2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu belirsizlik çok can sıkıcı
siz neler yaptınız o pu dan sonra neler yaşadınız kızlar...yok mu kimse herkes topicte ama kimse konuşmuyor

kız deeli sen şimdiden böle sıkılırsan transferden sonra napcan..... hiç canını sıkma yarın e4mbriyolog arar ve sana bilgi verir. allahın izniyle herşey yolunda gidicektir.

Kizacaksiniz biliyorum ama idrartesti manyağı oldum....
Benim eczanede çalışan eleman 8.5 aylık hamile sen test yap dedim kızın 2. Çizgisi silik çıktı...yuh dedim yani onun bhcg si 10bin falandir heralde....

senden iyi haber ne zaman gelcek diye sorucaktım ama listeye baktım iki güünün kalmış:) hala idrar testi yaomaya devam ediyomusun? durum nasıl?

hem hoşgeldin hemde hayırlı olsun canıum.... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

kuzum bu 5.deneme yanlışlığını çözdüm...ben günlük listeyi güncellerken sana 5 ocakta opu olacak yazarken deneme kısmınada 5 eklemişim ama hiç farkında değilim...yani bir bilgiye dayanarak yapmamışım.tamamen hızlı klavye kullanımından yapmış olduğum bişi olduğunu farkettim...çünkü dünkü listeye kadar deneme kısmı hep boş...5 ocak yazarken bi 5 de denemeye eklemişim...ALLAH 5 kez denetmesin...

Benim eczanede çalışan eleman 8.5 aylık hamile sen test yap dedim kızın 2. Çizgisi silik çıktı...yuh dedim yani onun bhcg si 10bin falandir heralde....

ALLAH iyiliğini versin emiiii...toipiğin idrar testi rekorunu kırdın..yetmedi başkalarını konu mankeni olarak kullanmaya başladın...demek kiiiii idrar testleri çok ta güvenilir değilmişşşş dimiiii

kalp kalbe karşıymış ben sormadan yazmışsın:)))

Canım bende prodüktör,fortel'in testlerini stok yapmıştım birara

Tebrik ederim canım,gözün aydın.

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

ay alemsin sen. bi top testte bana gönderde ben de yapayım değişiklik olsun barim :)
şaka biryana bu idrar testini sabah aç kanına mı yapmak lazım

Ayy inşalah bırakmasın kimseyi 5. denemelere..Rabbim isteyenlere çifter çifter versin güzelim... Ben bu TEDAVİ DE çok acı çekmedim allah tan ama gene de zor yaaa....kasık ağrıları iğneler...opu en zoruymuş...daha transfer var nasıl olacak bilmiyorum...hani bu yumurtalar kaliteli olur da dondururlarsa tarnsfer de tekrar mı ödeme yapacağız..onu da bilmiyorum sonuçta toplam da bir işlem yapılmış olacak...Ödediğimiz para nın içindedir herhalde ...dondurmadan ücret alınmıyormuş...elimizi ayağımız kuruladık Allah tan bununla biterse birkaç aya toparlarız diye düşünüyorum..

ay alemsin sen. bi top testte bana gönderde ben de yapayım değişiklik olsun barim :)
şaka biryana bu idrar testini sabah aç kanına mı yapmak lazım

evet tatlım en sağlıklı sonuç sabah aç karna yapılan hoş benim o da negatif çıkmıştı:)))

Çokkkkk test yaptım çok testlerigelişinden ödüyor um beleş sayılır baktım pozitifi göremedim deney yaptım
27 si transfer bugün 9. Gün sanki bı teste hayaliii 2.çizgivardı...uyduruyoda olabilirim
Ama çalışan kiznerdeyse doğuracak onda bile silik çıktı...o yüzden pek itibaretmiyorum artık....yadamillete bozuk test satiyorum

kız deeli sen şimdiden böle sıkılırsan transferden sonra napcan..... hiç canını sıkma yarın e4mbriyolog arar ve sana bilgi verir. allahın izniyle herşey yolunda gidicektir.

tekrar bekleme süresine girmek istemiyorum aslına bakarsanız.Haklısınız ama ne diyeyim sancım da var ya sıkılıyorum daralıyorum işte..

tekrar bekleme süresine girmek istemiyorum aslına bakarsanız.Haklısınız ama ne diyeyim sancım da var ya sıkılıyorum daralıyorum işte..

bu beklemeler doğuma kadar hiç bitmiyor anladığım kadarıyla.
doğum olduktan sonrada başka beklemeler başlıyor :)

biliyorum canım biliyorum... beklemek çok zor bilirim hepimiz deneyimliyiz bu konuda... ama elimizden tek gelen dua edip birbirimize destek olmak.... o yüzden ne zaman canın sıkılırsa yada bişey sormak istersen bizler burdayız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…