Ahh canımmmm ne rahatsızlığııı hoşşgellsinn sefa getirdinn..Öncelikleee kutluyorumm büyükk ihtimalle ikizz bu değere göreee evett..Hemen konuya giriyimm.Rezerv azlığımı varr 2 yumoş oldu demişsin yaaa.Ayyyy bana süperr bir haberr olduuu..İnşş benimde senin gibi 2 yumoş konulurda tutarrr..Sürecii anlatsana birazz.Kaç dozz kaçç gün vuruldunn.Daha önce deha falan kullandınmı..Fsh kaççtıı..Ben artık bunlarıı öğrenmedenn geçemiyorumm..Sıkılmazsan anlatt noolurr..Çok öpüyoorum
[
ha ha ha topiği açmak için kavga etmeyin sakın haaaa...bi gün sen bi gün karasu81 açsın dimiiii
bence yeter canım...işte çok yorma kendini ve dikkat et...bişey olmaz rabbimin izniyle
valla ben listeyi güncelledim okumuyodummm...işte geldimmm
galiba ben doğurana kadar emn olamayacağız hamile olduğuma :)
gulincim işin doğrusu bana göre tabii sağlıklı bi artış değil ama ne olur üzülme kimyasal olabilir diycem ama böle bi durumda senin ne hale geleceğini düşünüyorum çünki benimde tüp bebek tedavimde 195 olmuştu değerim ilk testte sonra ben sorun yaşadım tansiyon kan değerlerim düştü ve değerim 195-200.1 die bi kaç gün arttı ve sonrasında düşmeye başladı kimyasal oldu dendi inşlhh seninde yerleşmesi geç oluyodur normale döner arkadaşım ama ne olur beni yanlış anlama sadece benimki varsayım
300 dozla başladım gonal f 5.günü cetrodite olan iğne ye başladım toplam 7 gün kullandım iğneleri 8. günüde çatlatma iğnesi vuruldum bu kadar çok fazla sürmedi yani benim iğnelerim çok fazla bilmiyorum ve açıkcasıda çok fazlada sorgulamadım tahlilleri ve sonuçlarını o kadar fazla tahlil yapıldı ki şükür hiçbiri sorunlu çıkmadı bütün değerler hepsi iyiymiş doktorum öyle söyledi şükür sonundada pozitifi gördüm
hadı ordan bak hamilesin elim kalkmıyo çok kötü olr haaaaaaaaaaaaaaaasana sözlü sataşmalarda bulunurum anahtar benim kimseye vermem
egunal şuna bir şeyde ya vermiyom anahtarı hayır hep ben açacam
Hahaaaa vermem anhtar benimm cok sorumluluk sahibiymm gordunmuBebisimmm bni uyutana kadar vermm iste hi sonrada devir teslimm yapariz haaaa haaa buarada t ederum cnm degr icin
yok yanlış anlamam ama ne olacaksa bir an önce olsun. çünkü her seferinde işten izin alıp gitmem gerekiyor ve bu beni daha çok sıkıyor.
senin 200 e çıkana kadar nasıl arttı peki yani test kaç defa yaotırdın değerlerin neydi
ya benim nazlı beni çok sinirlendirmeye başladı.
11. gün test sonucu 24,8
13. gün test sonucu 44
15. gün 61.30
pazartesi test tekrar
deliricem
galiba ben doğurana kadar emn olamayacağız hamile olduğuma :)
hayıııııırrrr kavga yoookkkk ...ikinizden de alırım anahtarı ona göreeeee...nerde benim terliğim fırlattırmayın bana... ...çabuk barışın bakıyım...kim önce uyanırsa o açar topiğiiiii...ikinizde benim canlarımsınız aranızda ayrım yapamam...anahtar önce kalkanınnn taammıııı...
ya ama o başlattı tamammmm ya o çiçeği burnunda hamişya49 49 49 49 49
hep baba diyosun ben üvey evladım demi anladım ben analdım
şaka kız şaka hadı anahtar sende olsun aslında karasu benim ona verdiğim sinyali anlamadı ben ona yat dinlen sen hamile bir bayansın dinlenmen lazım diyorum ama o hep beni yanliş anlıyo fatmagül ağlıyo hep ağlıyo52 52 52
bu belirsizlik çok can sıkıcı
siz neler yaptınız o pu dan sonra neler yaşadınız kızlar...yok mu kimse herkes topicte ama kimse konuşmuyor
selam kızlar sabah opu oldum öğlene doğru eve geldim biraz ağrım var...
EGUNAL im bebeğim benim ilk denemem olduğunu birkaç kez yazdım ama listeye 5. denemesi yazmışsın....bu fikre nereden kapıldın anlayamadım...ben aylardır erteledim erteledim bu ilk olduğu için habire sorup duruyorum kızlara neler yaşadınız hangi ilaçları aldınız diye ama yaşamadan öğrenilmiyor galiba...10 yumurtam çıkmış.yarın arayıp kaçı döllendi kaçı sağlıklı bilgi vereceklermiş.artık ne diyecekler diye bekleyeceğiz..doktorum rahim kalınlığımın az oduğunu söyledi transferi erteleyebilir...ne olacak bakalım bklemedeyiz..
canımmm hayırlı olsun... heyecanla benı aramalılarını beklemiştim.. 1 gun oldu yok 2 gun oldu yok.. 3 ggun yok aramadılar ..
bunlar dedim benı unuttu heralde..sonra ben aramıştım... 5. gun embrıyosuydu..
bu belirsizlik çok can sıkıcı
siz neler yaptınız o pu dan sonra neler yaşadınız kızlar...yok mu kimse herkes topicte ama kimse konuşmuyor
gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?