenmeler her gün oolmuştuuu.
Ah cnm bnm insallh hamileymdir taklabile atabilirim Bak allh seni inandirsin hic yapasim yoktu ama iste bizim taze annecik nilladn cikti fikir Yaaa cnm iste boyle sende insallh enkisa zamnda adet olursun dr gitsen boyle koca kari tarifleryle ugrasmicksin ama neyse sen git ilac icmk yerine sicak sulu kuvvete yat
merhaba egunal...
pozitifliğine hayran kaldım..ben daha kan testimi yaptırmadım.Yerleştirme gününü saymazsak 12.gün yarın oluyor...yarın sabah ilk işim kan testi yaptırmak.belirti var mı diye sorarsanız göğüste çok ağrı var 4 gündür.Bir de adet ağrısı gibi bel ve karın ağrısı oluyor akşamları...psikolojik ağrılarda olabilir..bakalım yarın ola hayrola...9.gün idrarda baktım negatifti..'ama daha çıkmamıştır' dedim, üzmedim kendimi...Allah hepimizin peşine, pıtır pıtır yürüyen bücürükler versin...
albidacım benim kız kardeşim ve kuzenimde oldu ikisidede ultrasonda kalp atışları ve bebek gözükmediği zaman anlaşıldı yooksa degerlerden anlaşılmadı.ama sadece ikisindede süreki kahve rengi lekelenmeler her gün oolmuştuuu.
cnm benim dktoorum murat bey seninki kim?
bu sefer de beni korku saldı bende lekelenmeler oluyor bi bugün olmadı bende de dış gebelik olabilir yani o zaman
Cnm ok yarin yaptirriyorumm oglen yaptrcm
benim doktorumda murat bey :) çok iyi bir doktor konuşkan.ama benim yumurta toplama işlemini hasan bey yaptı o gün murat bey izinliymiş transferi bilgilerini hepsini murat bey ilgilendi.ne güzel eli ugurluymuş ikimizde hamile kaldık maşallah :)
evet cnm murat bey gerçekten çok ilgi alakalı ve bilgili bi hekim allah onun tuttugunu altın etsin her istediği olsun hayattan .oonun vesilesiyle allahın iznile bebgimize kavuşacagız inşallah.benim hepsini kendi yaptı sadece 2 gün hasan bey yumurta takibimi yaptı sonra yine muratbey devam etti..
aminn canım :) merkez cok iyi hepsinden Allah razı olsun sadece hasan bey ciddi biaz ama iyi oda . insallah Rabbimin izniyle kucagımızada alırız canım . senin ilk kontrolün belli mi
bu sefer de beni korku saldı bende lekelenmeler oluyor bi bugün olmadı bende de dış gebelik olabilir yani o zaman
ben o foruma üyeyim ve çoğu yazıştığım kızlardı benim...aşılmalarım zamanlarında onlarla takılıyordum...hatta bu konu açıldığında takip ettim ama bişey yazmadım...yazılanları hayretle okuyordum...bir dönem baya renkli bir forumdu...şimdi o kadar değil...uzun zamandırda girmedim siteye...
:129::129::129:heyecanla haberini bekliyor olacam:126:
sonra 40 satır 40 sayfa kutlama yapacam sana (40 gün 40 gecenin topik versiyonu olcak)
egunalcimmm cicim hemende güncellemişsin ben sana ne diyim maşallahhhh.Allah ikizler versinde gör böle vaktini hep onlar alsın:)
Canımcım çokk teşekkür ederim ilgin için.inan çokkkk temiz yüreklsin ve yüreğin çooook büyük.Allahım sana güzelll bebişler versin dedimya ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Bu arada gülüm benim dr kayseri acıbademde artkın.bende ardından acıbademe.yani orda olcek tedavim.
bütüm kk melekleriiiii öptümmm hepinisiiii.zuzudan nbr be ya bilen vaamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?