deliiiiiii....sabahın köründe hadi uyanın diyoooo...benim bildiğim hamileler çok uyur hatunun uykusu nereye kaçmış acabaaa...kuzum merak etme güzel haberler geleceksinnn bekliyorummm...tabiii dualarımdasın...
geç kalmıssın cicim karasu81 senden önce davranıp topiği açmışşşş...topiğin yedek anahtarı vardı onda bu ara hamile yaaa heyecandan uyuyamıyor diye anahtarı ona verdimmm
herkes nasıl:))inş.keyifler iyidir?ben hala kötüyümmmmmm...berbat bi gece daha gecirdim..12 de yattım,1 de agrıyla geri uyandım,,kafayı yicektim agrıdan odanın içinde dört döndüm,kocamı kaldırdım başımı boynumu ovcalattım..saat 3,5 oldu ondan sonra yattım,uyumuşum,sacma sapan rüyalar gördüm..rabbim hayırsa bizlere kötüyse kötülere göndersin...sabah kalktıgımdada hala devam ediyo,sol tarafıma yapıştı kızlar cumartesiden beri...nasıl gecircem şaşırdım,PAPATYA YAGI SÜRSEM boynuma,başıma bişey olurmu?gece ilaç içmemek için rabbime yalvardım resmen şükürde içmedim..bi akıl verin...bide arkadaşlar gelcek bugün offffffffffffffffffff napcam ben yaa...sizide sapıttım haa.usandınız benim agrı muhabbetimden ama size sormadan bişey yapamıyom..kusura bakmayın
Selam rahatsız ettiysem kusura bakmayın lütfen bende aynı sizin gibi tüp bebek tedavisi görüyordum ve sizin sayenizde burda çok fazla şey öğrendim hepinize teker teker çok tşk ederim benim ilk denemem yaş 35 İzmir smryna tüp bebek merkezi 19 Aralık 2 tane yumurta toplandı ve ikiside dölledi 21 Aralıkta ta transfer oldu yani 2. gün embriyosu 04 Ocakta yani dünde test günümdü şükür pozitifi gördüm hcg değeride baya iyi dedi doktorum 547 imiş sanırım ikiside tuttu gibi yarın testim tekrarlanacak hikayem böyle burda hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim , negatif sonuç alan arkadaşlara allah sabır diliyorum en kısa zamanda meleklerine kavuşmalarını diliyorum
Kizlar degerim 140 a yukselmiss 13 ocakta kese ve kalp atisi icin cagirdi dr umuz hersey sukur gusel rabbim insllh tamamina erdirsin hepimizun hamileligini darisi butun arkadslarimn basina insallh super simdi icimm rahat etti rabbime hamdolsun hamileyimmm artik
hoşgeldin canım... rapor almışsın oh ne güzel takılırsın artık sende benim gibi hem gece hem gündüz:))
aşkkk ol datlumm....sabah 9 akşam 18:30 ben hep msn deyim....
canımmm süper çok sevindim zaten bu işlerle uraşırken bırakırsın sıgara aklına bile gelmez... ayrıca sıgara bıraz numarası vardı ordan benım bi kaç arkadaşım yararlandı... ilaç mı ne verıyolar....z. kamıle hormon için erken den gıt... sabah boş oluyooooo....
Kizlar degerim 140 a yukselmiss 13 ocakta kese ve kalp atisi icin cagirdi dr umuz hersey sukur gusel rabbim insllh tamamina erdirsin hepimizun hamileligini darisi butun arkadslarimn basina insallh super simdi icimm rahat etti rabbime hamdolsun hamileyimmm artik
hadi bakalım gözün aydın canımm...şimdi 13 ocağı beklicez bide pıt pıt kalp seslerini duyunca değmesinler keyfine.çok sewindimm ALLAH kucağında göstersin işşallah...
canım ticker yaptık olmuş muu:))))?? bu arada sen benden önde gidiyorsunnn... senin gün sayın neden fazla kiii? anlamadım....
canım ticker yaptık olmuş muu:))))?? bu arada sen benden önde gidiyorsunnn... senin gün sayın neden fazla kiii? anlamadım....
oh çok sevindim, tekrar hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsinseninle aynı gün gidiyoruz ultrasona, habire beklioruz..bekleme işi bitmiyoooo, sabır taşı olcaz yakında
valla bende bu gün diş etlerim çekildi ve çok agrıyor ağzımı açmaya korkuyorum bunun gebelikle bi alakası varmı bilemiycem inşallah geçici bişeydir hayatımda ilk defa diş eti problemi yaşadım çünkü oooofffffff çok agrıyooooo(((
cok gecmiş olsun canım,tansiyonun düşmüş heralde,ay biz daha şimdiden böyleysek 9 ay nasıl geşcek ya..cumartesiden beri şavtım kaydı,dünyayı görmüyom,,şikayet etmiyorum asla,kuzucuklarımızın bize bişey yaptıgı yok,benim migren senin tansiyon,başkasının başka bi agrısı şaşırdık..dikkat et kendine lütfen..
ya aslında ben açtım sanıyodum ama karasu açmış malasefbir daki sefere inşallah
maşallah canım bu arada sana çok kızgının sen niye sabahım korunde uyandında analtarı kaptın aş olsun: 47:
kızlar yarın iş başı yapıyorum sizce 3 günlük dinlenme yeterli olmuşmudur?
ya okumayı bırakında gelin sohbet edelim sonra okursunuz sıkıldım:18::18::18:
Hahaaaa vermem anhtar benimm cok sorumluluk sahibiymm gordunmuBebisimmm bni uyutana kadar vermm iste hi sonrada devir teslimm yapariz haaaa haaa buarada t ederum cnm degr icin
heralde hamileler listemize en geç transfer olan hamile sen olacaksın...topik tarihinde bir ilk oldun valla...rabbim meleğini korusun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?