bu belirsizlik çok can sıkıcı
siz neler yaptınız o pu dan sonra neler yaşadınız kızlar...yok mu kimse herkes topicte ama kimse konuşmuyor
Kizacaksiniz biliyorum ama idrartesti manyağı oldum....
Benim eczanede çalışan eleman 8.5 aylık hamile sen test yap dedim kızın 2. Çizgisi silik çıktı...yuh dedim yani onun bhcg si 10bin falandir heralde....
Benim eczanede çalışan eleman 8.5 aylık hamile sen test yap dedim kızın 2. Çizgisi silik çıktı...yuh dedim yani onun bhcg si 10bin falandir heralde....
Tebrikkkkkkkkkkkklerrrrrt
çoook geçmiş olsun kuzum...valla 5.deneme yi nerden çıkardım bende merak ediyorum...ne alaka 5...hemde ilk denemen..aslında liste konusunda hata yapmamaya özen gösteriyorum ama nasıl böle yapmışım anlamadım...tamam kuzum düzeltiyorum hemen...ALLAH 5.denemeye bırakmasın inşallahhh...bu arada yumurta sayın çok güzelll hepsi döllensin 1.kalite embriyo olsunlar inşallahhh
ay alemsin sen. bi top testte bana gönderde ben de yapayım değişiklik olsun barim :)
şaka biryana bu idrar testini sabah aç kanına mı yapmak lazım
hem hoşgeldin hemde hayırlı olsun canıum.... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
kız deeli sen şimdiden böle sıkılırsan transferden sonra napcan..... hiç canını sıkma yarın e4mbriyolog arar ve sana bilgi verir. allahın izniyle herşey yolunda gidicektir.
tekrar bekleme süresine girmek istemiyorum aslına bakarsanız.Haklısınız ama ne diyeyim sancım da var ya sıkılıyorum daralıyorum işte..
tekrar bekleme süresine girmek istemiyorum aslına bakarsanız.Haklısınız ama ne diyeyim sancım da var ya sıkılıyorum daralıyorum işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?